2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hadi ya korkudan bime de gidemez oldum 2 aydır markete girmiyorum

Aman boş iş kız o. Yatağı var Allaha şükür, onu napıcan.
Ne bileyim heves ettim
Evet onları diyorum işte benimki ondandı. Telli olanın süngeri de var mı. Telsiz olsa da olur da sünger en önemlisi. En önemli şey sünger
Pierre cardin'in emzirme sütyeni en güzeli ya nbb, penti de aldım ama en güzel toplayan pierre cardin tavsiye ederim keşke diğer ikisini alacağıma bir tane daha pierre cardin alsaydım dedim yani

İç
Ne bileyim heves ettim

Pierre cardin'in emzirme sütyeni en güzeli ya nbb, penti de aldım ama en güzel toplayan pierre cardin tavsiye ederim keşke diğer ikisini alacağıma bir tane daha pierre cardin alsaydım dedim yani
Linki var mı pierre cardin atsana bana. Bi tane olsun temiz olsun bari. İşe yarasın

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin. Üzüleceksin elbet bende 15 gün önce en sevdiğim teyzemi kaybettim kanserden cenazesine bile gidemedim kahroldum ama bebeğimide düşündüm can taşıyorum emanet sende dikkat et kendine. Allah mekanını cennet etsin inşallah

Insallah dedigin gibi olur hic olumlu seyler duymuyoruz ..sen cok rahatlatici konusmussun tesekkur ederim
arkadaşta demiş herkesin hikayesi farklı oluyor canım burdan birinin hikayesini dinleyipte a benimdemi bukadar zor olacak die düşünme.benimde doğum anım güzel geçti Rabbime çok şükür.Nazar değdirecem kendime Allahtan hayırlısı
Benim belimde ağrım vardı evde sonra gece tuvalete kalkmıstım suyum geldi belimdeki sancı şıp die kesıldı.hastaneye gittık sabah namazı suyum geldi cuma vaktindede doğurdum çok şükür.
sancım yavas yavas artmaya başladı zaten ebeler nstye alıolar alttan bakıolar kntrol ediolar.bende hiç yatmadım odamda sürekli ayaktaydım çömeldim kalktım yürüdüm sonra ıkınmam başladı doğuma aldılar ve gercekten bağırarak güç kaybetmemenizi öneririm bağırdıkca doğum daha uzun sürecektir.ağznızı kapatım dışarı vercegnz nefesi tutup son güçle ıkınmalısın.bide her dkka ıkınmayacaksında sancı geldiği an ıkınacaksın ki vücut çıkarmaya çalışırken sende destek vereceksin.arkadaşnda dedgi gbi kafası çıktımı gerisi fırt die akıp gio zaten Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.çocuk çıkınca sancı faln da kalmıo hatta kafanı kaldırıp brbişini görmeye çalışıosun oy o minikler yokmu

haşımato die tanı koymadı doktor diğer hamileliğimde böle bişey çıkmamıstı bunda çıktı ve hemen sıfırlanmadı.ben öğrendgmde 7 haftalıktı 30 lu bişey çıktı doktor şok oldu bi yanlışlık var bu degerde dedı tekrar kan verdim sonuç aynıydı hdmen ilaç başladı 15 gün sonra faln 60 a çıktı ilacın doznu arttrdı.sonra yavaş yavaş düştü ne zaman sıfrlandı tam hatrlamıorum ama 4 aylık faln olmştum sanırım şuan hala ilaç kullanıorum 100 lük.benim doktorumun kendısıde biraz soğuk gbiydi pek olumlu konuşmuordu.bana hala hamilemisin die soruodu düşün
insallah bi sıkıntımız yoktur ama doğana kadar emin olamayız doktorun dediğide bu şuan bişey belli olmaz dedi ultrasyonda faln belli olmazmış. Tek yapabilecegimiz dua etmek ama içim rahat nedenini bilmıorum.
Sen şuan ne durumdasın ialaca başladınz mı

bide canım uzun süre kontrol altına laınmazsa sıkıntı olabilirmiş senın haftan daha küçükken öğrenmişsin ilaca başlar ve düzenli içersen bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut.
Aç karnına ilacını iç 1 saat kadar hiç birşey yeme bide o ilaçla birlikte başka ilaç kullanma aç ve tok karnına.diğer ilçlarnı akşam faln iç yani .Rabbim evlatlarımıza saglık versin.

benim fikrim emzrme sütyenin gereksiz gördüm ben almştım dgerınde ama pek kullnmadım.diğer sorduklarına gelince evet eczanedende alabilirsin gerek görürsen.bende öyle yapacagım blki kremi önceden alabilirm.

Sagol cnm amin....

Günaydin sabah sabah bebek dolabi telasina dustum ikea acılmayacak galiba, internetten bi tane begenip alayım sadece dolap alıcam şimdilik, zaten yatak odamızda beşik olcak. 6. Aydan sonra felanda odasındaki park yatakta yatar. 2 yaşa kadar yataga gerek yok gibi Sonra bakarız duruma göre diyorum. Kızımda yaptıgım odayı erkenden alma hatasıma düşmiycim

Son düzenleme:
Ya bence normal sutyenle emzirmek gayet kolay kizimda pentinin iki tane emzirme sutyenini adim sungerlilerden ilk ay kullandim. Sonra aman bunlar ne bee babane gibi dedim ki sungerli kotu degildi, attim kenara kendime pentinin cok guzel toparlayan sutyenlerimden aldim ve muptelasi oldum hala kullaniyorum hem şık hem de güsel gösteriyo. Ben herturlu sutyenle rahat emzirdim ya emzirme sutyeninin bana gore bi esprisi yok cirkin gostermekten baska tabi herkesin tecrubesi ayri

Referanslar değişti. Açlık 90, tokluk 140 oldu sınır.
Ya ben bu ev tipi seker olcum cihazlarina pek guvenmiyorim, kandan baktirdigimla benim cihazda baktigim farkli cikiyo. Cihazim 9-10 puan fazla cikardi gecen sefer. Yarin yine deniycem kan vercem de bakalim cihazla ayni mi yoksa yine cihaz yuksek mi cikarcak 95 iyidir yailk gebelikte sorun olmadi kizimda sukur, bunuda hayirlisiyla atlatayimda

Olur mu kız onu üstten açıyorsun meme ortaya çıkıyor
Normal südyende çıkaramıyorum ki memeyi. Sıkışıyor. Arkadan açıyor musun sen napıyorsun. Nasıl emziriyorsun söyle bakıyım. Ben de emzirme südyenine para vermek istemiyorum ama işte süngerliler de kötü mü duruyor ki.

Yok yok arkayı acmıyorum. Benim sütyenlerim sadece sünger ve destekli, yeterli dolgunlar o sebeple dolgunlaştırıcı kullanmıyorum neyse efenim bir elinle memintoyu kavrıyorsun, sutyen altta kalcak sekilde hooop löpcük diye memintoyu üste cıkarıyorsun. Böylece sütyen meminto altında kalıyor ama dolgulu kullananlarda zor olurmu bilmem bende çok kolay oldu o emzirme sütyenini ac sonra geri tak aman ne bilim sacma gibi sütyenden dene hadi bak çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…