Cıvıl de 2 günde geldi benimbenim hep normal geldi bir tek Civil siparişim biraz gecikmişti
N11 trendyol ebebek bide sleepy bez sipariş ettim. 4 yerden kargo bekliyorumBen internetten bebeğimin karyolasini bile aldım Geldi Siz nereden alışveriş yapmistiniz
Sizin sipariş verdiğiniz yerde sıkıntı olmasın..
Öğretmenimsiz rapor konusuyordunuz .. 32 hafta tamamlanınca Çalışabilir raporu mu almak gerekliydi Nasıldı o iş Ne kadar aldınız nasıl aldınız
Benim de bulanıyor şuna yataktan çıkamadım. Oruçtan olduğunu düşünüyorum inşallah geçersabahtan beri midem bulanıyor ya, size de oluyor mu? öff mesaim de başladı:S
Benim çantam böyle canımbusra1tan Semo Can kucukbikadin çantaya neler koydunuz... şuan sınavını yetiştiremeyen öğrenci moduna girdim biz de adettir bebeğe dördüncü ayında bir iç çamaşır bir de çorap alınır bir tek onlar var oğlum erken gelmek istese don çorap dolaşacak heralde bez falan bile almışsınız liste atın bana da nolur bari çantamı hazırlayayım bu hafta
Ayy ss aldım daha yolun başındayım ne çok şey varmış. İnternetten siparişleri vermeye başlamam lazım bu arada şu gümüş kapaklar cidden işe yarıyor mu ya hala kararsızımBenim çantam böyle canım
Bebek için
2 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hastane çıkışı
Havlu
5 li ağız mendili
3 çift çorap
1 adet kalın nohut battaniye ( Hastane çıkışlarında 2 adet penye battaniye )
2 adet yedek zıbın
15 adet bez
1 paket bebek temizleme pamuğu ( baby me )
1 paket Islak mendil ( Ben unibaby tercih ettim )
1 paket Alt açma örtüsü ( Ben unibaby tercih ettim )
Pişik önleyici krem ( Ben sebamed tercih ettim )
Burun aspiratörü
Biberon + emzik ( Ben avent tercih ettim )
Hastane çıkışı için puset
Kendim için
1 adet sabahlıklı gecelik + 1 adet normal gecelik
1 adet sabahlıklı pijama + 1 adet normal pijama
Terlik ve taç seti ( Fotoğraf çekimi için )
1 adet altı kaymaz normal terlik
Havlu
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
5 adet lohusa külodu ( e bebekte satılan kullan at olanlardan tercih ettim )
Kalın yelek + çorap ( Üşüme ihtimaline karşı )
2 paket Depend hasta bezi
Gümüş göğüs kapakları ( silverette )
5 çift ince göğüs pedi
Küçük emzirme yastığı
Hastaneden çıkış için rahat elbise
Arkadaş yazmış listeyi. Benim de aşağı yukarı öyle olur. Henüz çantam hazır değil benim. Ürünlerim gelmedi daha. Pijamalarımı ve bebeğin kıyafetlerini yıkadım. Çantaya yerleştiricem sadece.busra1tan Semo Can kucukbikadin çantaya neler koydunuz... şuan sınavını yetiştiremeyen öğrenci moduna girdim biz de adettir bebeğe dördüncü ayında bir iç çamaşır bir de çorap alınır bir tek onlar var oğlum erken gelmek istese don çorap dolaşacak heralde bez falan bile almışsınız liste atın bana da nolur bari çantamı hazırlayayım bu hafta
tercihe bağlı canım ama burda birçoğumuz aldık araştırdım yorumlar genelde çok iyi gümüşün iyileştirici etkisi kanıtlanmışAyy ss aldım daha yolun başındayım ne çok şey varmış. İnternetten siparişleri vermeye başlamam lazım bu arada şu gümüş kapaklar cidden işe yarıyor mu ya hala kararsızım
Canım havalar zaten sıcak olacak. Kalın yelek, battaniye tarzı şeyleri ben koymıcam. Hastanede klimalar da var. Ben ekimde doğum yaptım, kısa kol giydim o zamanlar. Hiç üşümedim. Ki herhalde haziran sonu havalar sıcak olur yani. 15 tane bez de aşırı fazla.Benim çantam böyle canım
Bebek için
2 adet 10 lu hastane çıkışı
1 adet 5 li hastane çıkışı
Havlu
5 li ağız mendili
3 çift çorap
1 adet kalın nohut battaniye ( Hastane çıkışlarında 2 adet penye battaniye )
2 adet yedek zıbın
15 adet bez
1 paket bebek temizleme pamuğu ( baby me )
1 paket Islak mendil ( Ben unibaby tercih ettim )
1 paket Alt açma örtüsü ( Ben unibaby tercih ettim )
Pişik önleyici krem ( Ben sebamed tercih ettim )
Burun aspiratörü
Biberon + emzik ( Ben avent tercih ettim )
Hastane çıkışı için puset
Kendim için
1 adet sabahlıklı gecelik + 1 adet normal gecelik
1 adet sabahlıklı pijama + 1 adet normal pijama
Terlik ve taç seti ( Fotoğraf çekimi için )
1 adet altı kaymaz normal terlik
Havlu
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
5 adet lohusa külodu ( e bebekte satılan kullan at olanlardan tercih ettim )
Kalın yelek + çorap ( Üşüme ihtimaline karşı )
2 paket Depend hasta bezi
Gümüş göğüs kapakları ( silverette )
5 çift ince göğüs pedi
Küçük emzirme yastığı
Hastaneden çıkış için rahat elbise
Ben de bir araştırayım bakalım hepiniz aldığınıza göre iyi bir şeytercihe bağlı canım ama burda birçoğumuz aldık araştırdım yorumlar genelde çok iyi gümüşün iyileştirici etkisi kanıtlanmış
kendim için koyacağım ya herkesten duydum kan kaybından dolayı çok üşüdüklerini ne olur ne olmaz. bez 1 günde 8 tane gittiğini düşünürsek 2 gün kalırsak anca yeter bizim hastane uzak şehirlerarası gidiyoruz fazla olsun eksik olmasın dedim ben siz kendinize göre ayarlayınCanım havalar zaten sıcak olacak. Kalın yelek, battaniye tarzı şeyleri ben koymıcam. Hastanede klimalar da var. Ben ekimde doğum yaptım, kısa kol giydim o zamanlar. Hiç üşümedim. Ki herhalde haziran sonu havalar sıcak olur yani. 15 tane bez de aşırı fazla.
Ben internetten bebeğimin karyolasini bile aldım Geldi Siz nereden alışveriş yapmistiniz
Sizin sipariş verdiğiniz yerde sıkıntı olmasın..
Öğretmenimsiz rapor konusuyordunuz .. 32 hafta tamamlanınca Çalışabilir raporu mu almak gerekliydi Nasıldı o iş Ne kadar aldınız nasıl aldınız
Bugün 32+0'ım öğleden sonra gidip alacağım raporumu kızlar. Aynen 37'ye kadar çalışabilir raporu alacağım olur da okullar açılırsa 37'den önce gidip tekrar rapor alacağım çalışamaz diye. Bu arada A Arven fdn 32+0'ını geciktirme izin al başka bir ilçeye git bence sorun olmasın sonra.Ayy bulunduğum ilçede alınabilecek yer olmadığı için bir şey almadım burdan seyahat yasağının kalkmasını bekliyorum maalesef. Bu arada Karusel siz rapor alabildiniz mi ben pazartesi gittim doktora zaten idari izinli sayılıyorsunuz sgk vermeyin dedi doktor aklım karıştı
Sezeryan olanlar üşüyor. Normal doğumda üşümezsin. Ben üşümedim ama bünyeden bünyeye değişebilir. Ben şuan da yanıyorum gerçikendim için koyacağım ya herkesten duydum o kan kaybından dolayı çok üşüdüklerini ne olur ne olmaz. bez 1 günde 8 tane gittiğini düşünürsek 2 gün kalırsak anca yeter
Bakar tabi. Neden bakmasın.Geçen hafta gitmiştim ben kontrole rapor alırken bebeği de görmek istesem bakar mı doktor ya?
Daha 1 hafta geçmiş ya tereddüt ettimBakar tabi. Neden bakmasın.
Sözüm ona Şanlıurfa’nın en büyük en gelişmiş ilçesindeyim buradan alamazsam başka hiçbir ilçeden alamam yani. Kaymakamlıktan izin alıp Diyarbakıra gideceğim mecbur ailem kaynanam herkeste orda zaten...doktor bana SGK rapora ihtiyaç yok zaten idari izinliler diye söylediğini söyledi ben bu gün bunu araştırayım ben 31+5 oldum iki gün de halletmem lazım yani
Günaydın cnmGünaydın hanımlar çok uzuuunn zamandır aranızda yoktum. Umarım hepinizin hamilelikleri çok iyi geçiyordur ve hepinizin bebeği sağlıklıdır. Ben daha hiç alışveriş yapmadım bebeğime geç kalmış gibi hissettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?