2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar biraz konu dışı olacak ama benim kilo aldı başını gidiyor vücut kitle indeksim hamile kaldığımda 19 idi 168 boyunda 55 kilo idim şimdi 68 oldum sizde doğuma kadar kaç kilo olurum. Sizde kilolar nasıl? Ben bazı şeyleri abartarak yiyorum galiba

İdari izinli olanları pek bilmiyorum canım Semo Can dün yazıyordu sanırım o bilir

Olsun bi kere ben de öyle gittim. 1 hafta önce gitmiştim. Kanama olunca 1 hafta sonra tekrar gittim. Ultrasonda baktı. İlla kanama gerekmez artık 30lu haftaları geçtin, bakar
Tamam sıpa beni korkutuyor kaç gündür hareket var ama eskisi gibi değil bi görsem içim rahatlayacak gece kaç kere uyanıyorum uyanık mıdır diye bir kere rastladım

ben yemiyorum, hareketsizlikten benimki sanırım....:S:S:S

Ben daha çanta hazırlamadım kuzum ama az çok kafamda belli

Tamam sıpa beni korkutuyor kaç gündür hareket var ama eskisi gibi değil bi görsem içim rahatlayacak gece kaç kere uyanıyorum uyanık mıdır diye bir kere rastladım
Benimki de bi öyle oluyor bi çok hareketli. Hareketli olunca da kokuyorum Allah korusun keseyi yırtar diye. Haziran annelerinde öyle oldu ya birine.

Vala ben hiç konusmayim istersen çok kilo almadım ama kilolu hamile kaldım zayıf hamile kalmışsın bence aldığın kilo normal verirsin insAllah doğumdan sonra ben 84le hamile kaldım güncel kilom 89.3 yani 5.3 kg aldım şimdiye kadar 8-8.5 kiloyla tamamlarım diye düşünüyorum bklm

Hangi kurumdasın canım sen ?

Ayy hayalimdeki hamilelik maşşalah berakallah hayaller hayatlar

ben yemiyorum, hareketsizlikten benimki sanırım....:S:S:S
Bende hareketsizim hep evdeyim ama yememde iyi aman bu yiyim şifa olsun şundan kaşıklıyım bebeğe yarar diye diye 13 kilo aldım. Kendimi durdurmaya da niyetim yok oruçta tutuyorum iftar sahur arası ağzım boş durmuyor valla

Benimki de bi öyle oluyor bi çok hareketli. Hareketli olunca da kokuyorum Allah korusun keseyi yırtar diye. Haziran annelerinde öyle oldu ya birine.
Bi de o var değil mi, kordonunu dolar falan Allah korusun Doktora eşim duymadan nolur beni haftada bir çağır dememek için kendimi zor tutuyorum ya da ultrason makineni ödünç versene kanka

bende 5 kilodayım aynı gidiyoruz hemen hemen

Ayy hayalimdeki hamilelik maşşalah berakallah hayaller hayatlar
sağlık olsun cnm ya bence hamilelikten çok emzirme dönemi önemli ben kızımda lohusalıkta çok kilo almıştım onu yiyim süt olsun bunu yiyim derken hızla yükselen bu sefer kontrollü gitmek niyetim bklm
bende 5 kilodayım aynı gidiyoruz hemen hemen
Sen kaç kiloyla hamilr kaldın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…