2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hastaneye götürmedim korseyi ama ertesi gün eve geçince taktım hemen. Yine takıcam.
Sezeryan sonrası iyi oluyormuş diyolar ben ilkinde kullanmadm bunda denicem inş tavsiye ediceğiniz bi korse türü vs var mı hangisi daha kullanışlı olur? int pek çok lohusa korsesi var henüz karar veremdim hangisini alıcağıma

Hormonal heralde bende cok eskiden yaptırmıştım lazer ilk hamileliğimde birazı cıktı bunda da artarsa tekrar gitmem gerekecek :S

Kız korkma ben 55 le başladımm 71 im birşeycik olmaz merak etme

Bende de durum aynı ikiside yukarı doğru bir tırmanış halindeler, bende senin gibi ağzımdan mı çıkacaksınız diyorum arada :)))

2700 cok da indirim yok da en indirimli hali bunu gördüm şimdiye kadar

Mamas papas da cok yaa

Bu soruna yeni korse alacaklar cevap versin canım. Bendeki epeyce sıkı klasik bir korse. Ben onu doğum sonrası için almamıştım çünkü. Öncesinde vardı

Kızlar bebek arabası ve puset 2.190 lira sizce nasıl pahali mi indirime girmiş hali bir de bu casual in siz aldiniz mi artik
biz bunu almıştık 2000 e şimdi artmış. senın baktıgın da guzel. fıyat normal bnce

ayy yalnız değilmişim bende 58 le başladım 71 im bu dönemde evde kalmaktan kilo artışı çoğaldı son ay da bebekle birlikte alarak heralde kaçı görürüz kim bilir
Beni de bugün sağlık ocağinda izlem yapan hemşire aradi gitmediğim için telefondan bilgilerimi sordu güncel 69 um deyince 2 ay önce 63 müşsüz cok 2 ayda 6 kilo dedi evde oturdugumuz için olabilir mi bu süreçte sizce falan diye kadına atarlandim zaten xanim burnumda:)

Amiiinn hakkımızda hangisi hayırlı ise ve hangisinde çocuğumuz sağlıklı doğacaksa o doğum şekli olsun. Rabbim bilir, bakalım hangisini uygun gördü bize

Hormonal heralde bende cok eskiden yaptırmıştım lazer ilk hamileliğimde birazı cıktı bunda da artarsa tekrar gitmem gerekecek :S
Bazi insanlarda çıkıyormuş canim. Bende böyle duydum . Kişiye gore değişiyor herhalde. Bir de belki de yeni makinalar farklıdır. Ben 2017 senesinde lazeri bitirdim iste.

Bende takmıştım yine takmayı düşünüyorum da bütün korse var işte o sıkıntı sürekli tuvalete gidip gelmekte
Benimki göğüs altından kasıklarıma kadar. Tuvalete gitmekte sıkıntı olmuyor ama bu kez sıcak zamanlarda doğum yapıcaz bakalım nasıl takıcaz korseyi. Zaten insan lohusa iken çok sıcak basıyor. Yandık biz

Ya bu cok güzelmiş kırmızı kırmızı benim oğluma cok yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…