2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

☺Evet canım öyleymiş kordondan dolayı bu bebek tehlikede diyip de doğuma alınmazmış öyle diyor, ben de sevindim valla 3 gündür kafama takılıyordu okumayayım diyorum şu yazıları yine okuyorum
Kabahat sende değil, sana okuma yazma öğreten öğretmeninde

Benimki de surekli hıçkırıyor. Hickiriklari vajinanin az ustunde hissediyorum. Acaba basi asagi mi donmus oluyo doktoruna soran var mi.En son gittigimde kafası sag ustte demisti
Benimkinin kafası da sağ üstte, vajinamın orda ritmik hareketler oluyor ya hıçkırdıkça titriyor ya onlar hıçkırık değil ya da benimki troll

Kabahat sende değil, sana okuma yazma öğreten öğretmeninde
Bi an dedim yazım yanlışı mı yaptım 3 saniye sonra jeton düştü

Kızlar biz oğlumu sebamedin sabunu ile yıkıyorduk. Doktor tavsiyesi üzerine. Siz ne aldınız, ne ile yıkayacaksınız?
Ben kızıma en son ebebekten almıştım. İçeriği iyi, o yüzden şimdi oğluma da kullanacağım. Vücuduna iyi gelmezse yenisini alırım artık. Yeni almadım yani. Ablasınınkini kullansın. Ablasına da hep içerik olarak iyi şeyler alıyorum ortak kullansınlar

Benimki de surekli hıçkırıyor. Hickiriklari vajinanin az ustunde hissediyorum. Acaba basi asagi mi donmus oluyo doktoruna soran var mi.En son gittigimde kafası sag ustte demisti
Bende aşağıda hissediyordum pazartesi günü gittim kafası aşağı dönmüş

Kızlar 30.haftadan sonra bebek döner mi? Birşey duydum da 30 da mesela ters duruyorsa dönmezmiş benimki kafası aşağıda duruyor yani düzgün duruyor ama bilemedim. Bir arkadaş dedi de
Ya acaba normal dogum icin mi uğraşsam
Mutsuzum ya

nasıl kontrol ettin kız

Yok yapmadım canım üşendim bugünü kendime ayırdım ağda falan yaptım derken fırsatım olmadı,
Peki kuaföre gidecek misin . Ben gitmek istiyorum ama esim gidersen seni eve almam dedi Bende bana da bahane olur iste dedim hahahahahahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…