2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Galiba bizim mobilyalar aynıydı Alessi mi canım seninki de? Benimki de Allah bilir ne zaman gelecek

Hadi gozun aydin Ama sekerle hemoglobin arasinda nasil bir iliski varmis ki? Evde yaptigin seker olcumlerine mi yuksek dedi?

Maaşallah tosuncuğa İnşallah normaldir canım

Kizlar buarada ben de bebisimin gardrobunu aldim, vivenseden. Insalllah bikac haftaya gelir de kurariz. Sonra ben de kizimdan kalan esyalari felan depodan cikarip yerlestiricem. Sonra kiyafet asamasina gecerim. Ben de haftaya cumaya randevu alicam, en son 14 nisanda gitmistim.

Insallah canim ama zannetmiyorum o da çünkü bazen onlara benziyor (aileme) kısmet artık esim var. Bunlar aslinda guzel telâşlar ama agirlastik iste 1 tabak yemek yapcak gücü olmuyor insanin sana da oluyor mu?
Herşeyin hayırlısı canım ya zor yasadıgın Ya evet inan bazen hiç yemek yapmak istemiyorum şaka gibi

O çok dikişi olanlardan bir tanesi benim.Gece ebeyi aradı eşim.Esimin çok sancısı var dedi.Ebe öğlen kontrol ettim ben eşiniz daha doguramaz.Sabaha kontrole gelin dedi. 1 saat sonra 8 cm açıklıkla cataldaydim.Bebegim stresten kaka yapmıştı Hemen dogurmam gerektiği için ikinmami istediler ve olan oldu .İç damarım bebek çıkarken yırtıldı.Eee çocuk kanalda boğulacak diye doktorda kesi atmıştı .Oh mis 6-7 içeride 6-7 dikiş dışarıda vardı .Sadece tek bir dikişim çok acıyordu.Hastanede tek kalkıp dolaşabilen anne bendim.Ertesi gün eve gelip direk çamaşırları makineye atıp ,supurge yapmıştım. Hergun birileri geliyor ve çoluk çocuk.Hergun ev pisleniyor.Mecbur temizlikte yaptım.Sadece tek bir dikiş acıyordu herşeye rağmen Dedikleri gibi bebek cıktıktan sonra bu kadarmiymis ,abarttiklari bumuymus dedim.9.5 kilo almıştım gebelikte ,doğumdan eve geldim 2 gün sonra hamile kaldığım kiloya inmistim.Ancak kimi sezaryen olanlar var maşallah hiç ağrı ,sızı bilmiyorlar.Herhalde yapan hekimle alakalı bir durum

Kızlar bende kontrole gittim geldim biraz tuzlu yediğim için çok şişmişim azıcık azar yedim bebişte iyiymiş ama 3 hafta önde çıktı doktor şok oldu az ye artık cocuga kılo aldırma dedi muz yıyordum tahın pekmez falan hepsını bırak az beslen dedı kılomuz 2280 gr boyumuz 41 cm, eşimle bende uzun ve iriyiz doktor iri kıyım bır bebek olacak dedi çok guzeldı tek elı yuzunde uyuyordu agzı burnu nasıl guzeldı darısı sızlerın guzel haber alıp bebeklerınızı gormenıze kızlar

Linki varsa bana da atar mısın canım fikir olsun, ben dolap almadım taşınacağız diye

Maşallah ya tosun olmuş Muz yemeyi bıraktım ben 1 haftadır yemiyorum sen de yeme bizimkiler alıyor zaten anladığım kadarıyla ne yesek

Maşallah ya tosun olmuş Muz yemeyi bıraktım ben 1 haftadır yemiyorum sen de yeme bizimkiler alıyor zaten anladığım kadarıyla ne yesek☺
Ya aynen öyle bizimkilere ne yesek yaramıs ben habire kendim alıyorum dıyordum benle aynı oranda oda almıs tosun dıyordum harbi tosun olmuş sıpa maşallah diyelim kuzularaaa bende kescem canım hatta dıkkat et baya yediklerine dedı haftamız 31+3 ölçümlerimiz 34+3 cıktı

Insallah canim ama zannetmiyorum o da çünkü bazen onlara benziyor (aileme) kısmet artık esim var. Bunlar aslinda guzel telâşlar ama agirlastik iste 1 tabak yemek yapcak gücü olmuyor insanin sana da oluyor mu?
bende aynı cnm ama kendime olumlama yapmaya çalışıyorum iyiyim yapabilirim falan diye yoksa iyice hantallasicam bugün kalktim bı bulaşıkları hallettim davlumbaz fırın sildim uğraştım ev supuruyorum şimdi dinlene dinlene bklm sonrasında neler çıkacak akşama kp gidicez iftara zaten yemek telaşı yok bugün
hayırlı olsun saglikla kullanın inşallah kolay gelsin insAllah herşey yolundadır birazdan eşim getircek bizimde dolabı kızıma olduğu gibi yapı marketten aldık kendimiz monte edicez susliycez
pazartesi saglik ocaginda kan vermistim, hala sonuclarim cikmadi Pes yani diyorum Normalde ertesi gun cikiyordu, hadi yogunluk var anladikta yani 4 gun gecti
yok artık niye öyle oldu ki
ne güldüm ya makineyi temizlemen iyi olmuş tabi de yıka kurtul bence
kız MaşAllah hakikatrn tosuncuk olmuş sağlıklı olsunda insAllah önemli olan o ben hiç yiyemiyorum öyle çok muz tahin pekmez falan en son gittigimde haftasiyla uyumlu demişti bklm bı sonrasında ne dicek merak ediyorum amin inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insAllah

Geride olmasınlarda haftalarıyla uyumlu olsunlar oda yeter canım, amin inşallah sagsalım alalım hepimiz kucagımıza

gözün aydın canım doktorun iki dudağının arasından çıkanlar ne kadar mutlu ediyor insanı inşallah oda normal gelir.

Maşallah kuzuna

Ahaha diyete sok

Manyak seni .. Ben biran önce yıkansın diye 15 dakkamı çalıştırsam diyorum hatun iş arıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…