- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Yazını okuyunca hemen maske taktım ben cami pencereyi açıyorum çünkü havasız oluyor birde sıcağa dayanamıyorum ama maske takınca hapsirigim azaldı en azındanBende de var benimde burun akıntım ve sesim kısılıyor maalesef. Yani atak dönemi tam şuan pek bir çarede bulamadım ama doktor bana temizlik yaparken ya da yapılırken maske ile dur derdi hep koronadan öncede yani. Cam kapı kapatıp oturuyorum
Allah rahmet eylesin cnmKizlar moralim bozuk, esimin dayisi vefat etti.. iftardan sonra aldik haberi.. herkesin haliyle morali bozuk.. kendi dayim vefat etse bu kadar uzulurdum.. cok cok iyi biriydi Allah rahmet eylesin.. o saatten beri kasiliyorum, magnezyum aldim ama karnim sisti sanki daha cok..
Allah kalanlara sabir versin ama en cokta ananem icin uzuluyorum 85 yasinda kadin evlat acisi yasayacak, rahatsiz kendisi ustelik korona yuzunden cemazesine de gidemeyecek.. boyle dusunup dusunup uzuluyorum of ya!!
Esim yanimda aglarken nasil uzulmeyeyim
bende gardrop bakıyorum netten kaç gündür beşik almaktan vazgeçtim anne yani beşiğimiz vardı kızımdan onu kullanacaz ilk aylar sonrasında da direk ablasına olduğu gibi baza yatak alırım koruması da olur düşmezGünaydinsabah sabah bebek dolabi telasina dustum ikea acılmayacak galiba, internetten bi tane begenip alayım sadece dolap alıcam şimdilik, zaten yatak odamızda beşik olcak. 6. Aydan sonra felanda odasındaki park yatakta yatar. 2 yaşa kadar yataga gerek yok gibi☺ Sonra bakarız duruma göre diyorum. Kızımda yaptıgım odayı erkenden alma hatasıma düşmiycim
Ooo MaşAllah cnm Allah kolaylık versin ben duruyroum daha bklm havalar da kötü zaten hep bı yağmur dolu kapalıBen bu hafta halıları stor perdeleri yıkamaya veriyorum koltuklarımı da yıkatıcam temizliğe start veriyorum hiç halim yok ama
Bende de çok bı hazırlık bitti sayılmaz aslında gardrop alınacak bekliyor daha bez ıslak mendil falan almadık mesela kıyafet işi tamam gibi netten sipariş verdim gelmesini bekliyorum onları da yıkayıp kaldirirsam tamam biberon almayı düşünmüyorum hemen gerek olmaz diye minik su için biberon bı de emzik alabilirim babynest dikecektim onu da vazgeçiyor gibiyim ana kucağı aldım zaten ama bi kaç kundak yatağına çarşaf, emizrme örtüsü falan dikebilirimHerkes hazirliklari bitirmiş gibi gorunuyor ben daha bir tane çöp almis değilim panik olmaya basladim.tek aldigimiz sey islak mendil, o da bugun indirime girmis diyekiyafetler var abisinden kalan ama yine de baska eksikler cok gecelik vb.haziran ayinda yapmayi dusunuyorum ama gec mi hissine kapildim
Ne guzel dikis yeteneginiz varsaAllah rahmet eylesin cnmRabb'im sabır versin
bende gardrop bakıyorum netten kaç gündür beşik almaktan vazgeçtim anne yani beşiğimiz vardı kızımdan onu kullanacaz ilk aylar sonrasında da direk ablasına olduğu gibi baza yatak alırım koruması da olur düşmez
Ooo MaşAllah cnm Allah kolaylık versin ben duruyroum daha bklm havalar da kötü zaten hep bı yağmur dolu kapalı
Bende de çok bı hazırlık bitti sayılmaz aslında gardrop alınacak bekliyor daha bez ıslak mendil falan almadık mesela kıyafet işi tamam gibi netten sipariş verdim gelmesini bekliyorum onları da yıkayıp kaldirirsam tamam biberon almayı düşünmüyorum hemen gerek olmaz diye minik su için biberon bı de emzik alabilirim babynest dikecektim onu da vazgeçiyor gibiyim ana kucağı aldım zaten ama bi kaç kundak yatağına çarşaf, emizrme örtüsü falan dikebilirim
çok geçmiş olsun bende aynı sizin durumunuzdayım bugün 13-8 oldu .. 10 a 5-6 olurdu hep.. böyle yüreğim kalkıyor gibi oluyor karıncalanma gözlerimin önü zor attım kendimi yatağa sabahtan beri dinleniyorum şu an daha iyiyim..Arkadaşlar 12ye 7 tansiyonum 10 gündür hemen hemen böyle önceden hep 10a 6ydı başım ağrıyor o şekilde anlıyorum doktora da gidemiyorum
Saolasınız geçmiş olsun size de.. Sanki bişeyler yedikten sonra çıkıyor gibi ama her zamanki seyleri yiyorum bir de bebeğim çok hareketli sizin de şu öyle mi inşallah etkilenmiyordurçok geçmiş olsun bende aynı sizin durumunuzdayım bugün 13-8 oldu .. 10 a 5-6 olurdu hep.. böyle yüreğim kalkıyor gibi oluyor karıncalanma gözlerimin önü zor attım kendimi yatağa sabahtan beri dinleniyorum şu an daha iyiyim..
çok profesyonel olmasa da yapabiliyorum az az cnm dikişi yeni başladımNe guzel dikis yeteneginiz varsabeybnest basta hosuma gidiyordu sonradan gereksiz gördüm cok cabuk buyuyorlar zaten
Geçmiş olsn cnm benim de iftardan sonra çıkıyor yediklerinlr alakalı olabilir belkiArkadaşlar 12ye 7 tansiyonum 10 gündür hemen hemen böyle önceden hep 10a 6ydı başım ağrıyor o şekilde anlıyorum doktora da gidemiyorum
Oruç tutmuyorum aslında ilk gün tuttum son 2 saat çok kötü oldum bida tutamadım cesaret edemedim doğrusuçok profesyonel olmasa da yapabiliyorum az az cnm dikişi yeni başladımya heves ediyordum bende aynı ama sonradan bana da gereksiz gelmeye başladı zaten gece beşikte uyuyacak gündüz de ana kucagjnda uyur
Geçmiş olsn cnm benim de iftardan sonra çıkıyor yediklerinlr alakalı olabilir belki
Canım bu aylarda bende zorlanmaya basladım. Eşim süpürüyo bizim evi ben toz alıyorum nevresim falan hep beraber yapıyoruz kendim hayatta tek yapamıyorum bence sende yorma kendini canım. Kayınvalidem geliyordu normalde bundan sonra da onu çağırmayı düşünüyorum çünkü yapamıyorum artıkbugun temızlk yapayım dedım normalde eşim yardım edıyodu beraber yapıyoduk. ona bugun mesai vermişler ev de toz içindeydi ben supurdum sildim nevresım degıstır falan acayıp yoruldum eskisi gıbı yapamıyorum hemen belim agrıyor yaa. bu ay kadın çağırcam camlar falan da battı. ama doğum için gun verseler ben de şu halıları falan yıkatcam. daha yazlıklar cıkacak ütü yapılacak çok iş var
Emzirme ortusu candir,muslin olursa hele heyecandirEmzirme örtüsü kullanılan, kullanışlı bir şey mi benim ruhum daralır diye almadım ama
Ilk bikc ay emzirme sutyeni kullan sonra onlari kenara atarsin tecrube konusuyoMaşallah 26 ayBen de o kadar kullanamam siyah, beyaz, ten rengi sütyen de sevmem zaten renkli severim o da emzirme sütyenlerinde yok varsa yoksa 3 renk eski renkli sütyenlerim şu an olmuyor deli oluyorum
Benim memintolar yeterince dolgun, cokta fazla abartmiyorlar emzirirken saolsunlar. Az daha doluyorlar tabi ama rahatsiz olmuyorum yinedeBen de 26 ay emzirdim. Emzirmekten bıktım. Emzirmeyi hiç de sevmiyorum ama mecbur işte napcan
1 yaşa kadar memesiz durmadı benim oğlan
Bi yere gidince çok sıkılıyordum.
Bu sefer o kadar çok emzirmeyebilirim. Belki 1 yaşa gelince bıraktırırım yeter. Allah bereket versin
Benim göğüsler çok büyüyor emzirirken, şuanda bile kocaman oldular. Südyen beni çok zorlar. O sporcu atletlerinden ben de almıştım. İkinci gün çöpe attım. Onlar da kötü gösteriyor. Ben emzirirken de kötü kocaman yayık ayran gibi görünmek istemiyorum açıkçası
Haha senlede hep ayni gidiyoruzBende aynı fikirdeyim☺
Tam yaptığımı anlatmışsın aynen böyle
Ooo harika iş gördü cnm bende. Arabada, yolculukta vs hep kullandım. Emzirme süresi kadar duruyor zaten bebiş doyunca hemen çıkarıyorsun. Arkadaşın dediği gibi bir yere gittiysem de ayrı bir odada emzirdim. Bence iş gören bir şey.
Ben de bazen ustten taciz ediyordum bebisimi, esim kiziyodu birak emsn bitirsin diyeBen ilk takarken onla beraber sokuyordum kafamı.Çok şekercik oluyorlar. ☺ Yaz günü olduğu için terliyorlar işte biraz. Ona da yapacak bir şey yok.
Ben ayiadim bile kiziminkileri, oglusa olmicaklari verdim yardim kuruluslarinaSaklamıştım cnm. Ama benimki seninkinden daha küçük ya o yüzden seninki kadar değildir. Özellikle ilk iki senenin kıyafetleri kaldırılmış halde. Bende ayarlayıp ihtiyacı olanlara vereceğim tüm kız cicislerini.
Disarda muslin ortu ucusabilir, benis cekebilir bianda ortada kalabilirsinDirek müslim örtüyü ben üstümüze örteriz diye düşünmüştüm omuzdan olacak şekilde. Zaten baya bir süre kalabalığa çıkamayacağız gibi görünüyo
Amin canimBende 24 ay emzirdim şuan deli gibi emzirmeyi bekliyorum bayılıyorum emzirmeyebende pek ihtiyaç duymadım emzirme sütyenine 2 tane almıştım onuda diğerlerinide kullanıyordum. İnşAllah bol bol sütümüz olurda doyasıya emziririz
Yok yok ben de hic hazirlik yapmadim yalniz degilsin. Kizimdan kalanlari depodan cikartip bakmam lazim. Sadece kiyafetleri ayikladim, hastane cikisi felan almadim daha. AlacaklarimHerkes hazirliklari bitirmiş gibi gorunuyor ben daha bir tane çöp almis değilim panik olmaya basladim.tek aldigimiz sey islak mendil, o da bugun indirime girmis diyekiyafetler var abisinden kalan ama yine de baska eksikler cok gecelik vb.haziran ayinda yapmayi dusunuyorum ama gec mi hissine kapildim
Aynen bende simdilik dolabini alayim sonrasi allah kerim. Zaten 1,5-2 yasa kadar da rengarenkli bir Park yatagimiz var onu kurarim besikten cikinca dabende gardrop bakıyorum netten kaç gündür beşik almaktan vazgeçtim anne yani beşiğimiz vardı kızımdan onu kullanacaz ilk aylar sonrasında da direk ablasına olduğu gibi baza yatak alırım koruması da olur düşmez
yalniz degilmisim rahatladim biraz olsun
da
yaa işte bugün kendime mi güvendim naptım ama pert durumdayım şuan. eşim de kızdı zaten gelınce. gerçekten artık tek başımıza olmuyormuşCanım bu aylarda bende zorlanmaya basladım. Eşim süpürüyo bizim evi ben toz alıyorum nevresim falan hep beraber yapıyoruz kendim hayatta tek yapamıyorum bence sende yorma kendini canım. Kayınvalidem geliyordu normalde bundan sonra da onu çağırmayı düşünüyorum çünkü yapamıyorum artık
Aynen cidden yapılmıyor canımyaa işte bugün kendime mi güvendim naptım ama pert durumdayım şuan. eşim de kızdı zaten gelınce. gerçekten artık tek başımıza olmuyormuş
himm cnm dikkat et daha olmadı bı doktora git gebelikte yüksek tansiyon sıkıntılı diye biliyorumOruç tutmuyorum aslında ilk gün tuttum son 2 saat çok kötü oldum bida tutamadım cesaret edemedim doğrusuaslında hiç ağır şeyler yemem ama neden böyle çözemiyorum
Aynen öyle gereksiz şeyleri heemn almaya gerek yokAynen bende simdilik dolabini alayim sonrasi allah kerim. Zaten 1,5-2 yasa kadar da rengarenkli bir Park yatagimiz var onu kurarim besikten cikinca da☺
Biraz sabredeceğiz canım mecburenYazını okuyunca hemen maske taktım ben cami pencereyi açıyorum çünkü havasız oluyor birde sıcağa dayanamıyorum ama maske takınca hapsirigim azaldı en azından
sağol canımSaolasınız geçmiş olsun size de.. Sanki bişeyler yedikten sonra çıkıyor gibi ama her zamanki seyleri yiyorum bir de bebeğim çok hareketli sizin de şu öyle mi inşallah etkilenmiyordur
Değerler anlık değişiyor. Peşpeşe kanda versen aynı çıkmaz. Çok takılma. 95 sınırın üstü ama öyle tedavi gerektirecek bir değer değil zaten. Ama dikkat et. Bugün 95 yarın daha artar falan Allah korusun. Benim ailemde olmayan yok. Bende 10 yıl önce ilk gebelikte çıktı sonra kronik tip 2 diyabetli oldum. İnsilün başladım. 2 gebeliğim hastanede yatarak geçti. İnsilüne rağmen düşmedi. Verilen diyet işe yaramadı. Hastanede hem serum hemde aç kalarak düzene sokuyorlar. Aç derken elbet yemek veriliyor ama mesela bir gr Tuz bile yok yemekte. Yiyemezdim. Zar gibi doğranmış domates salatalık peynir. Hepsini bir anda yesen bir lokma etmez. Çok ağır diyet uyguluyorlar hastanede. Bu gebeliğimde rahatım çok şükür.Ya ben bu ev tipi seker olcum cihazlarina pek guvenmiyorim, kandan baktirdigimla benim cihazda baktigim farkli cikiyo. Cihazim 9-10 puan fazla cikardi gecen sefer. Yarin yine deniycem kan vercem de bakalim cihazla ayni mi yoksa yine cihaz yuksek mi cikarcak95 iyidir ya ilk gebelikte sorun olmadi kizimda sukur, bunuda hayirlisiyla atlatayimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?