2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben hafta başında doktora gitmiştim 28+4 te şeker yüklemesi istemedi normal kan istedi açlık şekerim 81 çıktı sizlere direk yaptırdı mi doktorunuz kızımdaki doktor da gerek görmemişti şeker yüklemesi yapılmamisti

Aclik 90 alti tokluk 140 alti olmali
Herseyde seker var gercekten

Niye canım tek o mu vardı sanki
Hani derler ya uzun süre erkek yüzü bile görmek istemiyorum diye amannn benim şansım yok iyisi denk gelmez zaten önümde şark görevi de var çocukla bı başıma iki yıl içinde nasıl gidicem bilmiyorum derdim çok yani

İnsanın mecbur kalınca yapamayacağı hiçbir şey yok Allah yardımcın olsun, iyilerle karşılaşırsın inşallah

Ya bu bizim evde olctugumuz cihazlar sekeri daha yuksek cikartiyor. Ben iki ay once saglik ocaginda aclik baktirsim 81 cikti, benim makine ise 91 cikardi. Saglik ocagi da zaten marmara egitim arastirmaya gonderiyo tahlilleri yani en yetkili yer. Anlamadim bu isten Yeni makina aldım p da yüksek cıkartıyo, pazartesi saglık ocağımda izlemim var yine kan vericem bakalıö yine farklı mı ölçecek cihazımla eger yine benim cihaz yüksek ölcerse sinir olucam

Benim doktorumda açlığa baktı sadece şeker yüklemesine yönlendirmedi benmde 79 çıkmıştı

Benimki tercihe bırakmıyorum dedi zorunlu olarak yaptırdı iyiki de yaptırmış normalde glukoz değerim normal çıkıyordu şeker yüklemesi yapınca yüksek çıktı yükleme yapmadan belli olmuyor cidden

Normal südyen ölçün ne. Benim 85 de ben de 95 mi alayım diyorum. Bide sen hangi siteden aldın. N11de 30 liraya da var.
Şu an 90B ölçüm, trendyoldan aldım 30 liraydı benimki de yeri de yumuşacık güzel daha fazla vermeye gerek yok bence

Şu an 90B ölçüm, trendyoldan aldım 30 liraydı benimki de yeri de yumuşacık güzel daha fazla vermeye gerek yok bence
İyi dimi o zaman ben de alıyım. Trendyoldaki 30 liralığa da bi bakıyım. Ben bi tane alıcam şimdilik. Sen kaç tane aldın. Hastaneye götürcem ben sadece. Orda kullanırım. Benim oğlumda da vardı bi tane ama bi yere gezmeye oturmaya giderken hiç kullanamadım. Çünkü emzirme südyeni özellikle göğüsleri çok sarkık gösteriyor. Ama işte normal südyen ile de emzirmek çok güç oluyor. Bakalım napcaz. Şimdilik bi tane atlet alıyım da.
Ben göğüs ucu kremini trendyoldan sipariş verdim bugün. 40 Ml olanı 58 liraya aldım. Fiyatı iyi gibi geldi bana. Bide kaç güne geliyor kızlar trendyol siparişi??

Referanslar değişti. Açlık 90, tokluk 140 oldu sınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…