- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Evet canim benim doğum yapmis bir arkadasim da söyledi bunu sanirim doktoru söylemiş. OynamaGöğüslerinizle çok oynamayın diyorlar kızlar doğumu tetiklermiş öyle okudum
Vay enişteye bak kız maharetliBen saçımı boyatmak icin gitmek istiyordum. Ben lazere gitmiştim zaten kıl tüy sorunum yok şükür ama mesela Esim alıyor kaslarımı bıyığımı iple. Bide öğrettim dedim bak makasla kesiyorsun tarayıp valla çok güzel yaptı kendisi cok bilmiş ve başak burcudur yeetenekliama evet 1 kez daha yapsan yeter doguma kadar canim . Ama böyle olmuyor eşimle cok samimi olduk hatta internetten kuaförlerin kullandığı iplerden getirttim hahahaha
Ne güzel muz, tahin pekmez vs düzenli yiyenleriniz var. Ben yapamıyorum yaiki gün muz yesem sonra iğreniyorum, yada kan yapsın diye kara üzüm yiyeyim diyorum yok olmuyor, tadını sevmediğiniz şeyleri nasıl yiyorsunuz? Gerçi ben normalde sevdiklerimi de yiyemiyorum. Tahin pekmez çok faydalı mesela eskiden yerdim ama yok yiyemiyorum. En kalitelisini almıştım ama yok olmuyor. İki gün yumurtayı ard arda yesem sonra birkaç gün yiyemiyorum. Birçok şey böyle. Kabızlık için gün kurusu yiyorum birkaç gün. Sonra yine aynı. Bir gün iştahla yiyorsam bir şeyi bu devam etmiyor diğer günler. ☹ Midem bulanıyor. Şuan en çok dikkat etmem gereken zaman ama yapamıyorum. Zorlayarak da olmuyor.
Eve geldim duşa girdim evet ama ertesi gün iş yapmadımDegil mi? Yapadabilirim aslinda korkmuyorum ben sadece riske atmamak için iste.. boyle seyler den pek korkmuyorum ameliyat anestezi rahim filmi doğumpeki sonra rahat etmiş miydin hep sey diyorlar eve geldim dusa girdim ertesi gun islerimi yaptim falan
Kuruyemişleri hele hiç yiyemiyorum. Yemek istiyorum ama olmuyor midem almıyorBende senin gibiyim canım istikrarlı olarak tüketemiyorum yiyebildgm kadar kuruyemişleri de öyle
Eğer koyu bir renkse evde halledilebilir aslinda. Benimki sarı tabi mecbur kuaför. Lazer de artik cihazlar iyi. Tabi dolandırıcılar varmi hala kesin vardır.Bu
Vay enişteye bak kız maharetliip olayını bı çözemedim ben ya saçımı boyatmak istiyorum bende ama sanırım ya kendim boyayacam bu gidişle lazer konusunu bende düşünüyorum ama işte güvenemiyorum öyle açıp yatmak
Kesinlikle bence de sezeryani bilmiyorum ama sonuçta bıçak yarası olacak zor olur illa ki sonrasında normal doğumda doğurduğun anda hafifliyorsunEve geldim duşa girdim evet ama ertesi gün iş yapmadımdoktor kesi attığı için dikişim vardı. Ayakta durunca acıyordu. Sadece bebeğimle ilgilenebileceğim kadar rahattım. Ev işleri ikinci olan o anda zaten. Bebek sürekli meme istediği için ona odaklanıyorsun ve o uyuyunca uyuyordum. Uyudukça daha güzel süt oluyor. Annem kayınvalidem yemekleri yapıyordu. Doğum sonrası sezeryanda ağrı çok oluyor haklı olarak, karnında kesi var. Doğrulup bebeği emziremedi benim kardeşimin eşi. Belki ağrı eşiği düşüktü bilemiyorum. Ama normal doğumda yerinden doğrulmakta hiç sıkıntı çekmezsin. Hakkında hayırlısı olsun ama normal doğumu denemeden keyfi sezeryana bence girme... Doğum anı çok güzel çünkü o rahatlık o kuş hissi
Ay masallah rahatmis. Dikiş cok muydu?Eve geldim duşa girdim evet ama ertesi gün iş yapmadımdoktor kesi attığı için dikişim vardı. Ayakta durunca acıyordu. Sadece bebeğimle ilgilenebileceğim kadar rahattım. Ev işleri ikinci olan o anda zaten. Bebek sürekli meme istediği için ona odaklanıyorsun ve o uyuyunca uyuyordum. Uyudukça daha güzel süt oluyor. Annem kayınvalidem yemekleri yapıyordu. Doğum sonrası sezeryanda ağrı çok oluyor haklı olarak, karnında kesi var. Doğrulup bebeği emziremedi benim kardeşimin eşi. Belki ağrı eşiği düşüktü bilemiyorum. Ama normal doğumda yerinden doğrulmakta hiç sıkıntı çekmezsin. Hakkında hayırlısı olsun ama normal doğumu denemeden keyfi sezeryana bence girme... Doğum anı çok güzel çünkü o rahatlık o kuş hissi
Kuruyemişleri hele hiç yiyemiyorum. Yemek istiyorum ama olmuyor midem almıyor
renk konusunda karar vermedim de işte benim direk tutmuyor istediğim renkler açılmadan bklm hayırlısı evet hamilelikte hormonlardan çıkıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyordum tabi artısini eksisini düşünüp karar vermem gerekEğer koyu bir renkse evde halledilebilir aslinda. Benimki sarı tabi mecbur kuaför. Lazer de artik cihazlar iyi. Tabi dolandırıcılar varmi hala kesin vardır.gitsen cok iyi büyük rahatlık. Hamileyken çıkar dediler . Su ana kadar çıkmadı. Çıkmaz da herhalde. Hem zaman hem para tasarrufu.laze repilasyon
abowwwww kız indirimsiz fiyatı ne kadarmışKızlar bebek arabası ve puset 2.190 lira sizce nasıl pahali mi indirime girmiş hali bir de bu casual in siz aldiniz mi artik
Kuş olmuştum kuş. Bide ayağa kalktığımda o karnımdaki boşluk hissi. Bu boşluğu sezeryanda yaşıyorlar mı bilmiyorum. Sezeryan sonrası göbek bir müddet daha duruyor... Normal doğumda hemen sönüyor fısKesinlikle bence de sezeryani bilmiyorum ama sonuçta bıçak yarası olacak zor olur illa ki sonrasında normal doğumda doğurduğun anda hafifliyorsun
Kesinlikle biraz da yapıya bakıyor ama sanki benim göbeğim kalmamıştı evet hiç ama ablamlar da normal doğum yaptı hep kaldıKuş olmuştum kuş. Bide ayağa kalktığımda o karnımdaki boşluk hissi. Bu boşluğu sezeryanda yaşıyorlar mı bilmiyorum. Sezeryan sonrası göbek bir müddet daha duruyor... Normal doğumda hemen sönüyor fıs
Bence pahalı değil hatta uygun. Ben biraz daha az fiyatlı olanlara baktim iste yenidogandan itibaren kullanılıyor falan aslinda bence olur da adamin bitanesi beğenmedi bende 5 bin liralık mamas papas almak istemiyorum ama sanırım onu alcakKızlar bebek arabası ve puset 2.190 lira sizce nasıl pahali mi indirime girmiş hali bir de bu casual in siz aldiniz mi artik
Ben casual almadım ama aldığım araba istediğim bir modeldi 2700 e aldık indirimde. Bu kişiye göre değişir 12 bine bile araba var ama 2100 o fiyat iyi benceKızlar bebek arabası ve puset 2.190 lira sizce nasıl pahali mi indirime girmiş hali bir de bu casual in siz aldiniz mi artik
Bende kaç dikiş vardı bilmiyorum ama çokça aşırı değildi. Doğum sonrası emzirirken çok kolay kilo verdim. Eski halime döndüm. Kilo vermeyi hiç sorun etmiyorum, gözüm korkmadı kolay verildiği için. Özellikle emzirmek kilo vermekte çok etkili, vücudun sürekli süt üretmek için efor sarfederken sen de kilo verirsin. Çocuk doğunca sen de doğuyorsun diyebilirimAy masallah rahatmis. Dikiş cok muydu?
Bazısında cok oluyor 8,11 hatta 18 de duydum bebegin kafası büyükmüş. Ama bunlar eski senelerin sezeryani. 92,95 vs..
Bide tabi anne kayınvalide yardımcı olmus şanslısın bence
Olsun benim evde de bilmiş var gerci(kocam bey) hep evde zaten o yardim eder normal de olsa sezeryan de olsa.
Bir de normal doğumda hemen kilo veriliyormuş . Gerçi oyle bi sorunum da yok ama sen aldigin kiloları vermiş miydin hemen?.
Duydum bu kis gibi olayını da. Sey dediler yeniden doğmuş gibi oluyormussun
Hastaneye götürmedim korseyi ama ertesi gün eve geçince taktım hemen. Yine takıcam.Kesinlikle biraz da yapıya bakıyor ama sanki benim göbeğim kalmamıştı evet hiç ama ablamlar da normal doğum yaptı hep kaldıkorse taktın mi doğumdan sonra
Bende takmıştım yine takmayı düşünüyorum da bütün korse var işte o sıkıntı sürekli tuvalete gidip gelmekteHastaneye götürmedim korseyi ama ertesi gün eve geçince taktım hemen. Yine takıcam.
Evet cok kalori harcatiyormus emzirmek. Ay insanin içi kıyılır ama ya kimisi de emzirirken alıyor ya. Tatli yiyorlarmis. Enerji veriyormuşBende kaç dikiş vardı bilmiyorum ama çokça aşırı değildi. Doğum sonrası emzirirken çok kolay kilo verdim. Eski halime döndüm. Kilo vermeyi hiç sorun etmiyorum, gözüm korkmadı kolay verildiği için. Özellikle emzirmek kilo vermekte çok etkili, vücudun sürekli süt üretmek için efor sarfederken sen de kilo verirsin. Çocuk doğunca sen de doğuyorsun diyebilirimdoğum sonrası 50 kere şükürler olsun demişimdir istemsizce o aşamaya gelene kadar yoruluyorsun çünkü.
Evet cok kalori harcatiyormus emzirmek. Ay insanin içi kıyılır ama ya kimisi de emzirirken alıyor ya. Tatli yiyorlarmis. Enerji veriyormuşbi kadını görmüştüm nasi kilo verdin boyle spor mu yaptın falan diye sormuştum yok emzirdim ya diyor 2 sene Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?