2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bazi insanlarda çıkıyormuş canim. Bende böyle duydum . Kişiye gore değişiyor herhalde. Bir de belki de yeni makinalar farklıdır. Ben 2017 senesinde lazeri bitirdim iste.
inş seninde yeniden cıkmaz cnm artık yeni cihazlar var ama eskiler daha sağlamdı şimdikiler para tuzağı gibi

haklısın sanki isteyerek kilo alıyoruz

Ben de yukarıda hissediyorum.... Plesenta si aşağıda benimkinin o yüzden yukarı çıkıyor galiba...

benimde göğüs altından ama altı şort olanlardan kessem mi diye düşünüyorum aşağıdan ölçüp biçip çıtçıt diksem normalde hiç kullanmıyorum zaten bı ara almıştım kaldı öyle
Kimler avm veya kuaföre gidecek yoklama alalım
ben gitmem kuaföre o kesin de AVM bilemiyorum mecbur kalırsam belki
Kızlar yazmış iki günde ne birgünde çıkar gideriz. Bana kalsa hemşire teyzeleri de alıp eve getireceğim o kadar tırsıyorum
Tirsma kız hakikaten çok korkulacak bişey değil , tabi ikiz senin ki o konuda bilgim yok
Kizlar ben bunu sipariş ettim sonunda hem ahşap gönlüme göre hem de 3 yaşa kadar kullaniliyomuş hem de sallaniliyo yeter bak bak yoruldum:)
güle güle iyi günlerde kullan insAllah canım hayırlı olsun

Ben ağrıdan karnımı hissedemiyordum. Bi ara söyleniyordum ne güzel içeride duruyordu niye doğurdun sanki diye en yoğun ağrılarım 1 haftada azaldı ama. Ağrı eşiğim düşük benim. Yazdığımı gören korkmasın. Ama hazırlıklı da olmakta fayda var.
Kimler avm veya kuaföre gidecek yoklama alalım
Ben gitmeyeceğim cnm. Doğumdan sonraya belki. Kaş vs kendim halledebiliyorum zaten. Doğumdan evvel giderim diyordum ama virüs çıkınca vazgeçtim.

Ee kizlar beşiğin içine koymaya yatak ne aldiniz benim kraft in visko yatağında gözüm ama siz ne yapacaksınız?

Bende cok ikilemde K aldim. Kaşımı esim hallediyor. Agda derdim yok ama boyatmak istiyorum ben boyarım diyor esim bende o kadar da değil dedim

Kizlar ben bunu sipariş ettim sonunda hem ahşap gönlüme göre hem de 3 yaşa kadar kullaniliyomuş hem de sallaniliyo yeter bak bak yoruldum:)
Ya çok güzel benimki de böyle ama ben bunu krem.e boyatiyorum yatak odam o renk diye yanımızda yatcam. 60×120 ölçüsü bunlar cok guzel bence ve nostaljik

Ya umarim öyle degildir bende dun gittim ayaklar asagida 29+5 idi..doktor bir ay icinde dönmesini bekleriz dedi .korktum simdi ya dönmezse

Ya umarim öyle degildir bende dun gittim ayaklar asagida 29+5 idi..doktor bir ay icinde dönmesini bekleriz dedi .korktum simdi ya dönmezse
Canım onu döndürüyorlar ya . Doktorlar eliyle. Yanlis mi biliyorum? Bide egzersizi varmis ya. Yok döner herhalde daha alanı var sonuçta 35 haftalık degil daha. Ben öyle duydum araştırmadım da emin degilim ama olumlu düşünelim

Kızlar ben 29+1 de gittim iste doktor 32 de gel 3 hafta sonra dedi 32 bitince oluyor galiba sonra 34 36 yazdı kağıda baya sık olcak kontrol sanirim sizin de öyle mi dedi doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…