Tamam sıpa beni korkutuyor kaç gündür hareket var ama eskisi gibi değil bi görsem içim rahatlayacak gece kaç kere uyanıyorum uyanık mıdır diye bir kere rastladım
Geçen hafta 1 Mayıs ta 3 kere hareket etti çok zayıf çok korktum Doktora gidelim gidiyoruz derken ertesi gün öğlen doktora gidelim de cis yapsınlar kızıma dedim Hemen hareketlendi Şaka bı yana belli bı dönemden sonra hareketleri azalmaya baslayacakmis yerleri daraldığı için O hafta bu haftami bilmiyorum ama korkmayın yarın doktora gittiğinizde sorarsınız Emin olmak için
yok canım normalde de utanırım zaten ama şimdi bı de güvenemem sanki yine güç bela hallederim bu 5 hafta gider zaten sonrası Allah kerim bklm bı sefer daha yapsam yetecek doğuma
Geçen hafta 1 Mayıs ta 3 kere hareket etti çok zayıf çok korktum Doktora gidelim gidiyoruz derken ertesi gün öğlen doktora gidelim de cis yapsınlar kızıma dedim Hemen hareketlendi Şaka bı yana belli bı dönemden sonra hareketleri azalmaya baslayacakmis yerleri daraldığı için O hafta bu haftami bilmiyorum ama korkmayın yarın doktora gittiğinizde sorarsınız Emin olmak için
Kızlar 30.haftadan sonra bebek döner mi? Birşey duydum da 30 da mesela ters duruyorsa dönmezmiş benimki kafası aşağıda duruyor yani düzgün duruyor ama bilemedim. Bir arkadaş dedi de
Ya acaba normal dogum icin mi uğraşsam
Mutsuzum ya
Kendini hazırlarsan neden olmasın. Bebeğimin çıktığı an ilk gören ben olmuştum ve verdiğin ilk tepki kimbilir ne olacak.. Ben yaaaaa ne kadar daaa küçüüük demiştim tavsiye ederim
Kızlar benden de kendiliğinden gelmiyor aslında zaten sokmamak gerekiyor ben meraktan arada bakıyorum doğum zamanına gelir elbet telaş etmeyin kizimda da gebelikten öyle sıkmadan süt gelmiyordu doğum yaptiktan sonra ilk emzirmeye çalıştığımda gelmişti hoş göğüs ucum olmadığı için emememisti yavrum adam akıllı ama
Kendini hazırlarsan neden olmasın. Bebeğimin çıktığı an ilk gören ben olmuştum ve verdiğin ilk tepki kimbilir ne olacak.. Ben yaaaaa ne kadar daaa küçüüük demiştim tavsiye ederim
Degil mi? Yapadabilirim aslinda korkmuyorum ben sadece riske atmamak için iste.. boyle seyler den pek korkmuyorum ameliyat anestezi rahim filmi doğum peki sonra rahat etmiş miydin hep sey diyorlar eve geldim dusa girdim ertesi gun islerimi yaptim falan
yok canım normalde de utanırım zaten ama şimdi bı de güvenemem sanki yine güç bela hallederim bu 5 hafta gider zaten sonrası Allah kerim bklm bı sefer daha yapsam yetecek doğuma alemsin kız
Ben saçımı boyatmak icin gitmek istiyordum. Ben lazere gitmiştim zaten kıl tüy sorunum yok şükür ama mesela Esim alıyor kaslarımı bıyığımı iple. Bide öğrettim dedim bak makasla kesiyorsun tarayıp valla çok güzel yaptı kendisi cok bilmiş ve başak burcudur yeetenekli ama evet 1 kez daha yapsan yeter doguma kadar canim . Ama böyle olmuyor eşimle cok samimi olduk hatta internetten kuaförlerin kullandığı iplerden getirttim hahahaha