Galiba bizim mobilyalar aynıydı Alessi mi canım seninki de? Benimki de Allah bilir ne zaman gelecekBende mağazaya gitmiştim 14 şubatta. Gözüme kestirmistim iste dolap beşik montessori falan. Sonra internetten iste onların instagramini sey ettim keşke önce alaymışım . Öyle ayar çektim haftaya gelecekmiş güya. Valla bıktım ya zaten yardim edicek kimse de yok bana kardesim izin alabilirse isyerinden gelecek o kadar eşyayı isi nasi yapcam gözümde büyüdüneyseki yardımcım var ismi philips kazanlı ütü bir de gururum var işte
Hadi gozun aydinBen çıktım kontrolden kızlar miniğim iyimiş çok şükür ne ileri ne geri tam olması gerektiği gibi dedi 1950 kilo 41 cm boyNst de normal çıktı, çalışabilir raporumu da aldım. Şekerim yüksek çıktığı için hemoglobin bakmak istedi o normal çıkarsa sıkıntı yokmuş insallahhh normal çıkar Allahım
Maaşallah tosuncuğaBen çıktım kontrolden kızlar miniğim iyimiş çok şükür ne ileri ne geri tam olması gerektiği gibi dedi 1950 kilo 41 cm boyNst de normal çıktı, çalışabilir raporumu da aldım. Şekerim yüksek çıktığı için hemoglobin bakmak istedi o normal çıkarsa sıkıntı yokmuş insallahhh normal çıkar Allahım
Herşeyin hayırlısı canım ya zor yasadıgınInsallah canim ama zannetmiyorum o da çünkü bazen onlara benziyor (aileme) kısmet artık esim var. Bunlar aslinda guzel telâşlar ama agirlastik iste 1 tabak yemek yapcak gücü olmuyor insanin sana da oluyor mu?
O çok dikişi olanlardan bir tanesi benim.Gece ebeyi aradı eşim.Esimin çok sancısı var dedi.Ebe öğlen kontrol ettim ben eşiniz daha doguramaz.Sabaha kontrole gelin dedi. 1 saat sonra 8 cm açıklıkla cataldaydim.Bebegim stresten kaka yapmıştıAy masallah rahatmis. Dikiş cok muydu?
Bazısında cok oluyor 8,11 hatta 18 de duydum bebegin kafası büyükmüş. Ama bunlar eski senelerin sezeryani. 92,95 vs..
Bide tabi anne kayınvalide yardımcı olmus şanslısın bence
Olsun benim evde de bilmiş var gerci(kocam bey) hep evde zaten o yardim eder normal de olsa sezeryan de olsa.
Bir de normal doğumda hemen kilo veriliyormuş . Gerçi oyle bi sorunum da yok ama sen aldigin kiloları vermiş miydin hemen?.
Duydum bu kis gibi olayını da. Sey dediler yeniden doğmuş gibi oluyormussun
Linki varsa bana da atar mısın canım fikir olsun, ben dolap almadım taşınacağız diyeKizlar buarada ben de bebisimin gardrobunu aldim, vivenseden. Insalllah bikac haftaya gelir de kurariz. Sonra ben de kizimdan kalan esyalari felan depodan cikarip yerlestiricem. Sonra kiyafet asamasina gecerim. Ben de haftaya cumaya randevu alicam, en son 14 nisanda gitmistim.
Maşallah ya tosun olmuşKızlar bende kontrole gittim geldim biraz tuzlu yediğim için çok şişmişim azıcık azar yedimbebişte iyiymiş ama 3 hafta önde çıktı doktor şok oldu az ye artık cocuga kılo aldırma dedi muz yıyordum tahın pekmez falan hepsını bırak az beslen dedı kılomuz 2280 gr boyumuz 41 cm, eşimle bende uzun ve iriyiz doktor iri kıyım bır bebek olacak dedi çok guzeldı tek elı yuzunde uyuyordu agzı burnu nasıl guzeldı darısı sızlerın guzel haber alıp bebeklerınızı gormenıze kızlar
Ya aynen öyle bizimkilere ne yesek yaramıs ben habire kendim alıyorum dıyordum benle aynı oranda oda almıs tosun dıyordum harbi tosun olmuş sıpa maşallah diyelim kuzularaaaMaşallah ya tosun olmuşMuz yemeyi bıraktım ben 1 haftadır yemiyorum sen de yeme bizimkiler alıyor zaten anladığım kadarıyla ne yesek☺
bende aynı cnm ama kendime olumlama yapmaya çalışıyorum iyiyim yapabilirim falan diye yoksa iyice hantallasicam bugün kalktim bı bulaşıkları hallettim davlumbaz fırın sildim uğraştım ev supuruyorum şimdi dinlene dinlene bklm sonrasında neler çıkacak akşama kp gidicez iftara zaten yemek telaşı yok bugünInsallah canim ama zannetmiyorum o da çünkü bazen onlara benziyor (aileme) kısmet artık esim var. Bunlar aslinda guzel telâşlar ama agirlastik iste 1 tabak yemek yapcak gücü olmuyor insanin sana da oluyor mu?
hayırlı olsun saglikla kullanın inşallah kolay gelsin insAllah herşey yolundadırKizlar buarada ben de bebisimin gardrobunu aldim, vivenseden. Insalllah bikac haftaya gelir de kurariz. Sonra ben de kizimdan kalan esyalari felan depodan cikarip yerlestiricem. Sonra kiyafet asamasina gecerim. Ben de haftaya cumaya randevu alicam, en son 14 nisanda gitmistim.
yok artık niye öyle oldu kipazartesi saglik ocaginda kan vermistim, hala sonuclarim cikmadiPes yani diyorum Normalde ertesi gun cikiyordu, hadi yogunluk var anladikta yani 4 gun gecti
ne güldüm yaBugün çamaşır yıkamaya geçecektim içime sinmedi makineye limon, karnonat, sirke ne bulursam attım boş çalıştırma yaptım temizlensin diye resmen ders çalışmamak için kendine iş çıkaran öğrenci gibi oldum
kız MaşAllah hakikatrn tosuncuk olmuşKızlar bende kontrole gittim geldim biraz tuzlu yediğim için çok şişmişim azıcık azar yedimbebişte iyiymiş ama 3 hafta önde çıktı doktor şok oldu az ye artık cocuga kılo aldırma dedi muz yıyordum tahın pekmez falan hepsını bırak az beslen dedı kılomuz 2280 gr boyumuz 41 cm, eşimle bende uzun ve iriyiz doktor iri kıyım bır bebek olacak dedi çok guzeldı tek elı yuzunde uyuyordu agzı burnu nasıl guzeldı darısı sızlerın guzel haber alıp bebeklerınızı gormenıze kızlar
Geride olmasınlarda haftalarıyla uyumlu olsunlar oda yeter canım, amin inşallah sagsalım alalım hepimiz kucagımızabende aynı cnm ama kendime olumlama yapmaya çalışıyorum iyiyim yapabilirim falan diye yoksa iyice hantallasicam bugün kalktim bı bulaşıkları hallettim davlumbaz fırın sildim uğraştım ev supuruyorum şimdi dinlene dinlene bklm sonrasında neler çıkacak akşama kp gidicez iftara zaten yemek telaşı yok bugün
hayırlı olsun saglikla kullanın inşallah kolay gelsin insAllah herşey yolundadırbirazdan eşim getircek bizimde dolabı kızıma olduğu gibi yapı marketten aldık kendimiz monte edicez susliycez
yok artık niye öyle oldu ki
ne güldüm yamakineyi temizlemen iyi olmuş tabi de yıka kurtul bence
kız MaşAllah hakikatrn tosuncuk olmuşsağlıklı olsunda insAllah önemli olan o ben hiç yiyemiyorum öyle çok muz tahin pekmez falan en son gittigimde haftasiyla uyumlu demişti bklm bı sonrasında ne dicek merak ediyorum amin inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insAllah
gözün aydın canım doktorun iki dudağının arasından çıkanlar ne kadar mutlu ediyor insanıBen çıktım kontrolden kızlar miniğim iyimiş çok şükür ne ileri ne geri tam olması gerektiği gibi dedi 1950 kilo 41 cm boyNst de normal çıktı, çalışabilir raporumu da aldım. Şekerim yüksek çıktığı için hemoglobin bakmak istedi o normal çıkarsa sıkıntı yokmuş insallahhh normal çıkar Allahım
Maşallah kuzunaKızlar bende kontrole gittim geldim biraz tuzlu yediğim için çok şişmişim azıcık azar yedimbebişte iyiymiş ama 3 hafta önde çıktı doktor şok oldu az ye artık cocuga kılo aldırma dedi muz yıyordum tahın pekmez falan hepsını bırak az beslen dedı kılomuz 2280 gr boyumuz 41 cm, eşimle bende uzun ve iriyiz doktor iri kıyım bır bebek olacak dedi çok guzeldı tek elı yuzunde uyuyordu agzı burnu nasıl guzeldı darısı sızlerın guzel haber alıp bebeklerınızı gormenıze kızlar
Ahaha diyete sokYa aynen öyle bizimkilere ne yesek yaramıs ben habire kendim alıyorum dıyordum benle aynı oranda oda almıs tosun dıyordum harbi tosun olmuş sıpa maşallah diyelim kuzularaaabende kescem canım hatta dıkkat et baya yediklerine dedı haftamız 31+3 ölçümlerimiz 34+3 cıktı
Manyak seni .. Ben biran önce yıkansın diye 15 dakkamı çalıştırsam diyorum hatun iş arıyo :))Bugün çamaşır yıkamaya geçecektim içime sinmedi makineye limon, karnonat, sirke ne bulursam attım boş çalıştırma yaptım temizlensin diye resmen ders çalışmamak için kendine iş çıkaran öğrenci gibi oldum
Ana yüreğim steril makineye atmak istediManyak seni .. Ben biran önce yıkansın diye 15 dakkamı çalıştırsam diyorum hatun iş arıyo :))
Yok canım park yatak için olan 380₺:))Baktım epey pahali mi ne 699 lira yazıyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?