2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne biliyim ya bi yere gittiğimde ben çok zor emzirdim normal südyenle. Dediğin gibi yapıyordum ben de ama göğüs büyük zor çıkıyor bide südyen altta kalıyor ya rahatsız ediyor. Emzirme bitene kadar sıkışıyor meme.

Bende böyle yapmayı düşünerek almadım evde rahat giymek için süngerli ama telsizlerden aldım şuanda baya rahat ettiriyolar bakalm doğumdan sonra ne olacak

İlk aylar uzum emiyorken belki rahatsız olunur ama zaten uzun emdiği dönemlerde genelde evde oluyoruz ben sporcu atleti takarım ilk aylar evde, onunda yine süngerlisi var. Onun dışında ben rahatsız olmadım Zaten baskalarının yanında emzirmeyi sevmem, dısardaysam emzirme ortusu kullandım. Ev oturmasında ayrı odaya gectim bu şekilde çokta emzirme aylet yada sütyenine gerek duymadım. Zaten 26 ay kadar emzirdim, 26 ay emzirme sütyeniyle gezemezdim ilk ayları atlatınca kısa emdikleri için sorum olmuyor Benim açımdan böyleydi bence en önemlisi ilk 6 ay ev dışındayken onden düğmeli kıyafetler giymek, onun dışında sütyen benim için dert olmadı

Maşallah 26 ay Ben de o kadar kullanamam siyah, beyaz, ten rengi sütyen de sevmem zaten renkli severim o da emzirme sütyenlerinde yok varsa yoksa 3 renk eski renkli sütyenlerim şu an olmuyor deli oluyorum

Kızlar oğlum için sleepy den hoşgeldin bebek setini sipariş verdim. 50 liraya 1 paket 1 numara bez, 1 paket 2 numara bez, 1 paket alt açma örtüsü, 1 kutu da yenidoğan ıslak mendil aldım.
Link atar mısınız sitede bulamadım da

Emzirme için de tecrübe olarak sporcu sutyenlerini şiddetle tavsiye ederm ik i tane alıp evd e olunduğu o ilk zamanlarda çok rahat idare eder ki zaten süngerleri olduğundan dışarıda bile kullanılır, emzirme sütyeni olarak satilanlar bana çok kullanışsız geldi sadece penye olması Co krahatsiz edici onun yerine destekli ama mutlaka telsiz toparlayici ya da bikini tarzindakiler çok daha kullanışlı olur, telli ve içi dolgulu olanlar kesinlikle kullanışsız oluyor

Ben de 26 ay emzirdim. Emzirmekten bıktım. Emzirmeyi hiç de sevmiyorum ama mecbur işte napcan
1 yaşa kadar memesiz durmadı benim oğlan
Bi yere gidince çok sıkılıyordum.
Bu sefer o kadar çok emzirmeyebilirim. Belki 1 yaşa gelince bıraktırırım yeter. Allah bereket versin
Benim göğüsler çok büyüyor emzirirken, şuanda bile kocaman oldular. Südyen beni çok zorlar. O sporcu atletlerinden ben de almıştım. İkinci gün çöpe attım. Onlar da kötü gösteriyor. Ben emzirirken de kötü kocaman yayık ayran gibi görünmek istemiyorum açıkçası

Ben diyorum ki şimdilik almıyım. Zaten hastanede ben südyen takmamıştım. Gerek duyarsam doğum sonrası alırım. Sanki bi yere mi kaçıyorlar

Kızlar an itibariyle emzirme atletini de siparişini verdim. Şu göğüs ucu kremim bi an önce gelse de başlasam sürmeye. Benim uçlar açılmaya başladı...
Şimdi sadece sudokrem pişik kremi ve bebek temizleme pamuğu kaldı.
Sizin çantalar hazırlandı mı. Ben biraz daha bekliyim diyorum. Pijamalarımı falan yıkadım da sadece çantaya koymak kalıyor :)))

Emzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
Sen değil de çocuk daralıyor altında. Açmaya çalışıyor ama yok ya iyiki almışım. Onunla dışarda parkta sahilde bile emzirdim. Açmaya çalışınca eşim tutuyordu ucundan

Bende aynı fikirdeyim
Tam yaptığımı anlatmışsın aynen böyle
Emzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
Ooo harika iş gördü cnm bende. Arabada, yolculukta vs hep kullandım. Emzirme süresi kadar duruyor zaten bebiş doyunca hemen çıkarıyorsun. Arkadaşın dediği gibi bir yere gittiysem de ayrı bir odada emzirdim. Bence iş gören bir şey.

Sen değil de çocuk daralıyor altında. Açmaya çalışıyor ama yok ya iyiki almışım. Onunla dışarda parkta sahilde bile emzirdim. Açmaya çalışınca eşim tutuyordu ucundan
Ben ilk takarken onla beraber sokuyordum kafamı. Çok şekercik oluyorlar. Yaz günü olduğu için terliyorlar işte biraz. Ona da yapacak bir şey yok.

Ben ilk takarken onla beraber sokuyordum kafamı. Çok şekercik oluyorlar. ☺ Yaz günü olduğu için terliyorlar işte biraz. Ona da yapacak bir şey yok.
Aynen emzirme örtüsü olmadan olmaz. Çok şükür hurçtan çıktı atmamışım. Mesela emzirme aletlerini südyenlerini hep atmışım. Bi işe de yaramıyordu zaten. Birkaç tane de normal atlet almak lazım. Yeni olsun. Hastaneye 1 tane emzirme atleti 1 tane de normal atlet götüreyim diyorum.
Sen ilk çocuğun kıyafetlerini saklamış mıydın. Ben dün ikinci hurcu çıkardım ayyy delirmemek içten bile değil. Bi sürü kıyafet. Onları ayarlıcam şimdi yaş gruplarına göre. 1.2.3. Ve 4 yaş yazcam hurçların üstüne. Bunalım geldi onları karışık görünce

Saklamıştım cnm. Ama benimki seninkinden daha küçük ya o yüzden seninki kadar değildir. Özellikle ilk iki senenin kıyafetleri kaldırılmış halde. Bende ayarlayıp ihtiyacı olanlara vereceğim tüm kız cicislerini.

Benimki kız olsaydı bide bu yüzden sevinecektim. Elden çıkarcam diye
Yine erkek oldu, kıyafetler kaldı başıma
Ama şimdiki aklım olsa saklamam kıyafet ya. Zaten 5 senede kötü olmuşlar biliyor musun. Atacağım çok kıyafet var. Bi kere yıkadım çıkmadı sararmalar. Artık deterjan su ve elektrik harcayamam.
Sen de sabun tozu mu kullanıyorsun bebek kıyafetlerine

Kötü olanları at zaten cnm, çamaşır deterjanıyla varsa bir de koslayla sıcak suda 1 gün bekletmek işe yarıyor aslında. Ben aşırı saklamamışım zaten, bazı güzel elbiseler ve ilk az kullanılan şeyler. Evet cnm sabun tozu aldım. Kızımda öyle kullanmıştım.

Bugün de alınacak bir şey çıktı çok şükür

Kesme müslin kumaşlar almıştım ben terziye götürsem onlardan bana emzirme örtüsü diker değil mi olur yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…