2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günaydın kızlarrr ben bebişimi görmeye gidiyorum
günaydın canım hadi güzel haberlerle gel insAllah
Güzel bir gün olsun
amin insAllah canım
Hayırlısıyla doguralim da insAllah bizde son olur diyoruz ama bklm nolcak

Günaydın kızlar uyandık babayı yolladık kızımla oğlumla yatak keyfi yapıyoruz daha kalmadım yok akşama iftara kp gidicez nasıl mutluyum

Benimki de ayağını kafasına koyuyordu ultrosonda birde iki yere vuruyor sanki elleriyle çıkarın beni burdan diyor herhalde 2 eliyle annesi gibi sabırsız yaramazlık coşkun luk şimdiden başladı bebelerde Yat dinlen canim sende Allah 'ın Izniyle sağ salim doğururuz insallah ben her gitmeme heyecanlanıyorum göreceğim diye oglusumu

Amin hepimizin inşallahhh ❤❤ Ben dün etiketleri hallettim bugün yokamalar başlıycam 30 derecede 30 dk falan yetermi 15 dk yıkasam bilemedim
Etiketler rahatsız eder mi ki öyle ya? Bende keseyim olmadi. Canım 30 derece de tozu gitmez bence ,arınmaz. 40 da yika ve 1 saat 15 dakika gibi yıka. Bana bakma gerci sen ben yıkama hastasiyim elimde olsa gömlekleri 60 da yikarim

Valla ufacık elbiselere yanlara bile kazulet gibi etiket koymuşlar 1 mt hepsini çıkardım. 2 tanede söktüm çıkarırken. Annemin dikiş makinasını getirmiştim tedbiren hemencik hallettim He ne bileyim yeni ya ondan dedim yıkayan hatunlar hele bir deyin bakem nasıl yıkadınız ...

Evet onlar rahatsız eder cidden ya. Benim mobilyam gelmedi hala çantayı da hazırlamadım modum düşük ya ne ara yapacaksam artik o kilitli poşetler var ya kloroplast onlara koymuşlar gördüm oyle yaparım herhalde sen nasi yapcan

Kızlar TSH ölçümü icin doktora gittim bir tip merkezi doktorum oraya geçti çünkü ama gittigime pisman oldum benden kan alan hemsirenin ağzında maske yok. Icerdekiler de maske yok. Şaka mi bunlar ya . Orda yaşlı bir amca vardi beyaz saçlı belki de yaşlı değil-dir bilemiyorum onda dahi maske vardi gencecik hemşire maskesiz sinir oldum.. nasil izin veriyorlarsa ben dun dalgınlıkla maskesiz a101 girdim ordaki kiz hanımefendi maskeniz yokmu vs dedi gitti hemen maske getirdi. Köpek ve kocam aklımı başımdan alıyor market boyle ora saglik kuruluşu ya ne oluyor bunlara aranızda guatr hastası var mı hipotiroidi hasimato falan bidaha gitmicen sanırım bu şartlarda

Son düzenleme:
Bende de regl ağrısı gibi ağrı oluyor canim normal herhalde ama bacağa vurma falan yok bende romatizma var onun ağrısını çektim ama geçenlerde. Kasılma oldu mu peşini bırakmıyormuş Allah Korusun surekli geliyormuş dogum sancısı. Korkma bisey yoktur tatlım.

Bende 30 da yıkadım cnm kıyafetleri

Iste bende onların genç versiyonuyum dun gece derdim neyse gece 12 de saçlarıma fon çektim yaaa aslinda önlem alınıp gidilir yaa

ya tabi karalar bağlayıp çok mutsuz olacaksan boyat ama, riske atma derim ben. ben de sarışınım diplerim geldi. ama güvenemiyorum hiç.. kuaförleri zaten cok hıjyenik bulmazdım oradakı ınsanların hıjyen anlayısına kalamam acıkcası

Merhaba plasenta aşağıda olunca ne gibi riskler var.doktor bana da plasenta aşağıda dedi.siz ne gibi sıkıntılar çektiniz?
Bana 21 +5 te plesenta previa totalist teşhisi konmustu yani rahim agzini tam kapatıyor. Riskleri var kanama riski erken doğum riski gibi doktor bana 36. Haftaya kadar anca beklersin demisti. 36 da alırlar demişti bebegi...ilişki de yasak ......sizin de aşağıda ise bol bol dinlenin ev işi sizi zorlayacak şeyler yapmayin... Çok şükür 29+2 de gittiğimde rahim ağzından 2 3 cm uzağına gitmiş. Şimdi riskin yok dedi doktor 39. Haftaya kadar bekliycez. Siz daha 18. Haftadasiniz yukarı çıkma ihtimali 25 26 ya kadar olabiliyormuş....o yüzden bol bol dinlenin.....

Ben valiz organizeri aldım internetten hepsine ayrı ayrı koyucam içeriye verecekleri takım foto için olan hep ayrı koyucam bavulun ırzına geçmesinler birde eve gelmesi var temizi pisi karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…