2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım 30 dakikada 30 derecede yumuşatıcısız yıkadım bitince ekstra durulama yaptım

Ay geçmiş olsun sanada tansiyon işi biraz sıkıntı arada bana da oluyor. Dikkatli ol o zaman sıklığını takip etmek daha önemli gibi bu haftalarda başlıyor galiba bu tarz agrı ve kasılmalar. Herşey den korkar oldum yahu ki pinpirikli bir insan değilim hep hamilelik doğal bir süreç ekstra birşeye ihtiyaç yok derken şimdi öyle değil. Artık sağlıkla bitirelim de bir nefes alalım yahu.
Ay sorma o görme heyecanı bende de var çok güzel hilser birde canlı görsek daha güzel olacak. Gerçi artık ultrasonda hiç görünmüyorlar kocaman oldular. Ben zaten hamileliğin boyunca hiç yüzünü göremedim bir tek burnunu gördüm azıcık.
İnşallah yoktur.

Ben valiz organizeri aldım internetten hepsine ayrı ayrı koyucam içeriye verecekleri takım foto için olan hep ayrı koyucam bavulun ırzına geçmesinler birde eve gelmesi var temizi pisi karışıyor
Baktim bende trendyolda var 40 lira ondan alayim yıkanır da hem onlar

Benim kafası Aşağıdaydı yukarı çıkmış 31+5 te

Ben etrafına sürüyorum iste çatlak olmasin diye göyaaaa kaşıntı oluyor ya ben gobegimi parcalicaktim gecen aksam
Valla çatlağı o kadar dert etmiyorum ben ya çatlarsa çatlasın oda bebeğimden güzel bir hatıra kalsın çok önemsemiyorum krem falanda hiç slmadım vazelin sürüyorum bebek vazelini Benim normalde de göğüs kenarlarım çatlaktı zaten fazla büyük oldugu için

Zaten önemli olan cildi nemli tutmak kuruma kaşıntı ve olası çatlak icin. Aslinda hepsi ayni etkiyi veriyor gibi. Bende dermatit var bu dönemde daha da azıttı ellerim falan kıpkırmızı ona çare arıyorum cok sıkıldım. Hamileyim diye basima gelmeyen kalmadi ya bir arkadasim da da benler cıkmış yüzünde falan .

Valla o regl ağrıları bende de oluyor arada canım bazen vajinama bişeyler batıyor gibi oluyor normaldir umarım

Yaa işte o kremler alerji falanda yapabiliyor cildin hassassa vazelin en iyisi bence. Bir ara bebe yağı alcaktım ama alerji yapıyormus herkeste almadım gerek duymadım benim cildimde hassas egzama falan yapıyor sonra uğrasamam valla

Gitmeyi düşünmüyorum ama haziran da bebeğe beşik ve dolap için mecbur kalabilirim
Bende mağazaya gitmiştim 14 şubatta. Gözüme kestirmistim iste dolap beşik montessori falan. Sonra internetten iste onların instagramini sey ettim keşke önce alaymışım . Öyle ayar çektim haftaya gelecekmiş güya. Valla bıktım ya zaten yardim edicek kimse de yok bana kardesim izin alabilirse isyerinden gelecek o kadar eşyayı isi nasi yapcam gözümde büyüdü neyseki yardımcım var ismi philips kazanlı ütü bir de gururum var işte

Evet canim çünkü onlar bitkisel içerikli olduğu için ondan yapiyor. Ama bebe yağını ilk kez duydum alerji yaptığını

Canım uyarsaydın niçin maske takmıyorsunuz diye saçma yani takmaları lazım

Yaa napcaksın peki mağazadan alamadınmı şimdi internetten mi alcan ben öecbur mağazadan alıcam internete güvenemem. Annenler falan yokmu canım yardıma gelicek kendini zorlama dikkat et ben o işleri tek yapamam gibi duruyor kayınvalidem yardım eder artık aynı mahalledeyiz annem tas Ankarada gelemiyor bakalım

Günaydın kızlar... Bebeğim hareket etmeyince kafa takıyorum çok hareket edince de kafaya takıyorum tam bir memnuniyetsizim 7.30dandır durmuyor içerde horon mu tepiyor bilmiyorum sizde de aşırı oynama oluyor mu
Valla benimkide öyle ya çok çok hareketli geliyor bana sanki hiç uyumuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…