2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

merhabalar 20 haftalık gebeyım ıkı hogsumde alt ıc yanlar yogun bu sekıl delık delık oldu bı fıkrı olan yasayan yada yasamıs olan varmı pandemı nedeniyle hastaneye gıdemıyorum korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20200503_175948.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 114
Ben de dolap bakıyorum. Alırsanız paylaşın kızlar fikir olsun.
Ben sanırım bebek,çocuk kategorisindeki gardroplardan almam canım onlar gereksiz pahalı gibime geliyor kızıma da genç odası gardrobu almıştım Tekzen den tek tek takım yaptım üzerini desenli bant stikerlarla süsledik ilerde genç kızlığında da değiştirmek zorunda kalmayız diye yine oğluma da aynı tarz alırım suslerim snrm

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-03-22-06-29-37.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2020-05-03-22-06-25-28.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 63

Eklentiler

• 9B4CDDC8-6669-4081-A54E-9309C1390D21.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
  • E8B33640-E0E2-40C4-9AE9-89FCA32C12E2.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 47
  • CFE4633B-5C2C-4785-B434-3BF8A02F6251.webp
    12 KB · Görüntüleme: 39
  • 0878CE71-31F1-4E35-98F9-EC29F942CE8E.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 33
Benim ilk gebelikten sonra gecti seker olayım. Bu gebeliğimde de 20. Haftalarda basladı işte Aman kalıcı olmasında alllah korusun, sulalemde yok ayol bana nerden geldi bulaştı Senin nasıl birden düzene girdi peki? Gebelik dışında da şekerin vardı sanırım değil mi? Nasıl tedavi ettin? Kayınpederim de agır şeker hastası üzülüyorum ya biyandan da korkuyorum ilerde benimde şeker hastasi olma riskim olabilirmiş gebelik şekeri çıkanlarda böyle bir risk varmış

Ben diyabet ameliyatı oldum. Kurtuldum. Şuan 70 lerde değerlerim. Gebelik diye başladı sonra kaldı bende. Evet dediğin gibi ilerde olma ihtimali var. Benim bebeklerinde ileride olma ihtimali yüksek. İri doğdular. Doğduklarında şekerleri düşüktü. analarına destek vericem diye kendilerinden verdiler. Küvezde kaldılar. Şuan sıkıntıları yok ama ilerisi içinde Allah bilir. İnşallah olmazlar ama şeker işi ırsi olduğundan doktorlar eninde sonunda yakalanılıyor diyor.

sağol canım
birşeyler yedikten sonra benimde oluyor ama benim şekerim var oda tetikliyor diye düşünüyorum. çokta hareketli bıdık.. inşallah birşey olmuyordur Allaha emanetler
Rabbim büyük salıya randevum var bakalım nasıl bir yol izleyecekler yazarım size de

Benim kızım 3.180gr dogdu, şekerle işgili bir aorun yasamadık cok şükür ama yinede temkinli ve tedirginim diyabet ameliyatı nedir? Kimlere yapılıyor? Hic duymamıstıö, sasırdım. Sadece tip2 için mi gecerli?
Bukadar peoblem atlatıp tekrar gebelik düşünmen de takdire şayan☺ Ben şu halde bile 3.yü düşünmüyorum eşime de net amylesim her nekadar o istesede... şeker stresi çok yorucu yaaa tabi rabbim başka dert vermesnde... yuksek çıktı çıkacak derken sinir stres oluyorum....
Birde benim aileyi geçtim sülalede yok şeker hastalığı ya, bende çıkınca şaşırdım çok umarım tip2ye dönmez ileride...

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki sanki az gibi geliyor bana, iki üç saatte bir kıpırdıyor. 28+4 teyiz

Ay insallah hepimizin guzel gecer .iyiki varsiniz böyle seyler okuyoruz pozitif dusunceler olusuyorherkesin farkli dedigin gibi ama soylediklerini uygulayacam insallah

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki sanki az gibi geliyor bana, iki üç saatte bir kıpırdıyor. 28+4 teyiz
Dönem dönem değişiyor bence bazen çok çok hareketli bazen daha az hareket ediyor benim de 29+4 teyiz çok şükür geçen hafta pazartesi doktordaydim herşey yolundaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…