2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de sola yatmaktan sol bacağım ağrımaya başladı artık. Bu sabah kalkmadan önce rahatlatmak için ne tarafa doğru uzatacağımı şaşırdım. Bacaklarımı üstüste koymuycam artık yatarken. Bi de bacak arasına koyduğum yastık da ağırlık yapıyo olabilir.
Karın bi tarafa devrilince diğer tarafı gerdirdiği için olabilir o senin dediğin. Benim karnım acımıyodu yatarken ama karın altı destek minderi almıştım ben ondan al istersen belki iyi gelir. Hiçbi şeyim yokken kullanmaya başladım. Ben mi yerleştiremiyorum bilmem ki. Sanki karnım rahat etmemeye başladı ya da son aylarda olduğumuz için zaten ağrıyacaktı bilmiyorum Sen bak ama belki işe yarar. Memnun olan çok

Bebeğin duruşundan, rahminden, plasentedan her şeyden kaynaklanabilir cnm. Arkadaşın dediği gibi ağrı eşiği de olabilir. Benim kızım da fenaydı çok hareketliydi hala öyle. Oğlum da ablasının aynı olacak büyük ihtimalle. Seninki belki daha sakin olur. Sakin bebişe bakmak daha kolay olur öyle düşün
Aynı durumdayız hepimiz valla ne planlarımız vardı ama ah ahh.. Olsun napalım sağlık olsun.

Biran önce şu dönem bitsin ihtiyaçlarımızı alalım ve temizliğimizi yapalım ve de doguralim zamanı gelince bende çok sıkıldım evde sağa sola eğim vererek yürümekten geceleri yüz üstü yatamamaktan sıkıldım artık belim ve bacaklarım gece oldun mu dünyanın yükünü çekmişim gibi ağrıyor bebeğe bişey olacak korkusu bitsin ve normal hayatımıza dönelim insalllah ....sağlıklı sıhhatli

Bebek nasıl duruyo tam bilmiyorum bi ihtimal baş aşağı, elleri ayakları da sağıma doğru. Rahmimi bilmiyorum:) Plasentam arka taraf yukarıya doğruydu en son.
Evet haşin olmaz belki benim kız

Bebeğin hareketleri benim de hiç canımı yakmıyor 1-2 kere anca hatırlarım ama hareketi çok fazla bazen beni bile sallıyor hani imkanı olsa göbek deliğinden çıkacak. Benimki makat gelişli canım en son kontrolde öyleydi hala dönmediğini düşünüyorum çünkü ultrasonda gördüğüm pozisyonda hareketlerine devam ediyor. Sanırım canı çok yananların bebişler dönmüş vajina civarında hisseden çok. Belki seninki de dönmemiştir daha.

Bebek nasıl duruyo tam bilmiyorum bi ihtimal baş aşağı, elleri ayakları da sağıma doğru. Rahmimi bilmiyorum:) Plasentam arka taraf yukarıya doğruydu en son.
Evet haşin olmaz belki benim kız
Sakin bebişe bakmak daha kolay cnm, sağlığı durumunuz iyiyse hiiiç düşünme. Zaten hareketi de iyi diyorsun. İnşallah sağlıkla kavuşuruz

Bende de oluyor o vajina tarafına vurunca canım yanıyor, karnımın bi yerine toplanınca da biraz ağrıtıyor ama nefesim kesilecek gibi değil
Ben de çok sıkıldım artık sinirimi, bıkkınlığımı 2 gündür eşimden çıkarıyorum olmadık şeye kavga çıkarıyorum o da bana uymuyor sağ olsun pişman oluyorum sonra yaptığıma bu sinir stres bugün bebeğime yansıdı yerinde durmayan çocuk bugün doğru düzgün kıpırdamıyor

bende biraz daha beklerim eşim gelmezse kızımla çıkarız bı yürüyüşe bisikleti çıkarmak zor olabiliyor tek başıma hep beraber çıkıyorduk keisnlikle ya ne güzel her akşam üzeri düzenli yürüyüş yaparım diyordm bende hem havalar bozuk hem de yasaklar mahfettti bizi dışarı çıkmaya korkuyoruz hayırlısı olsun
olabilir cnm bence artık son aylar olduğu için bu kadar zorlanıyoruz bebek ister istemez ağır geliyor ağırlık merkezimiz degisti
amin insAllah canım bende yüzüstü yatmayı acayip özledim ya
Aynen ya vala hayır vuracak başka yer yok gibi niye oraya vurur ki

Kizlar evet kotu doneme denk geldik. Bebeklerimizin kontrollerini agir aksak ilerletiyoruz. HeLe benim hala net bi dr.um bile yok.il disina gidiyordum ayarlamistim ama bu surecte o da imkansiz gibi. Allaha tevekkul ilerliyoruz alamadiginiz seyler olsa da caninizi sikmayin ,stres yapmayin bence hastaneden cikarip eve getirinceye kadarki 10 gunluk kadar bezini camasirini mendilini biraz kiyafetini almissaniz gerisi gelir bence bi de bizim bebekler sanssiz gozuyle bakmayalim. Tam tersinr bizim 2020 bebitolarimiz karakter olarak cok guclu olacaklar insallah

Aşağı doğru geniş yer buluyorlar demek ki

Bence Her bebek farklı normal mi diye kaygılanmayın
İlk gebeliğimde can acitan bi hareketi yoktu
Ama bunda resmen kemiklerini saplıyor karnima keser gibi Ani olunca canim gercekten aciyor
Benim ilki de yapıyordu bu daha erkenden başladı ama. Saplıyor resmen dediğin gibi. Birkaç gün bayağı acıttı hatta. Elliyorum dokunuyorum pozisyon da değişmiyor anca yan uzanınca düzeldim yani

yok ya bende çok kasmiyorum açıkçası olduğu kadar ilk gerekli olanları alırsam sonrasını parça parça da alırım sonu değil ya
Aşağı doğru geniş yer buluyorlar demek ki
aynen

Biliorum anneler var burda ama kimse cevap yazmio merak ediorum nolur bilgi verin tecrubelisiniz .
Adetim 25 nisandi gecti hala adet olmadim ovu testinde 27 de pik gorundu degerlendirdik.
Iki gundur az kasik agrisi ve afedersiniz ama sumuk gibi uzayan ayinti var bende ovu testi yapayim dedim dun silikdi bugun daha koyu giderek koyulasio merakim su acaba tekrarmi yumurtluyorum yoksa guzel bi habermi bu 14 gun gecmeden test yapip uzulmek istemiyorum adetimin geciktiginde 2 kere test yaptim cok uzuldum . Simdi yumurtluomuyum yoksa hamile olma ihtimalim varmi ?

Adetin 25 nisandı adet olmadın 27 nisanda ovulasyon testin çift çizgi mi çıktı?

Adetin 25 nisandı adet olmadın 27 nisanda ovulasyon testin çift çizgi mi çıktı?
Ewt aynn ole gec yumurtladim 27 de pik oldu ve bugun yine koyulasmaya basladi bakin resim atiorum

Eklentiler

• 20200504_144744.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200503_145840.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 49
Ewt aynn ole gec yumurtladim 27 de pik oldu ve bugun yine koyulasmaya basladi bakin resim atiorum
Hamile olmayasın? Ben de ovulasyon testi yapıp buraya atmıştım dediğin gibi kasık ağrım ve akıntım vardı burdan biri uyandırdı da gebelik testi yaptım meğer hamileymişim bence bi test yap

Hamile olmayasın? Ben de ovulasyon testi yapıp buraya atmıştım dediğin gibi kasık ağrım ve akıntım vardı burdan biri uyandırdı da gebelik testi yaptım meğer hamileymişim bence bi test yap
Cok agladim o kadar cok agladimki test yapip negatifi gorunce adet gunumde beklemek istedim insallah senin gibi olur bnmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…