2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Su an benimde içim rahatladı açıkçası bı yakınımıxin son haftalarında Bebek karnında ölmüştu kordon dolanması var demişlerdi içimde hep acaba vardı
İşte hiçbir sebep yoksa ona bağlıyorlarmış, çok acı
Abim de öyle doğmuş ya Doktora dedim akrabam yattığında sağa sola dönerken hızlı dönme kordonu dolanır dedi dedim senle alakası yok o bebeğin yaptığı bir şey elini kaldırır dolar yani dedi

Tabi olur canım.cunku artik o aşamaya gelmis birine hic bir doktor sezeryan yapmaz bence :) normal dogurcam diyip sezeryane dönen daha çok ama boyle seyler de var. Ay olur mu olur kafasida aşağıda ben geliyorum anaaaam diyormuş zaten yaramazlık yapiyordu ayağını kafasına koyuyordu ultrosonda

Test yaptim negatif bugunde ovu testi yaptim siliklesti adet belirtimde arrtti dunden beri sanki olcak gibi adet ama su an yok goguslerim belim cok kotu karnimda agrio aksam tekrar ovu testi yapcam iice silikce umut bitio keske sizler gibi sansli olsaydim bnde , bnm kinden daha soluk ovu testleri olanlar dun onceki gun hamile oldugunu ogrendi bn ise onlarin mutlulugunu izleyip mutlu oldum kndim icin ise sadece uzuluorum su an sanssizim nasip iste

Eklentiler

• 20200507_154620.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200505_205021.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 36
öyle cnm Rabb'im kimseye yaşatmasın
Seninde nasibin zamanini bekliyordur cnm umutsuz olma insAllah Rabb'im sağlıkla hayırlısyla nasip edecektir

Bende de üç gündür yavaşlama var. Kontrolden geldikten sonra oldu. Ben anladım sırtlarını karnıma dayadıklarını birde üstüne direkt karnıma değil aramızda plesanta var ona dayamış oluyorlar. Eşime dün söyledim sırtlarını döndüler gülmüştü. Çünkü hareketleri dışarda değil içerde hissediyorum böyle kalçamda, kasıklarda, derinlerde. Senin yazdığını okuyunca emin oldum

Aynen canım derin ve cılız oluyor hareketler ben de tahmin ettim de işte pimpirikleniyorum bazen, o kadar ışık tuttum sabah dönsün diye takmadı beni

AYnen beni de hemen giydirmişlerdi

her nasip vaktine esirdir canım benimde sebepsiz yere 1,5 yıl olmadı.. Tam vazgeçtim kafamdan attım o ay hamile olduğumu öğrendim stres bu işte gerçekten çok etkili biliyorum zor ama akışına bırakman lazım zihnini serbest bırak.. inşallah en kısa sürede verirsin bize müjdeni

Insallah elimden geleni yapcam allah razi olsun 2 yil oldu hic sorunumuz yok bkliom o mujdeli gunu umut kirintilarimla

Koy canım fazladan koymayla ne olacak sanki giymezsen de geri getirirsin elinden alacak halleri yok ya
Yani o da var niye kastıysam sadece gereksiz taşımıyım dedim

Bemde aynı şekilde foto ve ziyaret olmayacağı için zaten öyle düşünmüştüm, yoksa ne hayalalrimiz vardı

Pamuğu bende götürmeyeceğim orda pratik olmaz diye düşündüm bende pijama ile daha rahat edeceğimi düşünüyorum sabahlıklı bi takım olsa yeter diyorum ama bakalım

Benim şuan 6. 5 cm bir adet saplı miyom rahmin dışına doğru büyüyen. Ben kararsız kalıyorum bu şekilde mi hamile kalsam aldırsam mı kalsam arasında
Canım yalnız ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bu süreçte çok hormon takviyesi aldığımız için doğal olarak miyomda büyüdü. Ben bi kaç doktora göründüm hiç biri hamile kalmana engel değil sadece ağrıların olabilir dediler ve ameliyat olmadan başladık
Kanama falan nasıl olur onu kestiremiyorum tabi ama bulaşırsa falan hoş olmaz. Şu depend kilotlardan alacağım ama yine de geçerse falan yedek almakta mantıklı sanki

Bence 10 hastane takımının tüm parçalarını. Da götürmeye gerek yok, ebeye verilecek olan 1 alt üst takım, bir iç zıbın, 1 çorap, 1 bez ve oenya battaniyesi olur,bana 1 gece kalınır gibi geliyor
Aynen ben de oyledusunuyorum ilk çocuğumda bir sürü şey götürmüştü çoğunu geri getrmistm bu sefer yanımızda zaten bir kişi olabilecek bir tekerlekli valiz ile puset götürmeyi düşünüyorum, yanınızdaki bebeği mi taşıyacak eşyaları mi minimum ve gerekli olanları almak gerek

Ben de ilkinde tekerlikli valiz götürmüştüm ama o hantal geliyor bana. Bu kez elde taşınan çanta götürcem.

Benimki de surekli hıçkırıyor. Hickiriklari vajinanin az ustunde hissediyorum. Acaba basi asagi mi donmus oluyo doktoruna soran var mi.En son gittigimde kafası sag ustte demisti
Benimki aynen vajinamın üstünde hıçkırırken ertesi gün göbek deliğinin orda hıçkırıyor. Yer değiştirebiliyor hala. Demek ki doğum pozisyonu için erken gibi geliyor bana.

Ay k bende de var hatta susn da göğsümün sltında hissediyorum hareket ediyor sanki bazen de aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…