Bazi insanlarda çıkıyormuş canim. Bende böyle duydum . Kişiye gore değişiyor herhalde. Bir de belki de yeni makinalar farklıdır. Ben 2017 senesinde lazeri bitirdim iste.
Doğuma gitme olayında bir şey fark ettim İlk doğumu olanlar savaşa gitme , ikinci yada daha fazla deneyimi olanlar şöyle bir uğrayıp çıkarız havasında bu nasıl bir yaman çelişki
Beni de bugün sağlık ocağinda izlem yapan hemşire aradi gitmediğim için telefondan bilgilerimi sordu güncel 69 um deyince 2 ay önce 63 müşsüz cok 2 ayda 6 kilo dedi evde oturdugumuz için olabilir mi bu süreçte sizce falan diye kadına atarlandim zaten xanim burnumda:)
Doğuma gitme olayında bir şey fark ettim İlk doğumu olanlar savaşa gitme , ikinci yada daha fazla deneyimi olanlar şöyle bir uğrayıp çıkarız havasında bu nasıl bir yaman çelişki
Hamileliğin sonlarına doğru herkes aşağıda hissediyor bebeği ben hergün biraz daha yukarda hissediyorum göbeğimin üstünde göğsümün hemen altında hareket var 2-3 gündür. Benim kızın ağızdan çıkmak gibi bir niyeti var sanırım
Ben bundan önce sey demistim kuaförler açılsın gidicem git aşkım demişti. Yanlis mi anladı ki simdi de gidersen eve gelme diyor almazmış eve hahahahahahahaha of yaaa
Benimki göğüs altından kasıklarıma kadar. Tuvalete gitmekte sıkıntı olmuyor ama bu kez sıcak zamanlarda doğum yapıcaz bakalım nasıl takıcaz korseyi. Zaten insan lohusa iken çok sıcak basıyor. Yandık biz
benimde göğüs altından ama altı şort olanlardan kessem mi diye düşünüyorum aşağıdan ölçüp biçip çıtçıt diksem normalde hiç kullanmıyorum zaten bı ara almıştım kaldı öyle
Kuş olmuştum kuş. Bide ayağa kalktığımda o karnımdaki boşluk hissi. Bu boşluğu sezeryanda yaşıyorlar mı bilmiyorum. Sezeryan sonrası göbek bir müddet daha duruyor... Normal doğumda hemen sönüyor fıs
Ben ağrıdan karnımı hissedemiyordum. Bi ara söyleniyordum ne güzel içeride duruyordu niye doğurdun sanki diye en yoğun ağrılarım 1 haftada azaldı ama. Ağrı eşiğim düşük benim. Yazdığımı gören korkmasın. Ama hazırlıklı da olmakta fayda var.
Ben ağrıdan karnımı hissedemiyordum. Bi ara söyleniyordum ne güzel içeride duruyordu niye doğurdun sanki diye en yoğun ağrılarım 1 haftada azaldı ama. Ağrı eşiğim düşük benim. Yazdığımı gören korkmasın. Ama hazırlıklı da olmakta fayda var.
Ben gitmeyeceğim cnm. Doğumdan sonraya belki. Kaş vs kendim halledebiliyorum zaten. Doğumdan evvel giderim diyordum ama virüs çıkınca vazgeçtim.
Ya çok güzel benimki de böyle ama ben bunu krem.e boyatiyorum yatak odam o renk diye yanımızda yatcam. 60×120 ölçüsü bunlar cok guzel bence ve nostaljik
Kızlar 30.haftadan sonra bebek döner mi? Birşey duydum da 30 da mesela ters duruyorsa dönmezmiş benimki kafası aşağıda duruyor yani düzgün duruyor ama bilemedim. Bir arkadaş dedi de
Ya acaba normal dogum icin mi uğraşsam
Mutsuzum ya
Canım onu döndürüyorlar ya . Doktorlar eliyle. Yanlis mi biliyorum? Bide egzersizi varmis ya. Yok döner herhalde daha alanı var sonuçta 35 haftalık degil daha. Ben öyle duydum araştırmadım da emin degilim ama olumlu düşünelim
Kızlar ben 29+1 de gittim iste doktor 32 de gel 3 hafta sonra dedi 32 bitince oluyor galiba sonra 34 36 yazdı kağıda baya sık olcak kontrol sanirim sizin de öyle mi dedi doktorlar?