Ben yatak odama özel dolap yaptırmıştım dar diye yatak etrafından, onu bebeğin odasına geçirmeyi düşünüyorum çocuğa sadece yatak alıcazBen de dolap bakıyorum. Alırsanız paylaşın kızlar fikir olsun.
Marketlere gelenlerin kumaşını beğenmedim ben. Böyle naylonsu gibi. Tam bir poplin kumaş değil sanki.Babynest i gözüme kestirdim ben de 50 lira çok uygun
Ucuz etin yahnisi işte ama iyiler de gereksiz bi pahalı sanki yaMarketlere gelenlerin kumaşını beğenmedim ben. Böyle naylonsu gibi. Tam bir poplin kumaş değil sanki.
Ben sanırım bebek,çocuk kategorisindeki gardroplardan almam canım onlar gereksiz pahalı gibime geliyor kızıma da genç odası gardrobu almıştım Tekzen den tek tek takım yaptım üzerini desenli bant stikerlarla süsledik ilerde genç kızlığında da değiştirmek zorunda kalmayız diye yine oğluma da aynı tarz alırım suslerim snrmBen de dolap bakıyorum. Alırsanız paylaşın kızlar fikir olsun.
Bu tarz bisiler bakiyorum benBen de dolap bakıyorum. Alırsanız paylaşın kızlar fikir olsun.
Benim ilk gebelikten sonra gecti seker olayım. Bu gebeliğimde de 20. Haftalarda basladı işteDeğerler anlık değişiyor. Peşpeşe kanda versen aynı çıkmaz. Çok takılma. 95 sınırın üstü ama öyle tedavi gerektirecek bir değer değil zaten. Ama dikkat et. Bugün 95 yarın daha artar falan Allah korusun. Benim ailemde olmayan yok. Bende 10 yıl önce ilk gebelikte çıktı sonra kronik tip 2 diyabetli oldum. İnsilün başladım. 2 gebeliğim hastanede yatarak geçti. İnsilüne rağmen düşmedi. Verilen diyet işe yaramadı. Hastanede hem serum hemde aç kalarak düzene sokuyorlar. Aç derken elbet yemek veriliyor ama mesela bir gr Tuz bile yok yemekte. Yiyemezdim. Zar gibi doğranmış domates salatalık peynir. Hepsini bir anda yesen bir lokma etmez. Çok ağır diyet uyguluyorlar hastanede. Bu gebeliğimde rahatım çok şükür.
Ben diyabet ameliyatı oldum. Kurtuldum. Şuan 70 lerde değerlerim. Gebelik diye başladı sonra kaldı bende. Evet dediğin gibi ilerde olma ihtimali var. Benim bebeklerinde ileride olma ihtimali yüksek. İri doğdular. Doğduklarında şekerleri düşüktü. analarına destek vericem diye kendilerinden verdiler. Küvezde kaldılar. Şuan sıkıntıları yok ama ilerisi içinde Allah bilir. İnşallah olmazlar ama şeker işi ırsi olduğundan doktorlar eninde sonunda yakalanılıyor diyor.Benim ilk gebelikten sonra gecti seker olayım. Bu gebeliğimde de 20. Haftalarda basladı işteAman kalıcı olmasında alllah korusun, sulalemde yok ayol bana nerden geldi bulaştı Senin nasıl birden düzene girdi peki? Gebelik dışında da şekerin vardı sanırım değil mi? Nasıl tedavi ettin? Kayınpederim de agır şeker hastası üzülüyorum ya biyandan da korkuyorum ilerde benimde şeker hastasi olma riskim olabilirmiş gebelik şekeri çıkanlarda böyle bir risk varmış
Ay darısı başımıza olsun hiç elim kolum kalkmıyorBen bu hafta halıları stor perdeleri yıkamaya veriyorum koltuklarımı da yıkatıcam temizliğe start veriyorum hiç halim yok ama
Rabbim büyük salıya randevum var bakalım nasıl bir yol izleyecekler yazarım size desağol canım
birşeyler yedikten sonra benimde oluyor ama benim şekerim var oda tetikliyor diye düşünüyorum. çokta hareketli bıdık.. inşallah birşey olmuyordur Allaha emanetler
Benim kızım 3.180gr dogdu, şekerle işgili bir aorun yasamadık cok şükür ama yinede temkinli ve tedirginimBen diyabet ameliyatı oldum. Kurtuldum. Şuan 70 lerde değerlerim. Gebelik diye başladı sonra kaldı bende. Evet dediğin gibi ilerde olma ihtimali var. Benim bebeklerinde ileride olma ihtimali yüksek. İri doğdular. Doğduklarında şekerleri düşüktü. analarına destek vericem diye kendilerinden verdiler. Küvezde kaldılar. Şuan sıkıntıları yok ama ilerisi içinde Allah bilir. İnşallah olmazlar ama şeker işi ırsi olduğundan doktorlar eninde sonunda yakalanılıyor diyor.
Ay insallah hepimizin guzel gecer .iyiki varsiniz böyle seyler okuyoruz pozitif dusunceler olusuyorarkadaşta demiş herkesin hikayesi farklı oluyor canım burdan birinin hikayesini dinleyipte a benimdemi bukadar zor olacak die düşünme.benimde doğum anım güzel geçti Rabbime çok şükür.Nazar değdirecem kendime Allahtan hayırlısı
Benim belimde ağrım vardı evde sonra gece tuvalete kalkmıstım suyum geldi belimdeki sancı şıp die kesıldı.hastaneye gittık sabah namazı suyum geldi cuma vaktindede doğurdum çok şükür.
sancım yavas yavas artmaya başladı zaten ebeler nstye alıolar alttan bakıolar kntrol ediolar.bende hiç yatmadım odamda sürekli ayaktaydım çömeldim kalktım yürüdüm sonra ıkınmam başladı doğuma aldılar ve gercekten bağırarak güç kaybetmemenizi öneririm bağırdıkca doğum daha uzun sürecektir.ağznızı kapatım dışarı vercegnz nefesi tutup son güçle ıkınmalısın.bide her dkka ıkınmayacaksında sancı geldiği an ıkınacaksın ki vücut çıkarmaya çalışırken sende destek vereceksin.arkadaşnda dedgi gbi kafası çıktımı gerisi fırt die akıp gio zaten Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.çocuk çıkınca sancı faln da kalmıo hatta kafanı kaldırıp brbişini görmeye çalışıosunoy o minikler yokmu
Benimki çok hareketli sanki hiç durmuyor gibi geliyor bilmiyorumKızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki sanki az gibi geliyor bana, iki üç saatte bir kıpırdıyor. 28+4 teyiz
Dönem dönem değişiyor bence bazen çok çok hareketli bazen daha az hareket ediyor benim de 29+4 teyiz çok şükür geçen hafta pazartesi doktordaydim herşey yolundaydiKızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki sanki az gibi geliyor bana, iki üç saatte bir kıpırdıyor. 28+4 teyiz
Hadi hayırlı günlerde kullan insAllah canımSudokrem ile bebek temizleme pamuğunu da sipariş verdim kızlar :)
Sadece bi paket daha sabun tozu alıcam. Marketten alırız haftaiçi.
Amin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım canım. 50li göğüs pedi de aldım. Bi yere giderken kullanırım. Bulunsun kenarda.Hadi hayırlı günlerde kullan insAllah canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?