2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Daha bir parça bile bişey almamış olan var mı benim gibi herkes şimdiden hazırlamış herşeyi ne güzel erken doğum falan olsa kalcam öyle valla
Hiç dert etme ben ilk bebeğimde erkenden hastaneye yatirildim zor zamanlar geçirdim tam hazırlık yapacağım dönemdi ağrılar vs noldu herkes bir işin ucundan tuttu ve kapı süsune kadar alindi ihtiyaç oldukça dışardan satın alınıp gelindi yani önemli olan sağlıklı olması bunun stresini yaşama sakın...şu anda ayritnisiyla hazırlık yapıyorum evet heves ettiğim için birde kolaylık olsun diye bir çocuğum daha var çünkü... gönlünü ferah tut

Aldin mı rapor

Amin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım canım. 50li göğüs pedi de aldım. Bi yere giderken kullanırım. Bulunsun kenarda.
Ben de 100lü aldım baby&me baya uygundu. Evdede lazım oluyo ilk zamanlar çok süt akıyo ya ins bol sütlerimiz olsun
Ben de bugun rutin testler için sağlık ocağına gideceğim. 9.30da randevum. Ama idrar vermek istemiyorum virusten dolayı dısarda wc kullanmak istemiyorum. Kan verip kaçmayı planlıyorum hatta kalp atışlarını bıle dınletmek istemiyorum sedyeye yatmamak için

Amin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım canım. 50li göğüs pedi de aldım. Bi yere giderken kullanırım. Bulunsun kenarda.
amin canım insAllah benim kızımdan kalma vardı göğüs pedi bklm bu sefer kullanmak gerekecek mi
Daha bir parça bile bişey almamış olan var mı benim gibi herkes şimdiden hazırlamış herşeyi ne güzel erken doğum falan olsa kalcam öyle valla
zamanında gelsin insAllah minikler dert etme bı anda da olur herşey
Günaydın canım güzel sonuçlarla gelirsin insAllah

İnşallahh

Kasılmaları nasıl ayırt ediyosunuz ya bende oluyor belki anlamıyorum yada olmuyor belki anlamadım Bı tarifi munkun mu ?

O kadar şey alıp hicbirsey almamış gibi hissedenler de var

Arkadaşlar 12ye 7 tansiyonum 10 gündür hemen hemen böyle önceden hep 10a 6ydı başım ağrıyor o şekilde anlıyorum doktora da gidemiyorum
12/7 tansiyon iyi ama 13 sinir sabah akşam ölçüm alip Takip edip not alın mutlaka doktorunuza bilgi verin

13/8 sınır değer Sabah akşam olcum alın Eğer tansiyonunuz dusmuyorsa doktorunuza bilgi verin

Arkadaşlar burada paylasmistiniz İsimli yeni doğan takımı ve yatak takımı aldığınız siteleri linkleri kaybettim

Tekrar paylaşır mısınız lutfeeen lutfeeen

Randevum 13.30 da
Raporu iki hafta önceden verir mi acaba doktor?Ben de calişamaz raporu istiyorum idare her güne canli derd koymuş valla uğraşamam şu süreçte en kötü alicam calişamazi çat diye.Zaten doğum öncesini atamiyormusuz doğum sonrasina o da yaniyormuş virüsle alakasi yokmuş öyleymiş gerek yok o zaman ek ders de almiyorum ben

Kızlar bişey sorcam.
Şimdi burda bazılarınız diyosunuz bazen öyle hareket ediyomuş ki bebiş, acıtıyomuş, bi vuruyomuş nefes kesiliyomuş:) Benim hiç böyle olmadı. Yani evet bazen hareketinden irkildiğim oluyo aniden kayar gibi hareket ettiği için ya da hareketlerinden karnım yamulup duruyo tabi ama hiç demedim bi tekme attı canım acıdı diye. Bi sefer sadece göğsümün dibine bi hereket yaptı biraz ağrır gibi olmuştu o kadar.
27.haftadayken suyum biraz fazla çıkmıştı. Acaba su fazlalığından mı ağrıtıcı olmuyo. Şimdi acı çekmek istiyomuşum gibi duruyo ama ne bileyim siz öyle konuşunca benimki normal değil mi acaba diyorum :) Daha çok suyu kafama taktığımdan, normale dönmedi mi acaba diye. Var mı benim gibi olan ya da bilgisi olan?

Ben de oluyo özellikle altlarda hareket ettiğinde mesane tarafa baskı oluyo çok acıtıyo acil tuvalete gitmeliyim diye fırlıyorum koltuktan:) bazende yattığımda çok kenarlara geliyo kaburgama doğru acıtıyo. Ama herkesin ağrı acı eşiği farklı bebeklerin pozisyonu farklı:)

İnşallah acı eşiğimdendir o zaman :)

Canım o bebeğin konumuyla falan alakalıdır belki karnımın üst tarflarina tekme attığında öyle can yakacak kadar olmuyor benimde ama sanrm mesane tarafına vurduğunda direk vijanal sizi hissediyorum irkiliyorum tuvaletim varmış gibi garip bı duygu ama normal bence her zmn olmuyor cunki bende de bazen sabah uyandığımda bı tarafımda uzun süreli yatmış oluyorum snrm karnım acayip acıyor diğer tarafa donemiyorim mesela bu da beni korkutuyor sizlerde oluyor mu

Kizlar valla sıkıldım bunalima girdim evlerde cocugun ihtiyaçlarini başlarda zevkle aldim şimdi kalanlari alasim bile yok netten bakıp bakıp.Ayrıca gittikçe kilo da aliyorum yemesem de durmuyo napicam ben cok sıkıldım ya arada yürüyüşe gidiyoruz boş parka sessiz saatte bir de hastaneye bunlar bile bana etkinlik oluyo

Canım hep evde olmaktan kaynaklı snrm bende aynı durumdayım kıyafet işi tamam netten sipariş verdim son bi kac şey gelmesini bekliyorum iste başka ne almamız gerekiyor hiç bilemedm bu ara havalar bozuk olunca hiç yürüyüş de yapmıyoruz git gide dediğin gibi kilom çok hızlı artmasa da göbeğim büyüyor hareket etmek güçlesiyor hayırlısyla bı kucağımıza alsaydık

Aynen yasak bitti bugün yürüyüşe cikardık normalde hava yağişli esiyor evde film dizi izlemekten gına geldi eşim oruç tuttuğu için ona ne yemek yapsam ne tatli yapsam falan diye mutfaktan da cikmiyorum aşiri sıkıldım dişari cıkamayınca evde yürüyorum artık 3/5 tur koridorda o kadar berbat bi döneme geldi ki en güzel dönemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…