- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hadi ya korkudan bime de gidemez oldum 2 aydır markete girmiyorumBu ay sonu da sudokrem pişik kremini alıcam. Bizim olmazsa olmaz pişik kremimiz olur kendisi. Geçenlerde hakmara gelmiş ama haberim olmadı. Kaçırdım. Yine de bi bakıcam hakmara var mı diye. Yav ben bide geçen aylarda bime gelen temizleme pamuklarından almadığıma çok pişman oldum. Ne safım ya. Şimdi pamuk arıyorum İnternete ucuza
Bu arada 15 Mayısta bime yine bebek ürünleri gelecek. Bakıcam bi işime yarayan bir şey var mı diye.
Tabi kız o zaman korona belası yoktu bizim ülkede. Gitmiştim ben ama almadım. Ne olur ne olmaz bebek biraz daha büyüsün diye düşündüm.Hadi ya korkudan bime de gidemez oldum 2 aydır markete girmiyorum
Ne bileyim heves ettimAman boş iş kız o. Yatağı var Allaha şükür, onu napıcan.
Pierre cardin'in emzirme sütyeni en güzeli ya nbb, penti de aldım ama en güzel toplayan pierre cardin tavsiye ederim keşke diğer ikisini alacağıma bir tane daha pierre cardin alsaydım dedim yaniEvet onları diyorum işte benimki ondandı. Telli olanın süngeri de var mı. Telsiz olsa da olur da sünger en önemlisi. En önemli şey sünger
Linki var mı pierre cardin atsana bana. Bi tane olsun temiz olsun bari. İşe yarasınNe bileyim heves ettim
Pierre cardin'in emzirme sütyeni en güzeli ya nbb, penti de aldım ama en güzel toplayan pierre cardin tavsiye ederim keşke diğer ikisini alacağıma bir tane daha pierre cardin alsaydım dedim yani
İç
Linki var mı pierre cardin atsana bana. Bi tane olsun temiz olsun bari. İşe yarasın
Başınız sağolsun canım Allah sabır versin. Üzüleceksin elbet bende 15 gün önce en sevdiğim teyzemi kaybettim kanserden cenazesine bile gidemedim kahroldum ama bebeğimide düşündüm can taşıyorum emanet sende dikkat et kendine. Allah mekanını cennet etsin inşallahKizlar moralim bozuk, esimin dayisi vefat etti.. iftardan sonra aldik haberi.. herkesin haliyle morali bozuk.. kendi dayim vefat etse bu kadar uzulurdum.. cok cok iyi biriydi Allah rahmet eylesin.. o saatten beri kasiliyorum, magnezyum aldim ama karnim sisti sanki daha cok..
Allah kalanlara sabir versin ama en cokta ananem icin uzuluyorum 85 yasinda kadin evlat acisi yasayacak, rahatsiz kendisi ustelik korona yuzunden cemazesine de gidemeyecek.. boyle dusunup dusunup uzuluyorum of ya!!
Esim yanimda aglarken nasil uzulmeyeyim
Aynen vallaYa böyle pahalılık olmaz. Bi südyen bi atlet de 75 lira olur mu ya. Banane ben oynamıyorum ya
Allaha şükür emzirme örtümü atmamışım. O bile 30 lira. Delirmiş bunlar.
Hemde ne kaşıntı duramıyorum uyuyamıyorum çıldırttı beni iki gündür özellikle geceleriKızlar göğüslerim ucu kasınıyor ama kasımak istemiyprum erken doğumu tetiklermiş sizde de oluyormu
arkadaşta demiş herkesin hikayesi farklı oluyor canım burdan birinin hikayesini dinleyipte a benimdemi bukadar zor olacak die düşünme.benimde doğum anım güzel geçti Rabbime çok şükür.Nazar değdirecem kendime Allahtan hayırlısıInsallah dedigin gibi olurhic olumlu seyler duymuyoruz ..sen cok rahatlatici konusmussun tesekkur ederim
haşımato die tanı koymadı doktor diğer hamileliğimde böle bişey çıkmamıstı bunda çıktı ve hemen sıfırlanmadı.ben öğrendgmde 7 haftalıktı 30 lu bişey çıktı doktor şok oldu bi yanlışlık var bu degerde dedı tekrar kan verdim sonuç aynıydı hdmen ilaç başladı 15 gün sonra faln 60 a çıktı ilacın doznu arttrdı.sonra yavaş yavaş düştü ne zaman sıfrlandı tam hatrlamıorum ama 4 aylık faln olmştum sanırım şuan hala ilaç kullanıorum 100 lük.benim doktorumun kendısıde biraz soğuk gbiydi pek olumlu konuşmuordu.bana hala hamilemisin die soruodu düşünCnm hasimato musun. Kac haftalikken 60 a kdr cikti tsh. Bn hasimatoyum 20 ye cikmis. 5 haftalik olcam nerdeyse. Cocugu etkilemismidir sordum ama dahiliye doktoru etkilememesini umuyoruz dedi. Senin bilgin var mi kac haftaliktan sonra daha tehlikeli. Ilk haftalarda zarar vermismidir bebege
bide canım uzun süre kontrol altına laınmazsa sıkıntı olabilirmiş senın haftan daha küçükken öğrenmişsin ilaca başlar ve düzenli içersen bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut.Cnm hasimato musun. Kac haftalikken 60 a kdr cikti tsh. Bn hasimatoyum 20 ye cikmis. 5 haftalik olcam nerdeyse. Cocugu etkilemismidir sordum ama dahiliye doktoru etkilememesini umuyoruz dedi. Senin bilgin var mi kac haftaliktan sonra daha tehlikeli. Ilk haftalarda zarar vermismidir bebege
benim fikrim emzrme sütyenin gereksiz gördüm ben almştım dgerınde ama pek kullnmadım.diğer sorduklarına gelince evet eczanedende alabilirsin gerek görürsen.bende öyle yapacagım blki kremi önceden alabilirm.Kendime daha hiçbir şey almadim.Gecelik,pijama,deped külot, emzirme atleti ya da sütyeni tamam da bu göğüs ucu kremi, süt sağma zımbırtısı, gümüş kapak falan bunları şimdiden almak elzem mi ki doğumdan sonra gerek görürsek eczaneden de alabiliriz.Belki lazım olmaz falan bilemedim?
Sagol cnm amin....Başınız sağolsun canım Allah sabır versin. Üzüleceksin elbet bende 15 gün önce en sevdiğim teyzemi kaybettim kanserden cenazesine bile gidemedim kahroldum ama bebeğimide düşündüm can taşıyorum emanet sende dikkat et kendine. Allah mekanını cennet etsin inşallah
Ben oğluma hep sleepy kullandım. Çok memnundum o yüzden yine sleepy den devam :)
Ya bence normal sutyenle emzirmek gayet kolayBenim 5 sene önce aldığım südyen mümkünü yok normal südyenim gibi güzel göstermiyordu. Sırf o yüzden bi yere gittiğimde normal südyen taktim. Emzirirken de çok zorluk çekiyordum. Normal südyen ile çok zor emziriliyor onu da belirtiyim
Ya ben bu ev tipi seker olcum cihazlarina pek guvenmiyorim, kandan baktirdigimla benim cihazda baktigim farkli cikiyo. Cihazim 9-10 puan fazla cikardi gecen sefer. Yarin yine deniycem kan vercem de bakalim cihazla ayni mi yoksa yine cihaz yuksek mi cikarcakReferanslar değişti. Açlık 90, tokluk 140 oldu sınır.
Olur mu kız onu üstten açıyorsun meme ortaya çıkıyorYa bence normal sutyenle emzirmek gayet kolaykizimda pentinin iki tane emzirme sutyenini adim sungerlilerden ilk ay kullandim. Sonra aman bunlar ne bee babane gibi dedim ki sungerli kotu degildi, attim kenara kendime pentinin cok guzel toparlayan sutyenlerimden aldim ve muptelasi oldum hala kullaniyorum hem şık hem de güsel gösteriyo. Ben herturlu sutyenle rahat emzirdim ya emzirme sutyeninin bana gore bi esprisi yok cirkin gostermekten baska tabi herkesin tecrubesi ayri
Yok yok arkayı acmıyorum. Benim sütyenlerim sadece sünger ve destekli, yeterli dolgunlar o sebeple dolgunlaştırıcı kullanmıyorumOlur mu kız onu üstten açıyorsun meme ortaya çıkıyor
Normal südyende çıkaramıyorum ki memeyi. Sıkışıyor. Arkadan açıyor musun sen napıyorsun. Nasıl emziriyorsun söyle bakıyım. Ben de emzirme südyenine para vermek istemiyorum ama işte süngerliler de kötü mü duruyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?