2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Lcw benim aldıklarımı da okadar geç kargoya verdi kiii
Yine seninki gelmiş benimkini iptal etmişti
Beni sezaryenden odaya çıkar çıkmaz görevliler giydirmişti. Tek kıyafet yetmişti sanırım ama riske atmam ben şahsen. Kanama oluyor, kıyafete çıkabilir leke, yada süt geliyor üstün önü full ıslanıp süt lekesi olabiliyor. Ben yedek alacağım kendime. Sezaryende yine de gaz çıkarmadan göndermezler zannetmiyorum. Çok önemli çünkü. O da kişiye bünyeye bağlı.

Kızlar hastanede anne yani beşiği oluyor ya onda tul oluyor mu dışında yoksa kendimiz mi susluyoruz?

İkinci bebiş olunca rahat oluyor canım ilk olunca herşeyi alman gerekiyor malum inşallah alırız hayırlısıyla bakalım

Amin insallah hepimiz sağlıkla alalım kuzum bi de normal doguruyormusum durdugum yerde boyle planlarken. Hic üzülmem ama korkarım da :)
Bu şubat annelerinde vardı biliyomusun sezeryan tarihi almıştı sonra açılma olmuş sancıyı hissetmemiş suyu gelince doktora gitmiş doktorda bu noktadan sezeryana dönemeyiz deyince 2-3 saat içinde normal doğurmuştu:))

aynen öyle şu durumda 1 gün kalınıyor 1 tane yeterli gibi zaten ilk ayağa kalkana kadar hastane önlüğü ile yatakta vs kalınyor

ayy ne güzel olmş özellerrde ona doktorlar cesaret edemiyor özel de eğer yapan var sa da 2 katı ek ücret istiyor

32 hafta raporumu aldım, milli eğitime verdim bebeğin hareketlerini de sordum doktora yeri daraldı artık eskisi gibi olmaz tabii falan dedi ben de kordonu mu dolandı diye düşünüyorum dedim birkaç yazı okudum etkilendim dedim. Baktı neyse ultrasonda sırtı karnıma dönük her şeyi iyi, bu yüzden de hareket de farklılık olur dedi. Kordon dolanmasına gelince dolanmış olsa bile 32. haftada bu sebepten doğuma almam zaten seni bebek ölümlerinde kordon dolanmasından kaynaklıdır diye bir şey normalde yok, biz sadece sebepsiz bebek ölümlerinde kordon da dolanıksa bundan olmuş olabilir diyebiliriz dedi. İçim rahatladı

Yani kordon dolanmış olsa da illa ölecek diye bı kaide yok yanlış mı anladım sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına

Yani kordon dolanmış olsa da illa ölecek diye bı kaide yok yanlış mı anladım sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına
Evet canım öyleymiş kordondan dolayı bu bebek tehlikede diyip de doğuma alınmazmış öyle diyor, ben de sevindim valla 3 gündür kafama takılıyordu okumayayım diyorum şu yazıları yine okuyorum

☺Evet canım öyleymiş kordondan dolayı bu bebek tehlikede diyip de doğuma alınmazmış öyle diyor, ben de sevindim valla 3 gündür kafama takılıyordu okumayayım diyorum şu yazıları yine okuyorum
Su an benimde içim rahatladı açıkçası bı yakınımıxin son haftalarında Bebek karnında ölmüştu kordon dolanması var demişlerdi içimde hep acaba vardı

☺Evet canım öyleymiş kordondan dolayı bu bebek tehlikede diyip de doğuma alınmazmış öyle diyor, ben de sevindim valla 3 gündür kafama takılıyordu okumayayım diyorum şu yazıları yine okuyorum
ay yok benm kızımda kordona dolanık doğdu hatta doğuma kadar düzelir diye bekledik doktorum çift kat dolanmış dedi cok hareketli olduğu için dolanmıştır dedi doğduğunda boynun da 2 kat kolye var gibiydi Şuan ki hamileliğime göre cok daha hareketliydi

Ewt aynn ole gec yumurtladim 27 de pik oldu ve bugun yine koyulasmaya basladi bakin resim atiorum
canım geç gördüm msjnı ama eger adetin 25 nisan ve olmadıysan ovuda 27 sinde pik oldysa hamile olabılırsın ben ovulasyonla hamıle kaldgmı öğrendm.adetim gecnce yaptım ve sürekli koyuydu sonrada gebelık yaptm poztfti güzel haberler almışsındr inşallah test yaptn mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…