Günaydın kızlar... Bebeğim hareket etmeyince kafa takıyorum çok hareket edince de kafaya takıyorum tam bir memnuniyetsizim 7.30dandır durmuyor içerde horon mu tepiyor bilmiyorum sizde de aşırı oynama oluyor mu
Sorma bende aynı durumdayım dün cok az hareket eden velet bugun sabah 7 den beri karnımı bir sağ tarafa ittiriyor bir sol tarafa. Kafalarına göre takılıyorlar valla hiç sormak yok annecim canın acıyor mu diye
Yaa napcaksın peki mağazadan alamadınmı şimdi internetten mi alcan ben öecbur mağazadan alıcam internete güvenemem. Annenler falan yokmu canım yardıma gelicek kendini zorlama dikkat et ben o işleri tek yapamam gibi duruyor kayınvalidem yardım eder artık aynı mahalledeyiz annem tas Ankarada gelemiyor bakalım
Yok mağazadan kuzum.
Mağaza nin instagram hesabından numarasını alip aradım. Zaten el yapımı olcak beşik ve montessori karyola . Yapmışlar boyasi kalmış bir tek Gardırop ve şifonyer de mağazalarında görmüştüm yine o hazır ama el yapimindeil. Hepsinin siparişi verdim. Ne guzel yardıma gelecek varsa rahat edersin canim. Ben annem ve kayinvalidem ile uzun zamandır görüşmüyorum. Küslük var arada. Esim de benimkilerle görüşmüyor bir tek kardesimle
Valla ben hiç korkmuyorum. Bulantıyı niye çektim neden bu ağrıları yaşıyorum neden nefes darlığı çekip kendi düşürdüğüm şeyi almak için saniyelerimi harcıyorum. Evladıma kavuşmak için. O yüzden aldığım kilo karnımda çatlak mememde çatlak vücudumda şişik hiçde umrumda değil valla sağlıklı olsunlar kucağımıza alalımda bukadar pisliğin içinde gerisi hallolur
Günaydın kızlar... Bebeğim hareket etmeyince kafa takıyorum çok hareket edince de kafaya takıyorum tam bir memnuniyetsizim 7.30dandır durmuyor içerde horon mu tepiyor bilmiyorum sizde de aşırı oynama oluyor mu
Sorma bende aynı durumdayım dün cok az hareket eden velet bugun sabah 7 den beri karnımı bir sağ tarafa ittiriyor bir sol tarafa. Kafalarına göre takılıyorlar valla hiç sormak yok annecim canın acıyor mu diye
Ben çıktım kontrolden kızlar miniğim iyimiş çok şükür ne ileri ne geri tam olması gerektiği gibi dedi 1950 kilo 41 cm boy Nst de normal çıktı, çalışabilir raporumu da aldım. Şekerim yüksek çıktığı için hemoglobin bakmak istedi o normal çıkarsa sıkıntı yokmuş insallahhh normal çıkar Allahım
Ben çıktım kontrolden kızlar miniğim iyimiş çok şükür ne ileri ne geri tam olması gerektiği gibi dedi 1950 kilo 41 cm boy Nst de normal çıktı, çalışabilir raporumu da aldım. Şekerim yüksek çıktığı için hemoglobin bakmak istedi o normal çıkarsa sıkıntı yokmuş insallahhh normal çıkar Allahım
Yok mağazadan kuzum.
Mağaza nin instagram hesabından numarasını alip aradım. Zaten el yapımı olcak beşik ve montessori karyola . Yapmışlar boyasi kalmış bir tek Gardırop ve şifonyer de mağazalarında görmüştüm yine o hazır ama el yapimindeil. Hepsinin siparişi verdim. Ne guzel yardıma gelecek varsa rahat edersin canim. Ben annem ve kayinvalidem ile uzun zamandır görüşmüyorum. Küslük var arada. Esim de benimkilerle görüşmüyor bir tek kardesimle
Bana 21 +5 te plesenta previa totalist teşhisi konmustu yani rahim agzini tam kapatıyor. Riskleri var kanama riski erken doğum riski gibi doktor bana 36. Haftaya kadar anca beklersin demisti. 36 da alırlar demişti bebegi...ilişki de yasak ......sizin de aşağıda ise bol bol dinlenin ev işi sizi zorlayacak şeyler yapmayin... Çok şükür 29+2 de gittiğimde rahim ağzından 2 3 cm uzağına gitmiş. Şimdi riskin yok dedi doktor 39. Haftaya kadar bekliycez. Siz daha 18. Haftadasiniz yukarı çıkma ihtimali 25 26 ya kadar olabiliyormuş....o yüzden bol bol dinlenin.....
MaşAllah barekAllah cnm bende bı sonraki kontrolde 32. Haftada falan olcam snrm bklm nasıl olacak nst ye tok girdin dimi insAllah tahlillerin Dr guzrl çıkar
MaşAllah barekAllah cnm bende bı sonraki kontrolde 32. Haftada falan olcam snrm bklm nasıl olacak nst ye tok girdin dimi insAllah tahlillerin Dr guzrl çıkar
Insallah canim ama zannetmiyorum o da çünkü bazen onlara benziyor (aileme) kısmet artık esim var. Bunlar aslinda guzel telâşlar ama agirlastik iste 1 tabak yemek yapcak gücü olmuyor insanin sana da oluyor mu?
Organizerlerden bende aldım, sadece hastane için değil sonrası içinde kullanışlı oluyor. Bi yere falan giderken ayrı ayrı koymak daha derli toplu kalmalarını sağlıyor