Ne biliyim ya bi yere gittiğimde ben çok zor emzirdim normal südyenle. Dediğin gibi yapıyordum ben de ama göğüs büyük zor çıkıyor bide südyen altta kalıyor ya rahatsız ediyor. Emzirme bitene kadar sıkışıyor meme.Yok yok arkayı acmıyorum. Benim sütyenlerim sadece sünger ve destekli, yeterli dolgunlar o sebeple dolgunlaştırıcı kullanmıyorumneyse efenim bir elinle memintoyu kavrıyorsun, sutyen altta kalcak sekilde hooop löpcük diye memintoyu üste cıkarıyorsun. Böylece sütyen meminto altında kalıyor ama dolgulu kullananlarda zor olurmu bilmem bende çok kolay oldu o emzirme sütyenini ac sonra geri tak aman ne bilim sacma gibi sütyenden dene hadi bak çok basit
Bende böyle yapmayı düşünerek almadımYok yok arkayı acmıyorum. Benim sütyenlerim sadece sünger ve destekli, yeterli dolgunlar o sebeple dolgunlaştırıcı kullanmıyorumneyse efenim bir elinle memintoyu kavrıyorsun, sutyen altta kalcak sekilde hooop löpcük diye memintoyu üste cıkarıyorsun. Böylece sütyen meminto altında kalıyor ama dolgulu kullananlarda zor olurmu bilmem bende çok kolay oldu o emzirme sütyenini ac sonra geri tak aman ne bilim sacma gibi sütyenden dene hadi bak çok basit
Emzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım amaAynen vallaemzirme örtüm benim de duruyor Allahtan
İlk aylar uzum emiyorken belki rahatsız olunur ama zaten uzun emdiği dönemlerde genelde evde oluyoruz ben sporcu atleti takarım ilk aylar evde, onunda yine süngerlisi var. Onun dışında ben rahatsız olmadımNe biliyim ya bi yere gittiğimde ben çok zor emzirdim normal südyenle. Dediğin gibi yapıyordum ben de ama göğüs büyük zor çıkıyor bide südyen altta kalıyor ya rahatsız ediyor. Emzirme bitene kadar sıkışıyor meme.
Maşallah 26 ayİlk aylar uzum emiyorken belki rahatsız olunur ama zaten uzun emdiği dönemlerde genelde evde oluyoruz ben sporcu atleti takarım ilk aylar evde, onunda yine süngerlisi var. Onun dışında ben rahatsız olmadımZaten baskalarının yanında emzirmeyi sevmem, dısardaysam emzirme ortusu kullandım. Ev oturmasında ayrı odaya gectim bu şekilde çokta emzirme aylet yada sütyenine gerek duymadım. Zaten 26 ay kadar emzirdim, 26 ay emzirme sütyeniyle gezemezdim ilk ayları atlatınca kısa emdikleri için sorum olmuyor Benim açımdan böyleydi bence en önemlisi ilk 6 ay ev dışındayken onden düğmeli kıyafetler giymek, onun dışında sütyen benim için dert olmadı
Link atar mısınız sitede bulamadım daKızlar oğlum için sleepy den hoşgeldin bebek setini sipariş verdim. 50 liraya 1 paket 1 numara bez, 1 paket 2 numara bez, 1 paket alt açma örtüsü, 1 kutu da yenidoğan ıslak mendil aldım.
Ben de 26 ay emzirdim. Emzirmekten bıktım. Emzirmeyi hiç de sevmiyorum ama mecbur işte napcanİlk aylar uzum emiyorken belki rahatsız olunur ama zaten uzun emdiği dönemlerde genelde evde oluyoruz ben sporcu atleti takarım ilk aylar evde, onunda yine süngerlisi var. Onun dışında ben rahatsız olmadım☺ Zaten baskalarının yanında emzirmeyi sevmem, dısardaysam emzirme ortusu kullandım. Ev oturmasında ayrı odaya gectimbu şekilde çokta emzirme aylet yada sütyenine gerek duymadım. Zaten 26 ay kadar emzirdim, 26 ay emzirme sütyeniyle gezemezdim ilk ayları atlatınca kısa emdikleri için sorum olmuyor☺ Benim açımdan böyleydi bence en önemlisi ilk 6 ay ev dışındayken onden düğmeli kıyafetler giymek, onun dışında sütyen benim için dert olmadı
Ben diyorum ki şimdilik almıyım. Zaten hastanede ben südyen takmamıştım. Gerek duyarsam doğum sonrası alırım. Sanki bi yere mi kaçıyorlarLink atar mısınız sitede bulamadım da
Emzirme için de tecrübe olarak sporcu sutyenlerini şiddetle tavsiye ederm ik i tane alıp evd e olunduğu o ilk zamanlarda çok rahat idare eder ki zaten süngerleri olduğundan dışarıda bile kullanılır, emzirme sütyeni olarak satilanlar bana çok kullanışsız geldi sadece penye olması Co krahatsiz edici onun yerine destekli ama mutlaka telsiz toparlayici ya da bikini tarzindakiler çok daha kullanışlı olur, telli ve içi dolgulu olanlar kesinlikle kullanışsız oluyor
Sen değil de çocuk daralıyor altında. Açmaya çalışıyor ama yok ya iyiki almışım. Onunla dışarda parkta sahilde bile emzirdim. Açmaya çalışınca eşim tutuyordu ucundanEmzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
Bende aynı fikirdeyimYa bence normal sutyenle emzirmek gayet kolaykizimda pentinin iki tane emzirme sutyenini adim sungerlilerden ilk ay kullandim. Sonra aman bunlar ne bee babane gibi dedim ki sungerli kotu degildi, attim kenara kendime pentinin cok guzel toparlayan sutyenlerimden aldim ve muptelasi oldum hala kullaniyorum hem şık hem de güsel gösteriyo. Ben herturlu sutyenle rahat emzirdim ya emzirme sutyeninin bana gore bi esprisi yok cirkin gostermekten baska tabi herkesin tecrubesi ayri
Tam yaptığımı anlatmışsın aynen böyleYok yok arkayı acmıyorum. Benim sütyenlerim sadece sünger ve destekli, yeterli dolgunlar o sebeple dolgunlaştırıcı kullanmıyorumneyse efenim bir elinle memintoyu kavrıyorsun, sutyen altta kalcak sekilde hooop löpcük diye memintoyu üste cıkarıyorsun. Böylece sütyen meminto altında kalıyor ama dolgulu kullananlarda zor olurmu bilmem bende çok kolay oldu o emzirme sütyenini ac sonra geri tak aman ne bilim sacma gibi sütyenden dene hadi bak çok basit
Ooo harika iş gördü cnm bende. Arabada, yolculukta vs hep kullandım. Emzirme süresi kadar duruyor zaten bebiş doyunca hemen çıkarıyorsun. Arkadaşın dediği gibi bir yere gittiysem de ayrı bir odada emzirdim. Bence iş gören bir şey.Emzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
Ben ilk takarken onla beraber sokuyordum kafamı.Sen değil de çocuk daralıyor altında. Açmaya çalışıyor ama yok ya iyiki almışım. Onunla dışarda parkta sahilde bile emzirdim. Açmaya çalışınca eşim tutuyordu ucundan
Aynen emzirme örtüsü olmadan olmaz. Çok şükür hurçtan çıktı atmamışım. Mesela emzirme aletlerini südyenlerini hep atmışım. Bi işe de yaramıyordu zaten. Birkaç tane de normal atlet almak lazım. Yeni olsun. Hastaneye 1 tane emzirme atleti 1 tane de normal atlet götüreyim diyorum.Ben ilk takarken onla beraber sokuyordum kafamı.Çok şekercik oluyorlar. ☺ Yaz günü olduğu için terliyorlar işte biraz. Ona da yapacak bir şey yok.
Aynen çok fena yaaanofHemde ne kaşıntı duramıyorum uyuyamıyorum çıldırttı beni iki gündür özellikle geceleri
Saklamıştım cnm. Ama benimki seninkinden daha küçük ya o yüzden seninki kadar değildir. Özellikle ilk iki senenin kıyafetleri kaldırılmış halde. Bende ayarlayıp ihtiyacı olanlara vereceğim tüm kız cicislerini.Aynen emzirme örtüsü olmadan olmaz. Çok şükür hurçtan çıktı atmamışım. Mesela emzirme aletlerini südyenlerini hep atmışım. Bi işe de yaramıyordu zaten. Birkaç tane de normal atlet almak lazım. Yeni olsun. Hastaneye 1 tane emzirme atleti 1 tane de normal atlet götüreyim diyorum.
Sen ilk çocuğun kıyafetlerini saklamış mıydın. Ben dün ikinci hurcu çıkardım ayyy delirmemek içten bile değil. Bi sürü kıyafet. Onları ayarlıcam şimdi yaş gruplarına göre. 1.2.3. Ve 4 yaş yazcam hurçların üstüne. Bunalım geldi onları karışık görünce
Benimki kız olsaydı bide bu yüzden sevinecektim. Elden çıkarcam diyeSaklamıştım cnm. Ama benimki seninkinden daha küçük ya o yüzden seninki kadar değildir. Özellikle ilk iki senenin kıyafetleri kaldırılmış halde. Bende ayarlayıp ihtiyacı olanlara vereceğim tüm kız cicislerini.
Sen göğüs ucu kremi sürt mutlaka hergün. Bana öyle geliyor ki senin göğüs uçların yara olur. İnşallah olmaz ama belirtiler onu gösteriyor.Kızlar göğüslerim ucu kasınıyor ama kasımak istemiyprum erken doğumu tetiklermiş sizde de oluyormu
Benimki kız olsaydı bide bu yüzden sevinecektim. Elden çıkarcam diye
Yine erkek oldu, kıyafetler kaldı başıma
Ama şimdiki aklım olsa saklamam kıyafet ya. Zaten 5 senede kötü olmuşlar biliyor musun. Atacağım çok kıyafet var. Bi kere yıkadım çıkmadı sararmalar. Artık deterjan su ve elektrik harcayamam.
Sen de sabun tozu mu kullanıyorsun bebek kıyafetlerine
Sen değil de çocuk daralıyor altında. Açmaya çalışıyor ama yok ya iyiki almışım. Onunla dışarda parkta sahilde bile emzirdim. Açmaya çalışınca eşim tutuyordu ucundan
Bugün de alınacak bir şey çıktı çok şükürBende aynı fikirdeyim
Tam yaptığımı anlatmışsın aynen böyle
Ooo harika iş gördü cnm bende. Arabada, yolculukta vs hep kullandım. Emzirme süresi kadar duruyor zaten bebiş doyunca hemen çıkarıyorsun. Arkadaşın dediği gibi bir yere gittiysem de ayrı bir odada emzirdim. Bence iş gören bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?