2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen canım bu birüs yüzünden benim doktorda kaötı yası var baya ama hastane virüslü hasta almıcakmıs artık dezenfekte edilip doktorlar geri gelcekmiş şükür

Ben 2 hafta önce sipariş vermiştim 3 gün sonra geldi belki yoğgunluga göre değişiyprdur

Valla ben bu virüs döneminde sadece küvetini falan aldım başka bişey almadım yinede avme gitmeyi gözüm kesmiyor bilmiyorum naparım artık

Valla ben bu virüs döneminde sadece küvetini falan aldım başka bişey almadım yinede avme gitmeyi gözüm kesmiyor bilmiyorum naparım artık
Benim de gözüm yemiyor açıkçası AVM olayını bayram için kendime almasam da kızıma bayramlık almam gerek nettekilerr beden olarak güvenemiyorim nasıl olacak bilmiyorum

Benim de gözüm yemiyor açıkçası AVM olayını bayram için kendime almasam da kızıma bayramlık almam gerek nettekilerr beden olarak güvenemiyorim nasıl olacak bilmiyorum
Aynen ya napcaz bilmiyorum bide benim beşik dolap almam lazım ama görmeden almak istemiyorum haziranda mecbur gidicem gibi malesef

29+2 oldum henuz bir don alinmadi
Haftaya burada magazalr aciliyo alabildigimin maximunu alacam
Internetten eger 30 haftamda magazalar acilmamis olsaydi alisveris yapacaktim
Kargolarda asiri derecede gecikme var
Kizima kitap siparis verdim 6dan 2si geldi
Cocuk kiyafeti bulmak cok zor olmuyo ama bebek kiyafeti tukenmis durumda oyuzden internet benim icin en son alternatifdi
Magazalar acik olsaydi suan cogu seyini almis olurduk belki ama su durumda henuz 11haftam var panik yapmama gerek yok diye dusundum
Simdi beni yanlis anlamayin elestirmek icin degil belki maddi olarak belkide guvence olarak yapiliyo bu ama turkiyede tanidigim hamile kalan herkes daha 3.ayda alisverise baslayip 6.ayda herseyi tamam oluyo
Dedigim gibi belkide yavas yavas alip maddi olarak bogmasin diyedir ama burda 5 veya 6ayda baslaniyo etrafimda herkes oyle yapiyo
Suan ben 7deyim oyuzden rotarliyim
Halada diyorumki alisverise ilk cikisimizda tekstil urunleri oncelik olacak
Ikinci cikisimizda yatak
En sonada puseti falan

Kızlar hastane çantasına koyduklarınız gayet iyi bize de fikir oluyor lakin şu dönemde sadece 1 gece kalınıyor temmuzda durum değişir mi bilmiyorum ama değişmezse 1 tane 10lu 1 tane 5li yeter diye düşünüyorum. Hatta 10lular kendi içinde 2 takım oluyor zaten.
Kendim içinde 2 takım düşünüyordum ama şimdi onda da kararsızım. Zaten hastane önlüğü sezeryadan sonra epey üstünüzde kalıyor. Çıkarana kadar zaten akşam olacak ikinci takımı ne zaman giteceğim
Ay belirsizlik ne kadar kötü, temmuz yaklaşsada bilsek 1 gece mi 2 gece mi kalacağız

Koy canım fazladan koymayla ne olacak sanki giymezsen de geri getirirsin elinden alacak halleri yok ya

Zaten en başlarda birşey almaya gerek yok bencede. Benim oğlumun herşeyi duruyor. Kıyafet ve araç gereç almadım. Pişik kremi, emzirme atleti, bez ve ıslak mendili falan eksik. Biraz önce nihayet sudokrem geldi

Aynen ya napcaz bilmiyorum bide benim beşik dolap almam lazım ama görmeden almak istemiyorum haziranda mecbur gidicem gibi malesef
insAllah denk gelir de halledrsjn çok aramadan cnm ben gardrobu da netten sipariş vericem snrm kızıma aldığım gardrobun aynısını buldum kalite boyut olarak memnunum bklm beşik sıkıntım yok şu an alacağım sadece kendime pijama iç çamaşırı hasta bezi vs bebise banyo havlusu falan
cnm bende hiç bişey almamıştm kızımda da 8. Ayda falan almaya başlamıştım bunda da yeni almaya başladım ilk aylar pek hazırlık yapmadım yelek falan ördüm sadece diyebilirim çok ayrıntı takilmiyorm zaten gerekirse alırım bı çok şeyi şu an bebise kıyafet olarak ilk 3-4 ayı tamamlayacak kadar kıyafet aldım yeter büyüdükçe alırım kendime alacaklarım kaldı onlarda sınırlı şeyler zaten pijama hasta bezi iç çamaşırı vs gibi gerekli olanlar
bence de gerek yok sezeryani bilemiorum ama normal doğumda kızımda iki takım koymuştum snrm kıyafet birimi hemşire giydirdi getirdi akşam üzeri doğum yapmıştım zaten gelince sildim heryerini değiştirmistm snrm ertesi günü öğlen çıktık hastaneden anneye de bebeğe de birer takm yeterli oluyor hani bez Max 7-8 tane koyarım o bile çok gelir yenidogdugunda sürekli bez batirmiyor zaten tabi ben genel düşünüyorum fotoğraf çekimi ziyaret vs olmadığı için programı olanların durumu degiisr

Ben normal yaparsam ertesi güne çıkarım yine. İnşallah öyle olur. Ben de senin gibi düşünüyorum ya. Ben 2 takım götürcem çocuğa. Birini giyecek. Diğerini eve geri getiricem. İlkinde öyle oldu bezini 6 tane koyarım, o bile fazla. Pijama da kendime bi tane altlı üstlü bi tane de elbise gibi olan var. Elbise gibi olanı giyicem, kirlenmezse de hiç çıkarmam onu. Ağız bezi 1 tane koycam. Hastane çıkışındaki ince battaniyesi de yeter. Islak mendil götürürüm, bebek temizleme pamuğunu hiç götürmem. Onunla orda hiç uğraşmayız, ıslat bilmem ne.. Abartacak bi durum yok ya HerşeyDen bi tane bile yetiyor. İkincilerin çoğunu eve geri getircez.

Aynını düşünüyorum cnm bende öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…