2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

modunu düşrmr canım Rabbimin mucizesine odaklan bol bol dua et bu mübarek ayda Rabbim hayırlı evlat eylesin.kötü şeyler düşünme şuan hangi aşmadasınız boşanma faln olacakmı

ayy yalnız değilmişim bende 58 le başladım 71 im bu dönemde evde kalmaktan kilo artışı çoğaldı son ay da bebekle birlikte alarak heralde kaçı görürüz kim bilir
Arkadaşlar ben de 59la başladım 73üm şuan kendimi 73 yaşında hissediyorum yürürken kalça kaslarım acıyor vajina kısmı acıyor topuklarım sırım sırım sızlıyor

Ben giderim kuaföre kimse de tutamaz beni ama avm'ye asla gitmem
Bende avm gitmem. Normalde de zaten hep internetten alışveriş yapiyordum ama şu meşhur kahvecinin kutu da kahvelerini içmek keyifliydi onun icin giidyordum hahahahaha. Kuaför icin eşimle papaz olcaz biz sanirim

Ya biz iki isim düşünüyoruz kızımın da iki ismi var bu da öyle olsun dedik ben Ali ismini seviyorum kızım da Erdem istiyor Erdem Ali olsun madem diyoruz ama net değil hala kesin bu diyemiyoruz
Çok zor ya isim bulmak hele de erkeğe bulmak daha da zor gerçekten bizde cok zorlandık kararsız kaldık hep . Ali guzel isim bende severim ama ben eşimi bu tarz isimlere hic ikna edemedim. Ali,Yusuf,Ömer gibi. Tip tip bakıyordu önerdiğimde bile .

Ali ve Ömer ismini bende çok seviyorum nedense ay evet ya kız ismi daha çok alternatif var sanki erkekçe dogru düzgün bı isim bulamadım siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…