2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğuma gitme olayında bir şey fark ettim İlk doğumu olanlar savaşa gitme , ikinci yada daha fazla deneyimi olanlar şöyle bir uğrayıp çıkarız havasında bu nasıl bir yaman çelişki
ilkler heyecandır, ikinciler candır. Şaka bir yana insan daha tecrübeli oluyor ben de evi goturmustum resmen hastaneye valizin yarısını kullanmadık şimdi daha ise yarar şeyleri alıp pratik olsun diye düşünüyorum bir de virüs dönemi hastaneye pek birşey taşımak istemiyorum bir de dönüşü var

modunu düşrmr canım Rabbimin mucizesine odaklan bol bol dua et bu mübarek ayda Rabbim hayırlı evlat eylesin.kötü şeyler düşünme şuan hangi aşmadasınız boşanma faln olacakmı
Tabi bosancaz ağustosta bosanabiliyoruz yıl dolduğu icin

Kızlar ben 29+1 de gittim iste doktor 32 de gel 3 hafta sonra dedi 32 bitince oluyor galiba sonra 34 36 yazdı kağıda baya sık olcak kontrol sanirim sizin de öyle mi dedi doktorlar?
Aynen canım bende 2 hafta ara ile gitmeye başladım 30. Haftadan itibaren. Ki bence iyi oluyor sıklaşması hem bebişi görüyoruz hemde bir sıkıntı var mı bakıyorlar, benim 2 hafta içinde çok aşağıya indiği için erken doğum riski oluştu mesela yatış verdi evde. Son haftalar bebekler coşuyor galiba.

bende sürekli oluo canım aşşa baskı da oluo hiç rahat degilim sabah öğlene kadar faln rahatm sonra başlıyor.

Bendeki eğer yalancı kasılma ise akşam yattığımda galiba oluyor Sabah yataktan kalkmakta çok zorlanıyorum Sonra yürüdükçe dağılıyor Geçiyor Doktora söylemiştim Bu tür baskılar hissettiğinde çok daha zorlama demişti Yumuşak hareket etmek gerekliymis

heh yine buldun can sıkacak bir şeyi :) o sececek annesi nasıl dogacagını, sen cok plan yapma :)

Günaydın kızlar. Belinizden başlayan kasık ağrısı ile devam eden bacaklara vuran ağrılarınız oluyor mu benim 2 gündür bu tarz ağrılarım var. Çok öyle kasılma da hissetmiyorum ama bu regl ağrısı gibi ağrı neden oluyor anlamadım kasılma olmadığı için garipsedim benzer durumu yaşıyan var mı.??

Ya umarim öyle degildir bende dun gittim ayaklar asagida 29+5 idi..doktor bir ay icinde dönmesini bekleriz dedi .korktum simdi ya dönmezse
Korkma canım benim etrafımda okadar çok örnek varki doğuma 2 gün kala bile dönen olmuş dönmedi diye sezeryana karar verenlerin sezaryan günü dönenler olmuş Allah onun yerini yapıyor korkma sen

Benim muhtemelen ilk ve son doğumum olacak ben yinede evi götürecek gibiyim rüyamda hastanede mama yapmak için gereken eşyaları hazırlıyordum. Mama kabı, cam şişede kaynatılıp soğutulmuş su hiç iyi değilim bilinçaltı allak bullak

Canım benimde işte 1 haftadır sol bacağımda baldırımda kasılma oldu 3 kez en sonuncusu dün namazda oldu. Regli sancıları artık olabilirmiş ufaktan. Bendese oluyo. Benim dün ekstradan baya kalp çarpıntım oldu normalllim 10 larda olan tansiyonum 12.7 lere çıktı bayılacaktım resmen eşime hwöwn su getir enseme dök falan dedimde öle rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…