- 17 Nisan 2019
- 3.009
- 3.337
- 133
Canım 30 dakikada 30 derecede yumuşatıcısız yıkadım bitince ekstra durulama yaptımValla ufacık elbiselere yanlara bile kazulet gibi etiket koymuşlar 1 mt hepsini çıkardım. 2 tanede söktüm çıkarırken. Annemin dikiş makinasını getirmiştim tedbiren hemencik hallettim He ne bileyim yeni ya ondan dedim yıkayan hatunlar hele bir deyin bakem nasıl yıkadınız ...
Ay geçmiş olsun sanada tansiyon işi biraz sıkıntı arada bana da oluyor. Dikkatli olCanım benimde işte 1 haftadır sol bacağımda baldırımda kasılma oldu 3 kez en sonuncusu dün namazda oldu. Regli sancıları artık olabilirmiş ufaktan. Bendese oluyo. Benim dün ekstradan baya kalp çarpıntım oldu normalllim 10 larda olan tansiyonum 12.7 lere çıktı bayılacaktım resmen eşime hwöwn su getir enseme dök falan dedimde öle rahatladım
Ay sorma o görme heyecanı bende de var çok güzel hilser birde canlı görsek daha güzel olacak. Gerçi artık ultrasonda hiç görünmüyorlar kocaman oldular. Ben zaten hamileliğin boyunca hiç yüzünü göremedim bir tek burnunu gördüm azıcık.Benimki de ayağını kafasına koyuyordu ultrosonda birde iki yere vuruyor sanki elleriyle çıkarın beni burdan diyor herhalde 2 eliyle annesi gibi sabırsız yaramazlık coşkun luk şimdiden başladı bebelerdeYat dinlen canim sende Allah 'ın Izniyle sağ salim doğururuz insallah ben her gitmeme heyecanlanıyorum göreceğim diye oglusumu
İnşallah yoktur.Bende de regl ağrısı gibi ağrı oluyor canim normal herhalde ama bacağa vurma falan yok bende romatizma var onun ağrısını çektim ama geçenlerde. Kasılma oldu mu peşini bırakmıyormuş Allah Korusun surekli geliyormuş dogum sancısı. Korkma bisey yoktur tatlım.
Baktim bende trendyolda var 40 lira ondan alayim yıkanır da hem onlarBen valiz organizeri aldım internetten hepsine ayrı ayrı koyucam içeriye verecekleri takım foto için olan hep ayrı koyucam bavulun ırzına geçmesinler birde eve gelmesi var temizi pisi karışıyor
Benim kafası Aşağıdaydı yukarı çıkmış 31+5 teKızlar 30.haftadan sonra bebek döner mi? Birşey duydum da 30 da mesela ters duruyorsa dönmezmiş benimki kafası aşağıda duruyor yani düzgün duruyor ama bilemedim. Bir arkadaş dedi de
Ya acaba normal dogum icin mi uğraşsam
Mutsuzum ya
Valla çatlağı o kadar dert etmiyorum ben ya çatlarsa çatlasın oda bebeğimden güzel bir hatıra kalsın çok önemsemiyorum krem falanda hiç slmadım vazelin sürüyorum bebek vazeliniBen etrafına sürüyorum iste çatlak olmasin diye göyaaaakaşıntı oluyor ya ben gobegimi parcalicaktim gecen aksam
Gitmeyi düşünmüyorumKimler avm veya kuaföre gidecek yoklama alalım
Benim de gelen giden yokKızlar benden gelmiyor normal mi ? Hiç sıkmadım sadece bakıyorum aklıma geldikçe ıslaklıl hiç bir şey yok . Doğum zamanı gelir mi ?
Asil koyucamKızlar bebislerinizin ismini ne koyacaksınız
Zaten önemli olan cildi nemli tutmak kuruma kaşıntı ve olası çatlak icin. Aslinda hepsi ayni etkiyi veriyor gibi. Bende dermatit var bu dönemde daha da azıttı ellerim falan kıpkırmızı ona çare arıyorum cok sıkıldım. Hamileyim diye basima gelmeyen kalmadi yaValla çatlağı o kadar dert etmiyorum ben ya çatlarsa çatlasın oda bebeğimden güzel bir hatıra kalsın çok önemsemiyorum krem falanda hiç slmadım vazelin sürüyorum bebek vazelini☺ Benim normalde de göğüs kenarlarım çatlaktı zaten fazla büyük oldugu için
Valla o regl ağrıları bende de oluyor arada canım bazen vajinama bişeyler batıyor gibi oluyor normaldir umarımGünaydın kızlar. ❤ Belinizden başlayan kasık ağrısı ile devam eden bacaklara vuran ağrılarınız oluyor mubenim 2 gündür bu tarz ağrılarım var. Çok öyle kasılma da hissetmiyorum ama bu regl ağrısı gibi ağrı neden oluyor anlamadım kasılma olmadığı için garipsedim benzer durumu yaşıyan var mı.??
Korkunun ecele faydası yok zaten. Boğazımı tutamıyorum oğlum için her şeye değerKız korkma ben 55 le başladımm 71 im birşeycik olmaz merak etme
Yaa işte o kremler alerji falanda yapabiliyor cildin hassassa vazelin en iyisi bence. Bir ara bebe yağı alcaktım ama alerji yapıyormus herkeste almadım gerek duymadım benim cildimde hassas egzama falan yapıyor sonra uğrasamam vallaZaten önemli olan cildi nemli tutmak kuruma kaşıntı ve olası çatlak icin. Aslinda hepsi ayni etkiyi veriyor gibi. Bende dermatit var bu dönemde daha da azıttı ellerim falan kıpkırmızı ona çare arıyorum cok sıkıldım. Hamileyim diye basima gelmeyen kalmadi yabir arkadasim da da benler cıkmış yüzünde falan .
Dün başka doktora gittim haftayı tamamla gel bebek sağlıklıysa veririm dedi raporuUzaktan eğitim veriyoruz desende vermezler mi. Çalışıyoruz sonuçta diyin.
Bende mağazaya gitmiştim 14 şubatta. Gözüme kestirmistim iste dolap beşik montessori falan. Sonra internetten iste onların instagramini sey ettim keşke önce alaymışım . Öyle ayar çektim haftaya gelecekmiş güya. Valla bıktım ya zaten yardim edicek kimse de yok bana kardesim izin alabilirse isyerinden gelecek o kadar eşyayı isi nasi yapcam gözümde büyüdüGitmeyi düşünmüyorumama haziran da bebeğe beşik ve dolap için mecbur kalabilirim
Evet canim çünkü onlar bitkisel içerikli olduğu için ondan yapiyor. Ama bebe yağını ilk kez duydum alerji yaptığınıYaa işte o kremler alerji falanda yapabiliyor cildin hassassa vazelin en iyisi bence. Bir ara bebe yağı alcaktım ama alerji yapıyormus herkeste almadım gerek duymadım benim cildimde hassas egzama falan yapıyor sonra uğrasamam valla
Canım uyarsaydın niçin maske takmıyorsunuz diye saçma yani takmaları lazımKızlar TSH ölçümü icin doktora gittim bir tip merkezi doktorum oraya geçti çünkü ama gittigime pisman oldum benden kan alan hemsirenin ağzında maske yok. Icerdekiler de maske yok. Şaka mi bunlar ya . Orda yaşlı bir amca vardi beyaz saçlı belki de yaşlı değil-dir bilemiyorum onda dahi maske vardi gencecik hemşire maskesiz sinir oldum.. nasil izin veriyorlarsa ben dun dalgınlıkla maskesiz a101 girdim ordaki kiz hanımefendi maskeniz yokmu vs dedi gitti hemen maske getirdi. Köpek ve kocam aklımı başımdan alıyormarket boyle ora saglik kuruluşu ya ne oluyor bunlara aranızda guatr hastası var mı hipotiroidi hasimato falan bidaha gitmicen sanırım bu şartlarda
Yaa napcaksın peki mağazadan alamadınmı şimdi internetten mi alcanBende mağazaya gitmiştim 14 şubatta. Gözüme kestirmistim iste dolap beşik montessori falan. Sonra internetten iste onların instagramini sey ettim keşke önce alaymışım . Öyle ayar çektim haftaya gelecekmiş güya. Valla bıktım ya zaten yardim edicek kimse de yok bana kardesim izin alabilirse isyerinden gelecek o kadar eşyayı isi nasi yapcam gözümde büyüdüneyseki yardımcım var ismi philips kazanlı ütü bir de gururum var işte
Yapıyormus kullananlar hep yazmıstı alerji yaptı diye gözüm kesmedi açıkcasıEvet canim çünkü onlar bitkisel içerikli olduğu için ondan yapiyor. Ama bebe yağını ilk kez duydum alerji yaptığını
Valla benimkide öyle ya çok çok hareketli geliyor bana sanki hiç uyumuyor gibiGünaydın kızlar... Bebeğim hareket etmeyince kafa takıyorum çok hareket edince de kafaya takıyorumtam bir memnuniyetsizim 7.30dandır durmuyor içerde horon mu tepiyor bilmiyorum sizde de aşırı oynama oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?