2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günaydın kızlar... Bebeğim hareket etmeyince kafa takıyorum çok hareket edince de kafaya takıyorum tam bir memnuniyetsizim 7.30dandır durmuyor içerde horon mu tepiyor bilmiyorum sizde de aşırı oynama oluyor mu
Sorma bende aynı durumdayım dün cok az hareket eden velet bugun sabah 7 den beri karnımı bir sağ tarafa ittiriyor bir sol tarafa. Kafalarına göre takılıyorlar valla hiç sormak yok annecim canın acıyor mu diye

Yok mağazadan kuzum.
Mağaza nin instagram hesabından numarasını alip aradım. Zaten el yapımı olcak beşik ve montessori karyola . Yapmışlar boyasi kalmış bir tek Gardırop ve şifonyer de mağazalarında görmüştüm yine o hazır ama el yapimindeil. Hepsinin siparişi verdim. Ne guzel yardıma gelecek varsa rahat edersin canim. Ben annem ve kayinvalidem ile uzun zamandır görüşmüyorum. Küslük var arada. Esim de benimkilerle görüşmüyor bir tek kardesimle

Korkunun ecele faydası yok zaten. Boğazımı tutamıyorum oğlum için her şeye değer
Valla ben hiç korkmuyorum. Bulantıyı niye çektim neden bu ağrıları yaşıyorum neden nefes darlığı çekip kendi düşürdüğüm şeyi almak için saniyelerimi harcıyorum. Evladıma kavuşmak için. O yüzden aldığım kilo karnımda çatlak mememde çatlak vücudumda şişik hiçde umrumda değil valla sağlıklı olsunlar kucağımıza alalımda bukadar pisliğin içinde gerisi hallolur

Günaydın kızlar... Bebeğim hareket etmeyince kafa takıyorum çok hareket edince de kafaya takıyorum tam bir memnuniyetsizim 7.30dandır durmuyor içerde horon mu tepiyor bilmiyorum sizde de aşırı oynama oluyor mu
Benimkide bu aralar pek hareketli ne gece duruyo ne gündüz

Sorma bende aynı durumdayım dün cok az hareket eden velet bugun sabah 7 den beri karnımı bir sağ tarafa ittiriyor bir sol tarafa. Kafalarına göre takılıyorlar valla hiç sormak yok annecim canın acıyor mu diye
Demi ya yavrumda ne yapsa yaranamıyor anasına hareket etmediğinde de içim İçimi yiyor bir şey mi oldu diye

Ben çıktım kontrolden kızlar miniğim iyimiş çok şükür ne ileri ne geri tam olması gerektiği gibi dedi 1950 kilo 41 cm boy Nst de normal çıktı, çalışabilir raporumu da aldım. Şekerim yüksek çıktığı için hemoglobin bakmak istedi o normal çıkarsa sıkıntı yokmuş insallahhh normal çıkar Allahım

Çok çok sevindim maşallah. Umarım hemoglobin de güzel çıkar

Güvenilirse sıkıntı yok canım içine sindiyse artık Hadi ya üzüldüm canım hayırlısı oldun kardeşin gelir o zaman inşallah

Teşekkürler aydınlattınız.

MaşAllah barekAllah cnm bende bı sonraki kontrolde 32. Haftada falan olcam snrm bklm nasıl olacak nst ye tok girdin dimi insAllah tahlillerin Dr guzrl çıkar

Güvenilirse sıkıntı yok canım içine sindiyse artık☺ Hadi ya üzüldüm canım hayırlısı oldun kardeşin gelir o zaman inşallah
Insallah canim ama zannetmiyorum o da çünkü bazen onlara benziyor (aileme) kısmet artık esim var. Bunlar aslinda guzel telâşlar ama agirlastik iste 1 tabak yemek yapcak gücü olmuyor insanin sana da oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…