- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Benim de sola yatmaktan sol bacağım ağrımaya başladı artık. Bu sabah kalkmadan önce rahatlatmak için ne tarafa doğru uzatacağımı şaşırdım. Bacaklarımı üstüste koymuycam artık yatarken. Bi de bacak arasına koyduğum yastık da ağırlık yapıyo olabilir.Canım o bebeğin konumuyla falan alakalıdır belki karnımın üst tarflarina tekme attığında öyle can yakacak kadar olmuyor benimde ama sanrm mesane tarafına vurduğunda direk vijanal sizi hissediyorum irkiliyorum tuvaletim varmış gibi garip bı duygu ama normal bence her zmn olmuyor cunki bende de bazen sabah uyandığımda bı tarafımda uzun süreli yatmış oluyorum snrm karnım acayip acıyor diğer tarafa donemiyorim mesela bu da beni korkutuyor sizlerde oluyor mu
Bebeğin duruşundan, rahminden, plasentedan her şeyden kaynaklanabilir cnm. Arkadaşın dediği gibi ağrı eşiği de olabilir. Benim kızım da fenaydı çok hareketliydi hala öyle. Oğlum da ablasının aynı olacak büyük ihtimalle.Kızlar bişey sorcam.
Şimdi burda bazılarınız diyosunuz bazen öyle hareket ediyomuş ki bebiş, acıtıyomuş, bi vuruyomuş nefes kesiliyomuş:) Benim hiç böyle olmadı. Yani evet bazen hareketinden irkildiğim oluyo aniden kayar gibi hareket ettiği için ya da hareketlerinden karnım yamulup duruyo tabi ama hiç demedim bi tekme attı canım acıdı diye. Bi sefer sadece göğsümün dibine bi hereket yaptı biraz ağrır gibi olmuştu o kadar.
27.haftadayken suyum biraz fazla çıkmıştı. Acaba su fazlalığından mı ağrıtıcı olmuyo. Şimdi acı çekmek istiyomuşum gibi duruyo ama ne bileyim siz öyle konuşunca benimki normal değil mi acaba diyorum :) Daha çok suyu kafama taktığımdan, normale dönmedi mi acaba diye. Var mı benim gibi olan ya da bilgisi olan?
Aynı durumdayız hepimiz valla ne planlarımız vardı ama ah ahh.. Olsun napalım sağlık olsun.Aynen yasak bitti bugün yürüyüşe cikardık normalde hava yağişli esiyor evde film dizi izlemekten gına geldi eşim oruç tuttuğu için ona ne yemek yapsam ne tatli yapsam falan diye mutfaktan da cikmiyorum aşiri sıkıldım dişari cıkamayınca evde yürüyorum artık 3/5 tur koridorda o kadar berbat bi döneme geldi ki en güzel dönemler
Bebek nasıl duruyo tam bilmiyorum bi ihtimal baş aşağı, elleri ayakları da sağıma doğru. Rahmimi bilmiyorum:) Plasentam arka taraf yukarıya doğruydu en son.Bebeğin duruşundan, rahminden, plasentedan her şeyden kaynaklanabilir cnm. Arkadaşın dediği gibi ağrı eşiği de olabilir. Benim kızım da fenaydı çok hareketliydi hala öyle. Oğlum da ablasının aynı olacak büyük ihtimalle.Seninki belki daha sakin olur.
Bebeğin hareketleri benim de hiç canımı yakmıyor 1-2 kere anca hatırlarım ama hareketi çok fazla bazen beni bile sallıyor hani imkanı olsa göbek deliğinden çıkacak. Benimki makat gelişli canım en son kontrolde öyleydi hala dönmediğini düşünüyorum çünkü ultrasonda gördüğüm pozisyonda hareketlerine devam ediyor. Sanırım canı çok yananların bebişler dönmüş vajina civarında hisseden çok. Belki seninki de dönmemiştir daha.Kızlar bişey sorcam.
Şimdi burda bazılarınız diyosunuz bazen öyle hareket ediyomuş ki bebiş, acıtıyomuş, bi vuruyomuş nefes kesiliyomuş:) Benim hiç böyle olmadı. Yani evet bazen hareketinden irkildiğim oluyo aniden kayar gibi hareket ettiği için ya da hareketlerinden karnım yamulup duruyo tabi ama hiç demedim bi tekme attı canım acıdı diye. Bi sefer sadece göğsümün dibine bi hereket yaptı biraz ağrır gibi olmuştu o kadar.
27.haftadayken suyum biraz fazla çıkmıştı. Acaba su fazlalığından mı ağrıtıcı olmuyo. Şimdi acı çekmek istiyomuşum gibi duruyo ama ne bileyim siz öyle konuşunca benimki normal değil mi acaba diyorum :) Daha çok suyu kafama taktığımdan, normale dönmedi mi acaba diye. Var mı benim gibi olan ya da bilgisi olan?
Sakin bebişe bakmak daha kolay cnm, sağlığı durumunuz iyiyse hiiiç düşünme. Zaten hareketi de iyi diyorsun. İnşallah sağlıkla kavuşuruzBebek nasıl duruyo tam bilmiyorum bi ihtimal baş aşağı, elleri ayakları da sağıma doğru. Rahmimi bilmiyorum:) Plasentam arka taraf yukarıya doğruydu en son.
Evet haşin olmaz belki benim kız
Bende de oluyor o vajina tarafına vurunca canım yanıyor, karnımın bi yerine toplanınca da biraz ağrıtıyor ama nefesim kesilecek gibi değilCanım o bebeğin konumuyla falan alakalıdır belki karnımın üst tarflarina tekme attığında öyle can yakacak kadar olmuyor benimde ama sanrm mesane tarafına vurduğunda direk vijanal sizi hissediyorum irkiliyorum tuvaletim varmış gibi garip bı duygu ama normal bence her zmn olmuyor cunki bende de bazen sabah uyandığımda bı tarafımda uzun süreli yatmış oluyorum snrm karnım acayip acıyor diğer tarafa donemiyorim mesela bu da beni korkutuyor sizlerde oluyor mu
Ben de çok sıkıldım artık sinirimi, bıkkınlığımı 2 gündür eşimden çıkarıyorum olmadık şeye kavga çıkarıyorum o da bana uymuyor sağ olsun pişman oluyorum sonra yaptığıma bu sinir stres bugün bebeğime yansıdı yerinde durmayan çocuk bugün doğru düzgün kıpırdamıyorKizlar valla sıkıldım bunalima girdim evlerde cocugun ihtiyaçlarini başlarda zevkle aldim şimdi kalanlari alasim bile yok netten bakıp bakıp.Ayrıca gittikçe kilo da aliyorum yemesem de durmuyo napicam ben cok sıkıldım ya arada yürüyüşe gidiyoruz boş parka sessiz saatte bir de hastaneye bunlar bile bana etkinlik oluyo
bende biraz daha beklerim eşim gelmezse kızımla çıkarız bı yürüyüşe bisikleti çıkarmak zor olabiliyor tek başıma hep beraber çıkıyorduk keisnlikle ya ne güzel her akşam üzeri düzenli yürüyüş yaparım diyordm bende hem havalar bozuk hem de yasaklar mahfettti bizi dışarı çıkmaya korkuyoruz hayırlısı olsunAynen yasak bitti bugün yürüyüşe cikardık normalde hava yağişli esiyor evde film dizi izlemekten gına geldi eşim oruç tuttuğu için ona ne yemek yapsam ne tatli yapsam falan diye mutfaktan da cikmiyorum aşiri sıkıldım dişari cıkamayınca evde yürüyorum artık 3/5 tur koridorda o kadar berbat bi döneme geldi ki en güzel dönemler
olabilir cnm bence artık son aylar olduğu için bu kadar zorlanıyoruz bebek ister istemez ağır geliyor ağırlık merkezimiz degistiBenim de sola yatmaktan sol bacağım ağrımaya başladı artık. Bu sabah kalkmadan önce rahatlatmak için ne tarafa doğru uzatacağımı şaşırdım. Bacaklarımı üstüste koymuycam artık yatarken. Bi de bacak arasına koyduğum yastık da ağırlık yapıyo olabilir.
Karın bi tarafa devrilince diğer tarafı gerdirdiği için olabilir o senin dediğin. Benim karnım acımıyodu yatarken ama karın altı destek minderi almıştım ben ondan al istersen belki iyi gelir. Hiçbi şeyim yokken kullanmaya başladım. Ben mi yerleştiremiyorum bilmem ki. Sanki karnım rahat etmemeye başladı ya da son aylarda olduğumuz için zaten ağrıyacaktı bilmiyorumSen bak ama belki işe yarar. Memnun olan çok
amin insAllah canım bende yüzüstü yatmayı acayip özledim yaBiran önce şu dönem bitsin ihtiyaçlarımızı alalım ve temizliğimizi yapalım ve de doguralim zamanı gelince bende çok sıkıldım evde sağa sola eğim vererek yürümekten geceleri yüz üstü yatamamaktan sıkıldım artık belim ve bacaklarım gece oldun mu dünyanın yükünü çekmişim gibi ağrıyor bebeğe bişey olacak korkusu bitsin ve normal hayatımıza dönelim insalllah ....sağlıklı sıhhatli
Aynen ya vala hayır vuracak başka yer yok gibi niye oraya vurur kiBende de oluyor o vajina tarafına vurunca canım yanıyor, karnımın bi yerine toplanınca da biraz ağrıtıyor ama nefesim kesilecek gibi değil
Ben de çok sıkıldım artık sinirimi, bıkkınlığımı 2 gündür eşimden çıkarıyorum olmadık şeye kavga çıkarıyorum o da bana uymuyor sağ olsun pişman oluyorum sonra yaptığıma bu sinir stres bugün bebeğime yansıdı yerinde durmayan çocuk bugün doğru düzgün kıpırdamıyor
Aşağı doğru geniş yer buluyorlar demek kibende biraz daha beklerim eşim gelmezse kızımla çıkarız bı yürüyüşe bisikleti çıkarmak zor olabiliyor tek başıma hep beraber çıkıyorduk keisnlikle ya ne güzel her akşam üzeri düzenli yürüyüş yaparım diyordm bende hem havalar bozuk hem de yasaklar mahfettti bizi dışarı çıkmaya korkuyoruz hayırlısı olsun
olabilir cnm bence artık son aylar olduğu için bu kadar zorlanıyoruz bebek ister istemez ağır geliyor ağırlık merkezimiz degisti
amin insAllah canım bende yüzüstü yatmayı acayip özledim ya
Aynen ya vala hayır vuracak başka yer yok gibi niye oraya vurur ki
Benim ilki de yapıyordu bu daha erkenden başladı ama. Saplıyor resmen dediğin gibi. Birkaç gün bayağı acıttı hatta. Elliyorum dokunuyorum pozisyon da değişmiyorBence Her bebek farklı normal mi diye kaygılanmayın
İlk gebeliğimde can acitan bi hareketi yoktu
Ama bunda resmen kemiklerini saplıyor karnima keser gibiAni olunca canim gercekten aciyor
yok ya bende çok kasmiyorum açıkçası olduğu kadar ilk gerekli olanları alırsam sonrasını parça parça da alırım sonu değil yaKizlar evet kotu doneme denk geldik. Bebeklerimizin kontrollerini agir aksak ilerletiyoruz. HeLe benim hala net bi dr.um bile yok.il disina gidiyordum ayarlamistim ama bu surecte o da imkansiz gibi. Allaha tevekkul ilerliyoruzalamadiginiz seyler olsa da caninizi sikmayin ,stres yapmayin bence hastaneden cikarip eve getirinceye kadarki 10 gunluk kadar bezini camasirini mendilini biraz kiyafetini almissaniz gerisi gelir bence bi de bizim bebekler sanssiz gozuyle bakmayalim. Tam tersinr bizim 2020 bebitolarimiz karakter olarak cok guclu olacaklar insallah
aynenAşağı doğru geniş yer buluyorlar demek ki
Adetin 25 nisandı adet olmadın 27 nisanda ovulasyon testin çift çizgi mi çıktı?Biliorum anneler var burda ama kimse cevap yazmio merak ediorum nolur bilgi verin tecrubelisiniz .
Adetim 25 nisandi gecti hala adet olmadim ovu testinde 27 de pik gorundu degerlendirdik.
Iki gundur az kasik agrisi ve afedersiniz ama sumuk gibi uzayan ayinti var bende ovu testi yapayim dedim dun silikdi bugun daha koyu giderek koyulasio merakim su acaba tekrarmi yumurtluyorum yoksa guzel bi habermi bu 14 gun gecmeden test yapip uzulmek istemiyorum adetimin geciktiginde 2 kere test yaptim cok uzuldum . Simdi yumurtluomuyum yoksa hamile olma ihtimalim varmi ?
Ewt aynn ole gec yumurtladim 27 de pik oldu ve bugun yine koyulasmaya basladi bakin resim atiorumAdetin 25 nisandı adet olmadın 27 nisanda ovulasyon testin çift çizgi mi çıktı?
Hamile olmayasın? Ben de ovulasyon testi yapıp buraya atmıştım dediğin gibi kasık ağrım ve akıntım vardı burdan biri uyandırdı da gebelik testi yaptım meğer hamileymişim bence bi test yapEwt aynn ole gec yumurtladim 27 de pik oldu ve bugun yine koyulasmaya basladi bakin resim atiorum
Cok agladim o kadar cok agladimki test yapip negatifi gorunce adet gunumde beklemek istedim insallah senin gibi olur bnmdeHamile olmayasın? Ben de ovulasyon testi yapıp buraya atmıştım dediğin gibi kasık ağrım ve akıntım vardı burdan biri uyandırdı da gebelik testi yaptım meğer hamileymişim bence bi test yap
İnşallah canım, testini yap sonucunu da yaz merak ettim. Sürpriz yumurtan gelmiştir belki deCok agladim o kadar cok agladimki test yapip negatifi gorunce adet gunumde beklemek istedim insallah senin gibi olur bnmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?