- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Benim ikiz ya canım iki hafta önden sizde rapor hakkım. Aldım ben çalışabilir.. 1 saat hergün 7haftam doğum sonrasına kalacak inşallah. Benim için çok iyi oldu. Sonrası ücretsiz izne ayrılacağım zaten.Raporu iki hafta önceden verir mi acaba doktor?Ben de calişamaz raporu istiyorum idare her güne canli derd koymuş valla uğraşamam şu süreçte en kötü alicam calişamazi çat diye.Zaten doğum öncesini atamiyormusuz doğum sonrasina o da yaniyormuş virüsle alakasi yokmuş öyleymiş gerek yok o zaman ek ders de almiyorum ben
Yok canım kim diyor atamıyoruz. Kulaktan duyma şeylere inanma ben idaremle konuştum çalışabilir alacağım haberiniz olsun zaten ders anlatıyorum. Müdür yardımcısı tamam dedi.. 8 haftan yanıyor 8+7 oldu benim 15 hafta az bir zaman değil. Ekim sonuna bitiyor. Kasımda çıkarım 2 yaşlarına girince başlayacağım inşallahRaporu iki hafta önceden verir mi acaba doktor?Ben de calişamaz raporu istiyorum idare her güne canli derd koymuş valla uğraşamam şu süreçte en kötü alicam calişamazi çat diye.Zaten doğum öncesini atamiyormusuz doğum sonrasina o da yaniyormuş virüsle alakasi yokmuş öyleymiş gerek yok o zaman ek ders de almiyorum ben
Benimki çok hareketli sanki hiç durmuyor gibi geliyor bilmiyorum
Dönem dönem değişiyor bence bazen çok çok hareketli bazen daha az hareket ediyor benim de 29+4 teyiz çok şükür geçen hafta pazartesi doktordaydim herşey yolundaydi
Daha bir parça bile bişey almamış olan var mı benim gibi herkes şimdiden hazırlamış herşeyi ne güzel erken doğum falan olsa kalcam öyle valla
Kızlar bişey sorcam.
Şimdi burda bazılarınız diyosunuz bazen öyle hareket ediyomuş ki bebiş, acıtıyomuş, bi vuruyomuş nefes kesiliyomuş:) Benim hiç böyle olmadı. Yani evet bazen hareketinden irkildiğim oluyo aniden kayar gibi hareket ettiği için ya da hareketlerinden karnım yamulup duruyo tabi ama hiç demedim bi tekme attı canım acıdı diye. Bi sefer sadece göğsümün dibine bi hereket yaptı biraz ağrır gibi olmuştu o kadar.
27.haftadayken suyum biraz fazla çıkmıştı. Acaba su fazlalığından mı ağrıtıcı olmuyo. Şimdi acı çekmek istiyomuşum gibi duruyo ama ne bileyim siz öyle konuşunca benimki normal değil mi acaba diyorum :) Daha çok suyu kafama taktığımdan, normale dönmedi mi acaba diye. Var mı benim gibi olan ya da bilgisi olan?
Dün gece nasıl acıktım, gözümün önünden makarnalar, poğaçalar geçiyordu resmen.Ama ben kazandım yemedim
yakınlarda gitmeduysen git tabi cnm için rahatlarben de içim rahat etmedi, yarın doktora gideceğim. Bugün şükür hareketlendi maşallah ama yine de bir görüneyim doktora içim rahat olsun.
Insallahhh ts ederm mutlaka yazarimİnşallah canım, testini yap sonucunu da yaz merak ettim. Sürpriz yumurtan gelmiştir belki de
Hamile olabilirsin ben öyle öğrendim ilk ovulasyonda tekrar koyu iki çizgi gördğm hemen gebelik testi yaptım pozitiftiEwt aynn ole gec yumurtladim 27 de pik oldu ve bugun yine koyulasmaya basladi bakin resim atiorum
Yok canım kim diyor atamıyoruz. Kulaktan duyma şeylere inanma ben idaremle konuştum çalışabilir alacağım haberiniz olsun zaten ders anlatıyorum. Müdür yardımcısı tamam dedi.. 8 haftan yanıyor 8+7 oldu benim 15 hafta az bir zaman değil. Ekim sonuna bitiyor. Kasımda çıkarım 2 yaşlarına girince başlayacağım inşallah.
Canım o bebeğin konumuyla falan alakalıdır belki karnımın üst tarflarina tekme attığında öyle can yakacak kadar olmuyor benimde ama sanrm mesane tarafına vurduğunda direk vijanal sizi hissediyorum irkiliyorum tuvaletim varmış gibi garip bı duygu ama normal bence her zmn olmuyor cunki bende de bazen sabah uyandığımda bı tarafımda uzun süreli yatmış oluyorum snrm karnım acayip acıyor diğer tarafa donemiyorim mesela bu da beni korkutuyor sizlerde oluyor mu
Su an o kadar heycanliyimki kalbimi anlatamm aglicam mutlulukdan insallah dediginiz gibi hamileyimdir ya bakin kuruyunca dikkatim cekti ayni koyuluk umarim bu koyuluk dewam eder 6 gun sonra test yapcam ts ederm allah razi olsun cok sewindimHamile olabilirsin ben öyle öğrendim ilk ovulasyonda tekrar koyu iki çizgi gördğm hemen gebelik testi yaptım pozitifti
Ben henüz almadım cnm haftaya alacaktım, ama çok üzüldüm, reddedilmemesi gerekirKızlar e devletten seyahat izin belgesi alanlarınız vardı. Doktorum rısklı gebelık raporu verdı ıznı kolay alabilirim diye onu ekledıgım halde red geldi sinir oldum. Sizler nasıl almıstınız
Ya anlamadım ki illa ölmemizmi lazım izin vermeleri içinBen henüz almadım cnm haftaya alacaktım, ama çok üzüldüm, reddedilmemesi gerekir
eşimin hiç haberi olmuyor da ben sıkıntı çekiyorum birazBende de oluyor O yüzden koltuğa geçtim ayaklarım indirdiğim anda yere yakın .. Böylece eşimi rahatsız etmemiş oluyorum ikide bir yön değiştirerek yatıyorum bı sağa bı sola ilk defa rahat uyandım Hatta hanfendiler benim kasıklarıma baskı yaptığı için yada yalancı sanci bilemedim yataktan kalkmak daha büyük zulumdu Sanırım bu yöntem işe yarıyor Karnımda sizi da olmaz bidaha İNŞALLAH
insAllah gebesindir canım merakla bekliyorum bendeSu an o kadar heycanliyimki kalbimi anlatamm aglicam mutlulukdan insallah dediginiz gibi hamileyimdir ya bakin kuruyunca dikkatim cekti ayni koyuluk umarim bu koyuluk dewam eder 6 gun sonra test yapcam ts ederm allah razi olsun cok sewindim
Bana da kalkmaz gibi geliyor ya üstüne daha bayrama da uzun yasak getirirlerse şaşmamYa anlamadım ki illa ölmemizmi lazım izin vermeleri için199 u arıyorum orasıda cevap vermıyor randevum 8 mayısta valla gerekırse basıp gidecem karnı burnunda ınsanları rezıl etmek nasıl oluyormus kıyametı koparırım yanı keyfi gidiyoruz sankı seyahat yasagı kararını bugun acıklayacaklarmıs devam edecekmi diye ama bana kalkmıcak gıbı gelıyor
Canım ben e devletten değil de kaymakamlıktan aldım. Riskli gebelik raporu da vermedi doktor sadece şu tarihte kontrolü vardır diye bir yazı verdi sorun olmadı bizde. E-devletten başvurduğumda da tam anlamadığım bir cvp gönderdiler o yüzden eşim gitti kaymakamlıktan aldı.Ya anlamadım ki illa ölmemizmi lazım izin vermeleri için199 u arıyorum orasıda cevap vermıyor randevum 8 mayısta valla gerekırse basıp gidecem karnı burnunda ınsanları rezıl etmek nasıl oluyormus kıyametı koparırım yanı keyfi gidiyoruz sankı seyahat yasagı kararını bugun acıklayacaklarmıs devam edecekmi diye ama bana kalkmıcak gıbı gelıyor
Devam eder büyük ihtimalle cnm, etsin de zaten. Halk rehavete çok meraklı. Valla bende aynı düşündüm olmadı çıkarım yola karnım göbeğim randevum belli (hatta hastanem randevulu çalışmıyor diye başka randevu da ayarladım ben) cıngar çıkartacak haldeyim 2 ay oldu gitmeyeli. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Bir daha denesene belki olurYa anlamadım ki illa ölmemizmi lazım izin vermeleri için199 u arıyorum orasıda cevap vermıyor randevum 8 mayısta valla gerekırse basıp gidecem karnı burnunda ınsanları rezıl etmek nasıl oluyormus kıyametı koparırım yanı keyfi gidiyoruz sankı seyahat yasagı kararını bugun acıklayacaklarmıs devam edecekmi diye ama bana kalkmıcak gıbı gelıyor
Edevletten de kaymakamlıktan izin oluyor ben baktım da. Ama niye red vermişler arkadaşa☹ bence de devam etsin ama bizim gibiler için zorCanım ben e devletten değil de kaymakamlıktan aldım. Riskli gebelik raporu da vermedi doktor sadece şu tarihte kontrolü vardır diye bir yazı verdi sorun olmadı bizde. E-devletten başvurduğumda da tam anlamadığım bir cvp gönderdiler o yüzden eşim gitti kaymakamlıktan aldı.
Ama burda baya e-devletten alan var hatta bırak riskli gebelik raporunu sadece randevu görüntüsü ile bile alanlar oldu.
Evet böyle bizim gibi başka şehre gidenlere zor oluyor ama ben bu seyahat yasağının kaldırılmasını yine de istemiyorum. Bir kalkarsa var ya büyükşehirlerin bütün virüsü taşınacak bizim gibi küçük yerlerde olanlara.
Ya evet bencede kalkmasın her isteyen gidemesin ama böyle gerçekten gitmesi herekenleride mağdur etmesınler cok sınırlenıyorum, bakalım yarın uğraşacam bende tekrardan ekstra hastanemden randevu mesajıda istedim. Bide son aylarımız artık randevuları ıhmal etme keyfimiz yokCanım ben e devletten değil de kaymakamlıktan aldım. Riskli gebelik raporu da vermedi doktor sadece şu tarihte kontrolü vardır diye bir yazı verdi sorun olmadı bizde. E-devletten başvurduğumda da tam anlamadığım bir cvp gönderdiler o yüzden eşim gitti kaymakamlıktan aldı.
Ama burda baya e-devletten alan var hatta bırak riskli gebelik raporunu sadece randevu görüntüsü ile bile alanlar oldu.
Evet böyle bizim gibi başka şehre gidenlere zor oluyor ama ben bu seyahat yasağının kaldırılmasını yine de istemiyorum. Bir kalkarsa var ya büyükşehirlerin bütün virüsü taşınacak bizim gibi küçük yerlerde olanlara.
Aynen öyle ben bide sezeryan olacam hazıranın 3.haftası belkıde son haftası dogum ıhmal etme sansım sıfır aynı sekılde butun hamıleler oyle allah göstermesin 1 gunde bıle bebegın saglıgıyla ılgılı degısen seyler olabılıyor. İnşallah engel cıkmaz halledebılırız halledemezsemde dedıgım gıbı raporum artı randevu mesajım var basıp gıdecem hamıle ınsanı gerı donduremezler ya cımere sıkayet bıle yazdım basvurumda duruyo essek gıbı alacaklarDevam eder büyük ihtimalle cnm, etsin de zaten. Halk rehavete çok meraklı. Valla bende aynı düşündüm olmadı çıkarım yola karnım göbeğim randevum belli (hatta hastanem randevulu çalışmıyor diye başka randevu da ayarladım ben) cıngar çıkartacak haldeyim 2 ay oldu gitmeyeli. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Bir daha denesene belki olur
Edevletten de kaymakamlıktan izin oluyor ben baktım da. Ama niye red vermişler arkadaşa☹ bence de devam etsin ama bizim gibiler için zor
İnşallah hamilesindir test alsaydın keşkeSu an o kadar heycanliyimki kalbimi anlatamm aglicam mutlulukdan insallah dediginiz gibi hamileyimdir ya bakin kuruyunca dikkatim cekti ayni koyuluk umarim bu koyuluk dewam eder 6 gun sonra test yapcam ts ederm allah razi olsun cok sewindim
En iyisi kaymakamlıktan yüz yüze izin istemek bence de eşin gidebilirseYa evet bencede kalkmasın her isteyen gidemesin ama böyle gerçekten gitmesi herekenleride mağdur etmesınler cok sınırlenıyorum, bakalım yarın uğraşacam bende tekrardan ekstra hastanemden randevu mesajıda istedim. Bide son aylarımız artık randevuları ıhmal etme keyfimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?