2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kesme müslin kumaşlar almıştım ben terziye götürsem onlardan bana emzirme örtüsü diker değil mi olur yani?
Direk müslim örtüyü ben üstümüze örteriz diye düşünmüştüm omuzdan olacak şekilde. Zaten baya bir süre kalabalığa çıkamayacağız gibi görünüyo

Müslin kumaş olarak güzel olur. Emzirme örtüsünün kafa geçirme yeri oluyor ama onu yapabilir mi bilemedim. Yapabilirse harika olur tabi. Müslin candır
Evet hem hava da alır
Direk müslim örtüyü ben üstümüze örteriz diye düşünmüştüm omuzdan olacak şekilde. Zaten baya bir süre kalabalığa çıkamayacağız gibi görünüyo
Arabada falan dedikleri gibi lazım olabilir yine de
Canım bak benimki bu. Terziye göster böyle ayarlar.
Teşekkürler ss aldım

Alerjisi olanlar varmi hanımlar benim alerjim azdı iyice gözlerim kaşınıyor hapsiriyorum gece uyuyamadım sabahta 7.0 den 0 beri kendime gelmeye çalışıyorum sirke içtim burnuma sirke çektim duşa girdim şimdi oturarak zorla yemek yapmaya çalışıyorum ...benim polen aleriim var bir ev akarı baharda mahfoluyorum önerisi olan var mı

Bende de var benimde burun akıntım ve sesim kısılıyor maalesef. Yani atak dönemi tam şuan pek bir çarede bulamadım ama doktor bana temizlik yaparken ya da yapılırken maske ile dur derdi hep koronadan öncede yani. Cam kapı kapatıp oturuyorum

Bana bir ilaç verdi doktorum allerset di sanırım adı iyi gelebilir gerçi bana kaşıntılarım için verdi ama bir sorun siz yine de

Allah rahmet etsin canım illaki üzülür insan ama sen biraz daha dikkat et.Allahın sevgili kuluymuş şu mübarek günlerde aldı yanına böyle düşünün ve çok üzülmemeye çalışın canım.biliyorum çok zor ama elimizden birşeydr gelmıyor

Bende 24 ay emzirdim şuan deli gibi emzirmeyi bekliyorum bayılıyorum emzirmeye bende pek ihtiyaç duymadım emzirme sütyenine 2 tane almıştım onuda diğerlerinide kullanıyordum. İnşAllah bol bol sütümüz olurda doyasıya emziririz

Ben
imde lirik alerjim var sürekli hapşırıyorum burun akıntısı falan

Normalde duygusal insan degilim ama, gebeliginde etkisiyle.. karsimda insanlar aglarken kahrolurken kayitsiz kalamiyorum.. bir de en onemlisi, 85 yasindaki annesini dusunuyorum.. cenazesi bile cami de kilinmadi. Koronadan vefat etmemesine ragmen.. neyse Allah kalanlara sabir versin.. yasatmasin kimseye..

ben de ütü işlerine başladım. yıkama işi bitti. ama çok yorucu gerçekten kıyafetler minnak da olsa yoruyor

bugun temızlk yapayım dedım normalde eşim yardım edıyodu beraber yapıyoduk. ona bugun mesai vermişler ev de toz içindeydi ben supurdum sildim nevresım degıstır falan acayıp yoruldum eskisi gıbı yapamıyorum hemen belim agrıyor yaa. bu ay kadın çağırcam camlar falan da battı. ama doğum için gun verseler ben de şu halıları falan yıkatcam. daha yazlıklar cıkacak ütü yapılacak çok iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…