İşte hiçbir sebep yoksa ona bağlıyorlarmış, çok acıSu an benimde içim rahatladı açıkçası bı yakınımıxin son haftalarında Bebek karnında ölmüştu kordon dolanması var demişlerdi içimde hep acaba vardı
Abim de öyle doğmuş yaay yok benm kızımda kordona dolanık doğdu hatta doğuma kadar düzelir diye bekledik doktorum çift kat dolanmış dedi cok hareketli olduğu için dolanmıştır dedi doğduğunda boynun da 2 kat kolye var gibiydiŞuan ki hamileliğime göre cok daha hareketliydi
Tabi olur canım.cunku artik o aşamaya gelmis birine hic bir doktor sezeryan yapmaz bence :) normal dogurcam diyip sezeryane dönen daha çok ama boyle seyler de var. Ay olur mu olur kafasida aşağıda ben geliyorum anaaaam diyormuşBu şubat annelerinde vardı biliyomusun sezeryan tarihi almıştı sonra açılma olmuş sancıyı hissetmemiş suyu gelince doktora gitmiş doktorda bu noktadan sezeryana dönemeyiz deyince 2-3 saat içinde normal doğurmuştu:))
Test yaptim negatif bugunde ovu testi yaptim siliklesti adet belirtimde arrtti dunden beri sanki olcak gibi adet ama su an yok goguslerim belim cok kotu karnimda agrio aksam tekrar ovu testi yapcam iice silikce umut bitio keske sizler gibi sansli olsaydim bnde , bnm kinden daha soluk ovu testleri olanlar dun onceki gun hamile oldugunu ogrendi bn ise onlarin mutlulugunu izleyip mutlu oldum kndim icin ise sadece uzuluorum su an sanssizim nasip istecanım geç gördüm msjnı ama eger adetin 25 nisan ve olmadıysan ovuda 27 sinde pik oldysa hamile olabılırsın ben ovulasyonla hamıle kaldgmı öğrendm.adetim gecnce yaptım ve sürekli koyuydu sonrada gebelık yaptm poztfti güzel haberler almışsındr inşallah test yaptn mı
öyle cnm Rabb'im kimseye yaşatmasınİşte hiçbir sebep yoksa ona bağlıyorlarmış, çok acı
Abim de öyle doğmuş yaDoktora dedim akrabam yattığında sağa sola dönerken hızlı dönme kordonu dolanır dedi dedim senle alakası yok o bebeğin yaptığı bir şey elini kaldırır dolar yani dedi ☺
Seninde nasibin zamanini bekliyordur cnm umutsuz olma insAllah Rabb'im sağlıkla hayırlısyla nasip edecektirTest yaptim negatif bugunde ovu testi yaptim siliklesti adet belirtimde arrtti dunden beri sanki olcak gibi adet ama su an yok goguslerim belim cok kotu karnimda agrio aksam tekrar ovu testi yapcam iice silikce umut bitio keske sizler gibi sansli olsaydim bnde , bnm kinden daha soluk ovu testleri olanlar dun onceki gun hamile oldugunu ogrendi bn ise onlarin mutlulugunu izleyip mutlu oldum kndim icin ise sadece uzuluorum su an sanssizim nasip iste
Bi an once gelseydi ne guzl olurdu o nasibim hayirli saglikli bi sekilde keske. Ts ederm cnmöyle cnm Rabb'im kimseye yaşatmasın
Seninde nasibin zamanini bekliyordur cnm umutsuz olma insAllah Rabb'im sağlıkla hayırlısyla nasip edecektir♥
insAllah gelir cnm dünya dua üzerine kurulu bol bol dua etmekten başka çaremiz yokBi an once gelseydi ne guzl olurdu o nasibim hayirli saglikli bi sekilde keske. Ts ederm cnm
Bende de üç gündür yavaşlama var. Kontrolden geldikten sonra oldu. Ben anladım sırtlarını karnıma dayadıklarını birde üstüne direkt karnıma değil aramızda plesanta var ona dayamış oluyorlar. Eşime dün söyledim sırtlarını döndüler gülmüştü. Çünkü hareketleri dışarda değil içerde hissediyorum böyle kalçamda, kasıklarda, derinlerde. Senin yazdığını okuyunca emin oldum32 hafta raporumu aldım, milli eğitime verdim bebeğin hareketlerini de sordum doktora yeri daraldı artık eskisi gibi olmaz tabii falan dedi ben de kordonu mu dolandı diye düşünüyorum dedim birkaç yazı okudum etkilendim dedim. Baktı neyse ultrasonda sırtı karnıma dönük her şeyi iyi, bu yüzden de hareket de farklılık olur dedi. Kordon dolanmasına gelince dolanmış olsa bile 32. haftada bu sebepten doğuma almam zaten seni bebek ölümlerinde kordon dolanmasından kaynaklıdır diye bir şey normalde yok, biz sadece sebepsiz bebek ölümlerinde kordon da dolanıksa bundan olmuş olabilir diyebiliriz dedi. İçim rahatladı ☺
Aynen canım derin ve cılız oluyor hareketler ben de tahmin ettim de işte pimpirikleniyorum bazen, o kadar ışık tuttum sabah dönsün diye takmadı beniBende de üç gündür yavaşlama var. Kontrolden geldikten sonra oldu. Ben anladım sırtlarını karnıma dayadıklarını birde üstüne direkt karnıma değil aramızda plesanta var ona dayamış oluyorlar. Eşime dün söyledim sırtlarını döndüler gülmüştü. Çünkü hareketleri dışarda değil içerde hissediyorum böyle kalçamda, kasıklarda, derinlerde. Senin yazdığını okuyunca emin oldum
Kızlar hastanede anne yani beşiği oluyor ya onda tul oluyor mu dışında yoksa kendimiz mi susluyoruz?
Yine seninki gelmiş benimkini iptal etmişti
Beni sezaryenden odaya çıkar çıkmaz görevliler giydirmişti. Tek kıyafet yetmişti sanırım ama riske atmam ben şahsen. Kanama oluyor, kıyafete çıkabilir leke, yada süt geliyor üstün önü full ıslanıp süt lekesi olabiliyor. Ben yedek alacağım kendime. Sezaryende yine de gaz çıkarmadan göndermezler zannetmiyorum. Çok önemli çünkü. O da kişiye bünyeye bağlı.
her nasip vaktine esirdir canım benimde sebepsiz yere 1,5 yıl olmadı.. Tam vazgeçtim kafamdan attım o ay hamile olduğumu öğrendim stres bu işte gerçekten çok etkili biliyorum zor ama akışına bırakman lazım zihnini serbest bırak.. inşallah en kısa sürede verirsin bize müjdeniTest yaptim negatif bugunde ovu testi yaptim siliklesti adet belirtimde arrtti dunden beri sanki olcak gibi adet ama su an yok goguslerim belim cok kotu karnimda agrio aksam tekrar ovu testi yapcam iice silikce umut bitio keske sizler gibi sansli olsaydim bnde , bnm kinden daha soluk ovu testleri olanlar dun onceki gun hamile oldugunu ogrendi bn ise onlarin mutlulugunu izleyip mutlu oldum kndim icin ise sadece uzuluorum su an sanssizim nasip iste
Elimden geldikce her dakkami dua ile degerlendiriorum ts ederm allah razi olsuninsAllah gelir cnm dünya dua üzerine kurulu bol bol dua etmekten başka çaremiz yok
Insallah elimden geleni yapcam allah razi olsun 2 yil oldu hic sorunumuz yok bkliom o mujdeli gunu umut kirintilarimlaher nasip vaktine esirdir canım benimde sebepsiz yere 1,5 yıl olmadı.. Tam vazgeçtim kafamdan attım o ay hamile olduğumu öğrendim stres bu işte gerçekten çok etkili biliyorum zor ama akışına bırakman lazım zihnini serbest bırak.. inşallah en kısa sürede verirsin bize müjdeni
Yani o da var niye kastıysamKoy canım fazladan koymayla ne olacak sanki giymezsen de geri getirirsin elinden alacak halleri yok ya
Bemde aynı şekilde foto ve ziyaret olmayacağı için zaten öyle düşünmüştüm, yoksa ne hayalalrimiz vardıbence de gerek yok sezeryani bilemiorum ama normal doğumda kızımda iki takım koymuştum snrm kıyafet birimi hemşire giydirdi getirdi akşam üzeri doğum yapmıştım zaten gelince sildim heryerini değiştirmistm snrm ertesi günü öğlen çıktık hastaneden anneye de bebeğe de birer takm yeterli oluyor hani bez Max 7-8 tane koyarım o bile çok gelir yenidogdugunda sürekli bez batirmiyor zaten tabi ben genel düşünüyorum fotoğraf çekimi ziyaret vs olmadığı için programı olanların durumu degiisr
Pamuğu bende götürmeyeceğim orda pratik olmaz diye düşündümBen normal yaparsam ertesi güne çıkarım yine. İnşallah öyle olur. Ben de senin gibi düşünüyorum ya. Ben 2 takım götürcem çocuğa. Birini giyecek. Diğerini eve geri getiricem. İlkinde öyle oldubezini 6 tane koyarım, o bile fazla. Pijama da kendime bi tane altlı üstlü bi tane de elbise gibi olan var. Elbise gibi olanı giyicem, kirlenmezse de hiç çıkarmam onu. Ağız bezi 1 tane koycam. Hastane çıkışındaki ince battaniyesi de yeter. Islak mendil götürürüm, bebek temizleme pamuğunu hiç götürmem. Onunla orda hiç uğraşmayız, ıslat bilmem ne.. Abartacak bi durum yok ya HerşeyDen bi tane bile yetiyor. İkincilerin çoğunu eve geri getircez.
Canım yalnız ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bu süreçte çok hormon takviyesi aldığımız için doğal olarak miyomda büyüdü. Ben bi kaç doktora göründüm hiç biri hamile kalmana engel değil sadece ağrıların olabilir dediler ve ameliyat olmadan başladıkBenim şuan 6. 5 cm bir adet saplı miyom rahmin dışına doğru büyüyen. Ben kararsız kalıyorum bu şekilde mi hamile kalsam aldırsam mı kalsam arasında
Kanama falan nasıl olur onu kestiremiyorum tabi ama bulaşırsa falan hoş olmaz. Şu depend kilotlardan alacağım ama yine de geçerse falan yedek almakta mantıklı sankiYine seninki gelmiş benimkini iptal etmişti
Beni sezaryenden odaya çıkar çıkmaz görevliler giydirmişti. Tek kıyafet yetmişti sanırım ama riske atmam ben şahsen. Kanama oluyor, kıyafete çıkabilir leke, yada süt geliyor üstün önü full ıslanıp süt lekesi olabiliyor. Ben yedek alacağım kendime. Sezaryende yine de gaz çıkarmadan göndermezler zannetmiyorum. Çok önemli çünkü. O da kişiye bünyeye bağlı.
Bence 10 hastane takımının tüm parçalarını. Da götürmeye gerek yok, ebeye verilecek olan 1 alt üst takım, bir iç zıbın, 1 çorap, 1 bez ve oenya battaniyesi olur,bana 1 gece kalınır gibi geliyorKızlar hastane çantasına koyduklarınız gayet iyi bize de fikir oluyorlakin şu dönemde sadece 1 gece kalınıyor temmuzda durum değişir mi bilmiyorum ama değişmezse 1 tane 10lu 1 tane 5li yeter diye düşünüyorum. Hatta 10lular kendi içinde 2 takım oluyor zaten.
Kendim içinde 2 takım düşünüyordum ama şimdi onda da kararsızım. Zaten hastane önlüğü sezeryadan sonra epey üstünüzde kalıyor. Çıkarana kadar zaten akşam olacakikinci takımı ne zaman giteceğim
Ay belirsizlik ne kadar kötü, temmuz yaklaşsada bilsek 1 gece mi 2 gece mi kalacağız
Aynen ben de oyledusunuyorum ilk çocuğumda bir sürü şey götürmüştü çoğunu geri getrmistm bu sefer yanımızda zaten bir kişi olabilecek bir tekerlekli valiz ile puset götürmeyi düşünüyorum, yanınızdaki bebeği mi taşıyacak eşyaları mi minimum ve gerekli olanları almak gerekBen normal yaparsam ertesi güne çıkarım yine. İnşallah öyle olur. Ben de senin gibi düşünüyorum ya. Ben 2 takım götürcem çocuğa. Birini giyecek. Diğerini eve geri getiricem. İlkinde öyle oldubezini 6 tane koyarım, o bile fazla. Pijama da kendime bi tane altlı üstlü bi tane de elbise gibi olan var. Elbise gibi olanı giyicem, kirlenmezse de hiç çıkarmam onu. Ağız bezi 1 tane koycam. Hastane çıkışındaki ince battaniyesi de yeter. Islak mendil götürürüm, bebek temizleme pamuğunu hiç götürmem. Onunla orda hiç uğraşmayız, ıslat bilmem ne.. Abartacak bi durum yok ya HerşeyDen bi tane bile yetiyor. İkincilerin çoğunu eve geri getircez.
Ben de ilkinde tekerlikli valiz götürmüştüm ama o hantal geliyor bana. Bu kez elde taşınan çanta götürcem.Bence 10 hastane takımının tüm parçalarını. Da götürmeye gerek yok, ebeye verilecek olan 1 alt üst takım, bir iç zıbın, 1 çorap, 1 bez ve oenya battaniyesi olur,bana 1 gece kalınır gibi geliyor
Aynen ben de oyledusunuyorum ilk çocuğumda bir sürü şey götürmüştü çoğunu geri getrmistm bu sefer yanımızda zaten bir kişi olabilecek bir tekerlekli valiz ile puset götürmeyi düşünüyorum, yanınızdaki bebeği mi taşıyacak eşyaları mi minimum ve gerekli olanları almak gerek
Benimki aynen vajinamın üstünde hıçkırırken ertesi gün göbek deliğinin orda hıçkırıyor. Yer değiştirebiliyor hala. Demek ki doğum pozisyonu için erken gibi geliyor bana.Benimki de surekli hıçkırıyor. Hickiriklari vajinanin az ustunde hissediyorum. Acaba basi asagi mi donmus oluyo doktoruna soran var mi.En son gittigimde kafası sag ustte demisti
Ay k bende de var hatta susn da göğsümün sltında hissediyorum hareket ediyor sanki bazen de aşağıdaHamileliğin sonlarına doğru herkes aşağıda hissediyor bebeği ben hergün biraz daha yukarda hissediyorum göbeğimin üstünde göğsümün hemen altında hareket var 2-3 gündür. Benim kızın ağızdan çıkmak gibi bir niyeti var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?