2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Diyetisyene gitmedim hastaneye fazla gitmeyim
Diye kendi dr m Ölc bana gonder dedi oyle yapiyorum iyi gidiyorim ama arada kaçıyor
Bi de etrafımda sürekli yaptırmasaydın yüklemeyi bebege zarar diyen insanlar
Ben 50 mg lık şeker yükleme yaptırdım yüksek çıkınca doktorum 100 mg lık istedi tekrardan yaptırmak istemedim .diyet listesiyle günde 3 kez sabah öğle akşam yemekten 1 saat sonra ölçmemi istedi.ilk hafta hafif yükselmeler oldu 146 filan çıktığı oluyordu bazen olmaz düzene sokman gerekiyor tehlikeli dedi .listedeki ekmeği değiştirince ve öğünlerde 1 tane ekmeğe düşürünce şimdilik düzene girdi çok şükür.Bir hafta daha ölçüme devam dedi bakalım insallah düzelir.

Diye kendi dr m Ölc bana gonder dedi oyle yapiyorum iyi gidiyorim ama arada kaçıyor
Hiiiç takma o insanları. Bunu diyen insan hayatında hiç şerbetli tatlı da mı yememiş anlamıyorum ki. Onların tek bir porsiyonunda bile daha fazla şeker var. Ben de şeker yüklemesi yaptırmayı çok istiyordum kilo da var diye ama şu virüs belasına gidemedim kaldı öyle. Evde takip edeyim diye bir arkadaştan şeker ölçüm cihazını aldım. 2 kere açlık şekerini ölçtüm 84 ve 87 ölçtü. Tokluk şekerini ölçemedim bir türlü önce makine hata verdi sonra pili bitti. Açlıkta sınırda herhalde 90 ve altı olması mı gerekiyor?
Tatlıyı zaten baştan beri yemiyorum da anacım karbonhidratsız da olmuyor ki. Her şeyde var. Sebze de nereye kadar.

Kızlar oğlum için sleepy den hoşgeldin bebek setini sipariş verdim. 50 liraya 1 paket 1 numara bez, 1 paket 2 numara bez, 1 paket alt açma örtüsü, 1 kutu da yenidoğan ıslak mendil aldım.

Bende bu paketi aldim hastane isimi gorur diye sonrasi bakalim ise yararsa devam

Erik te şeker mi varmış Bende şeker çıktı ama eriği çok yiyordum nasılsa tatlı değil diye
Önemli olan şeker hastaliginda içindeki şeker değil glisemik indeksi diye biliyorum yeşil eriginde çok dusuk glisemik indeksi. o yüzden bende risk grubunda olmama rağmen yiyorum hatta çok çok çok yiyorum.

Bence iyi ki yaptırmışsın canım bak yüksek çıkmış banu çifçinin bununla ilgili bilimsel bir yazısı var bilinçsizce test yaptırmayıp şeker varsa Allah korusun ani ölümler oluyor yazmış

Kızlar sampuan, çamaşır deterjanı olarak neyi tercih ettiniz? minorisbaby indirimde.bunu daha önce kullanan falan varmı acaba
Ben kullandım ama şuan fiyatı cok ucmus ya, ben aldogıöda 30tl isi şimdi 60tl üserine cıkmıs
Erik te şeker mi varmış Bende şeker çıktı ama eriği çok yiyordum nasılsa tatlı değil diye
Erik bende cok seviyorum gunde bir porsiypn yiyorum 6 tane felam yoksa otursam uhuuuu kimse beni tutamaz yerim.

Ya ben kızıma hamileyken yani 3 sene once aclık kan sekerine 95 sınır demişti hem kadın doğumcum hemde endokrin uzmanı. Simdi doktorum 90 diyor ama benim 92-93 cıktogomda pek bişe demiyorda. Değiştimi aclık şekeri sınırı anlamadım. İnternette de 90 da diyen var 95te diyen var.

Sabah açlığı için 90, diğer öğünlerden önceki açlık için 105 yazılmış çoğu yerde 92-93 çok da bir fark yaratmaz tabi sınır olduğu için dikkat etmek lazım yine de.

Kızlar ben Lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs pedi bide bebek temizleme pamuğu almak istiyorum ama e bebekten alıyım dedim. Eşim diyor ki ebebek mağazasından alıyım kargo vermeyelim diyor, mağaza bize çok yakın. Fakat mağazada var mıdır diyor bide mağazalar açık mı haftaiçi?

bende seker yukle.esi yapamadim.aptal hemsirem gel once acliga bakacaz dedi gittim 10dk gec kalmisim tokluga bakamayiz 10 u 10 gece kan alamazlarmis.saglik ocaklarinin sacmaligi iste
ne ettiysem yok dediler bemde acliga tek baktirdim.76 cikti.aclik seker olcumunun bi onemi yokmus dedi saglik ocagi dru.bemde takmadim.zaten 5 kilo almisim almisimda bu nefes darligi carpinti mahvetti beni.bebegimin hareketleri deliyo sanki karnimi.pozisyonu cok merak ediyorum
cunku karnimin 4 bi yaninda hareket ediyo.bazen ikizde bizmi bilmiyoz diyorum

Kızlar bir de emzirme atletini normal ölçünüzden büyük mü aldınız? Göğüsler emzirirken epey doluyor.

E bebek nöbetçi mağazalarda hizmet veriyor sadece netten nöbetçi mağazalara bakabilirsin canım

canım aynı durum bende de oluyor sanırım uykudan uyanınca şişlik oluyor
Bende göbüsu bi anda buyuyenlerden oldum
MaşAllah cnm çok tatlı gözüküyorsunuz
Kızlar ben büyümüyorum pek demiştim ya bakın salı çekildim bunu inşallah çekime kadar büyürüm
MaşAllah canım kilo almamışsn çok sanırım gayet güzel gözüküyorsunuz
Kesinlikle ya bende eşimle kızımın arkasında kalıyorum arada bekliyorlar

İyi akşamlar kızlar iftardan bu yana oğlum sürekli tekmeliyor acayip can yakıyor artık vurduğunda sizinde tam vajina kısmında sızlama oluyor mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…