2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Açık olan mağazalar internet sitesinde yazıyor. Açık olan bir mağaza ise telefonla bilgi alabilirsiniz.

Hepsinin tahmini teslimatı farklı oluyor cnm. Yazıyordur alacağın üründe de. Bende ne alsam acaba göğüs ucu kremi? Almak aklıma hiç gelmemiş düşündüm de o kadar eminsem demek yara olmayacağına bu kez

Benimki tercihe bırakmıyorum dedi zorunlu olarak yaptırdı iyiki de yaptırmış normalde glukoz değerim normal çıkıyordu şeker yüklemesi yapınca yüksek çıktı yükleme yapmadan belli olmuyor cidden
bilemiyorum ki doktoruma güveniyorum çok çok ilgili bı doktor istemediyse de kendince bı gerekçesi vardır diye düşünüyorum yüksek çıkınca napıyorlar
Bilemiyorum ki biraz kişisel görüşleri de olabilir ama ciddi riskli bi durum görseler bizi riske atmazlar diye düşünüyorum :)
Yani bende öyle düşünüyorum

Ben zaten yaptırmak istemiyordum canım virüsten dolayı doktorumda izinli gidemedim hastaneye kaldı öyle bende kan verdim 73 çıktı

1 tane aldım ama yerini beğendim 1 tane daha alabilirim. Emzirme sütyeni niye sarkık gösteriyor ki ben kullanıyorum gayet toplu duruyor

Ben zaten yaptırmak istemiyordum canım virüsten dolayı doktorumda izinli gidemedim hastaneye kaldı öyle bende kan verdim 73 çıktı
bende istemiyordum ya o şerbet gibi şeyi içmekten korkuyordum iyi oldu
Kızlar göğüslerim ucu kasınıyor ama kasımak istemiyprum erken doğumu tetiklermiş sizde de oluyormu
Kaşıntı da oluyor acıyor da ben dokunamiyorum uçlarına

Belli magzaları acık perşembe günü gitmiştim sanırım gögus kremını gördum hızlı cıktım cok bakamadım hangı markalar vardı ama internete olanlar vardır her şubede

1 tane aldım ama yerini beğendim 1 tane daha alabilirim. Emzirme sütyeni niye sarkık gösteriyor ki ben kullanıyorum gayet toplu duruyor
Benim 5 sene önce aldığım südyen mümkünü yok normal südyenim gibi güzel göstermiyordu. Sırf o yüzden bi yere gittiğimde normal südyen taktim. Emzirirken de çok zorluk çekiyordum. Normal südyen ile çok zor emziriliyor onu da belirtiyim

Canımcım ilkinde doğum öncesi kullanmadım yara oldu feci şekilde. Şimdi biraz daha temkinli olmak istiyorum. Belki yara olmaz ne biliyim. Lansinoh aldım ben.

Bu ay sonu da sudokrem pişik kremini alıcam. Bizim olmazsa olmaz pişik kremimiz olur kendisi. Geçenlerde hakmara gelmiş ama haberim olmadı. Kaçırdım. Yine de bi bakıcam hakmara var mı diye. Yav ben bide geçen aylarda bime gelen temizleme pamuklarından almadığıma çok pişman oldum. Ne safım ya. Şimdi pamuk arıyorum İnternete ucuza
Bu arada 15 Mayısta bime yine bebek ürünleri gelecek. Bakıcam bi işime yarayan bir şey var mı diye.

Kizlar moralim bozuk, esimin dayisi vefat etti.. iftardan sonra aldik haberi.. herkesin haliyle morali bozuk.. kendi dayim vefat etse bu kadar uzulurdum.. cok cok iyi biriydi Allah rahmet eylesin.. o saatten beri kasiliyorum, magnezyum aldim ama karnim sisti sanki daha cok..

Allah kalanlara sabir versin ama en cokta ananem icin uzuluyorum 85 yasinda kadin evlat acisi yasayacak, rahatsiz kendisi ustelik korona yuzunden cemazesine de gidemeyecek.. boyle dusunup dusunup uzuluyorum of ya!!

Esim yanimda aglarken nasil uzulmeyeyim

Ha sen şu penye, kapsız emzirme sütyenlerini diyorsun benimki onlardan değil ya toplu duruyor altı telli olanlardan. Ondan al bari

Babynest i gözüme kestirdim ben de 50 lira çok uygun

Ha sen şu penye, kapsız emzirme sütyenlerini diyorsun benimki onlardan değil ya toplu duruyor altı telli olanlardan. Ondan al bari
Evet onları diyorum işte benimki ondandı. Telli olanın süngeri de var mı. Telsiz olsa da olur da sünger en önemlisi. En önemli şey sünger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…