2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yazını okuyunca hemen maske taktım ben cami pencereyi açıyorum çünkü havasız oluyor birde sıcağa dayanamıyorum ama maske takınca hapsirigim azaldı en azından

Herkes hazirliklari bitirmiş gibi gorunuyor ben daha bir tane çöp almis değilim panik olmaya basladim.tek aldigimiz sey islak mendil, o da bugun indirime girmis diyekiyafetler var abisinden kalan ama yine de baska eksikler cok gecelik vb.haziran ayinda yapmayi dusunuyorum ama gec mi hissine kapildim

Allah rahmet eylesin cnm Rabb'im sabır versin
bende gardrop bakıyorum netten kaç gündür beşik almaktan vazgeçtim anne yani beşiğimiz vardı kızımdan onu kullanacaz ilk aylar sonrasında da direk ablasına olduğu gibi baza yatak alırım koruması da olur düşmez
Ben bu hafta halıları stor perdeleri yıkamaya veriyorum koltuklarımı da yıkatıcam temizliğe start veriyorum hiç halim yok ama
Ooo MaşAllah cnm Allah kolaylık versin ben duruyroum daha bklm havalar da kötü zaten hep bı yağmur dolu kapalı
Bende de çok bı hazırlık bitti sayılmaz aslında gardrop alınacak bekliyor daha bez ıslak mendil falan almadık mesela kıyafet işi tamam gibi netten sipariş verdim gelmesini bekliyorum onları da yıkayıp kaldirirsam tamam biberon almayı düşünmüyorum hemen gerek olmaz diye minik su için biberon bı de emzik alabilirim babynest dikecektim onu da vazgeçiyor gibiyim ana kucağı aldım zaten ama bi kaç kundak yatağına çarşaf, emizrme örtüsü falan dikebilirim

Ne guzel dikis yeteneginiz varsabeybnest basta hosuma gidiyordu sonradan gereksiz gördüm cok cabuk buyuyorlar zaten

Arkadaşlar 12ye 7 tansiyonum 10 gündür hemen hemen böyle önceden hep 10a 6ydı başım ağrıyor o şekilde anlıyorum doktora da gidemiyorum

Arkadaşlar 12ye 7 tansiyonum 10 gündür hemen hemen böyle önceden hep 10a 6ydı başım ağrıyor o şekilde anlıyorum doktora da gidemiyorum
çok geçmiş olsun bende aynı sizin durumunuzdayım bugün 13-8 oldu .. 10 a 5-6 olurdu hep.. böyle yüreğim kalkıyor gibi oluyor karıncalanma gözlerimin önü zor attım kendimi yatağa sabahtan beri dinleniyorum şu an daha iyiyim..

Saolasınız geçmiş olsun size de.. Sanki bişeyler yedikten sonra çıkıyor gibi ama her zamanki seyleri yiyorum bir de bebeğim çok hareketli sizin de şu öyle mi inşallah etkilenmiyordur

Ne guzel dikis yeteneginiz varsabeybnest basta hosuma gidiyordu sonradan gereksiz gördüm cok cabuk buyuyorlar zaten
çok profesyonel olmasa da yapabiliyorum az az cnm dikişi yeni başladım ya heves ediyordum bende aynı ama sonradan bana da gereksiz gelmeye başladı zaten gece beşikte uyuyacak gündüz de ana kucagjnda uyur
Geçmiş olsn cnm benim de iftardan sonra çıkıyor yediklerinlr alakalı olabilir belki

Oruç tutmuyorum aslında ilk gün tuttum son 2 saat çok kötü oldum bida tutamadım cesaret edemedim doğrusu aslında hiç ağır şeyler yemem ama neden böyle çözemiyorum

Canım bu aylarda bende zorlanmaya basladım. Eşim süpürüyo bizim evi ben toz alıyorum nevresim falan hep beraber yapıyoruz kendim hayatta tek yapamıyorum bence sende yorma kendini canım. Kayınvalidem geliyordu normalde bundan sonra da onu çağırmayı düşünüyorum çünkü yapamıyorum artık

Emzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
Emzirme ortusu candir,muslin olursa hele heyecandir bendeki muslin degil ama bu yaz sanirim pek cikamayiz diye almiycam yoksa muslin alirdim simdi heryerde muslin var
Maşallah 26 ay Ben de o kadar kullanamam siyah, beyaz, ten rengi sütyen de sevmem zaten renkli severim o da emzirme sütyenlerinde yok varsa yoksa 3 renk eski renkli sütyenlerim şu an olmuyor deli oluyorum
Ilk bikc ay emzirme sutyeni kullan sonra onlari kenara atarsin tecrube konusuyo zamanla sutyenlerin olmaya baslar zaten Yada toparlayici sutyenlerden alirsin ben pentinin modleinin hastasiyim her rengini aldim emzirmeyi bitirdigimden beri de kullaniyorum cok guzel gosteriyo memintolari pudrasi bilem var
Benim memintolar yeterince dolgun, cokta fazla abartmiyorlar emzirirken saolsunlar. Az daha doluyorlar tabi ama rahatsiz olmuyorum yinede ben ilk 6 ay emzirmeyi seviyorum emerkende yorulup uyuyakliyorlar yaaa yiyesim geliyo 2 yasa kadar emziririm bebegim emerse ve rabbim nasil ederse yine
Haha senlede hep ayni gidiyoruz
Ben ilk takarken onla beraber sokuyordum kafamı. Çok şekercik oluyorlar. ☺ Yaz günü olduğu için terliyorlar işte biraz. Ona da yapacak bir şey yok.
Ben de bazen ustten taciz ediyordum bebisimi, esim kiziyodu birak emsn bitirsin diye
Ben ayiadim bile kiziminkileri, oglusa olmicaklari verdim yardim kuruluslarina O konuda erken davrandim ayrintilidan hemen sonra hallettim
Direk müslim örtüyü ben üstümüze örteriz diye düşünmüştüm omuzdan olacak şekilde. Zaten baya bir süre kalabalığa çıkamayacağız gibi görünüyo
Disarda muslin ortu ucusabilir, benis cekebilir bianda ortada kalabilirsin muslin emzirme ortuleri 30tl felan ya
Amin canim
Yok yok ben de hic hazirlik yapmadim yalniz degilsin. Kizimdan kalanlari depodan cikartip bakmam lazim. Sadece kiyafetleri ayikladim, hastane cikisi felan almadim daha. Alacaklarim
Cok yok da dolabi alabilsem
Hazirlancam insalllah
Aynen bende simdilik dolabini alayim sonrasi allah kerim. Zaten 1,5-2 yasa kadar da rengarenkli bir Park yatagimiz var onu kurarim besikten cikinca da

yaa işte bugün kendime mi güvendim naptım ama pert durumdayım şuan. eşim de kızdı zaten gelınce. gerçekten artık tek başımıza olmuyormuş

Oruç tutmuyorum aslında ilk gün tuttum son 2 saat çok kötü oldum bida tutamadım cesaret edemedim doğrusu aslında hiç ağır şeyler yemem ama neden böyle çözemiyorum
himm cnm dikkat et daha olmadı bı doktora git gebelikte yüksek tansiyon sıkıntılı diye biliyorum
Aynen bende simdilik dolabini alayim sonrasi allah kerim. Zaten 1,5-2 yasa kadar da rengarenkli bir Park yatagimiz var onu kurarim besikten cikinca da☺
Aynen öyle gereksiz şeyleri heemn almaya gerek yok sağlıkla gelsinler Dr insAllah

Saolasınız geçmiş olsun size de.. Sanki bişeyler yedikten sonra çıkıyor gibi ama her zamanki seyleri yiyorum bir de bebeğim çok hareketli sizin de şu öyle mi inşallah etkilenmiyordur
sağol canım
birşeyler yedikten sonra benimde oluyor ama benim şekerim var oda tetikliyor diye düşünüyorum. çokta hareketli bıdık.. inşallah birşey olmuyordur Allaha emanetler

Arkadaşlar bugün emzirmekten sütten bahsettik sütümmü kaynadı ne oldu anlamadım sağ göğsüm bi sızladı bir baktım sütüm geldi korkmalımıyım bazıları erken doğuma işaret ediyor diyorlar

Değerler anlık değişiyor. Peşpeşe kanda versen aynı çıkmaz. Çok takılma. 95 sınırın üstü ama öyle tedavi gerektirecek bir değer değil zaten. Ama dikkat et. Bugün 95 yarın daha artar falan Allah korusun. Benim ailemde olmayan yok. Bende 10 yıl önce ilk gebelikte çıktı sonra kronik tip 2 diyabetli oldum. İnsilün başladım. 2 gebeliğim hastanede yatarak geçti. İnsilüne rağmen düşmedi. Verilen diyet işe yaramadı. Hastanede hem serum hemde aç kalarak düzene sokuyorlar. Aç derken elbet yemek veriliyor ama mesela bir gr Tuz bile yok yemekte. Yiyemezdim. Zar gibi doğranmış domates salatalık peynir. Hepsini bir anda yesen bir lokma etmez. Çok ağır diyet uyguluyorlar hastanede. Bu gebeliğimde rahatım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…