2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

pazartesi saglik ocaginda kan vermistim, hala sonuclarim cikmadi Pes yani diyorum Normalde ertesi gun cikiyordu, hadi yogunluk var anladikta yani 4 gun gecti
Ben de dün verdim e nabıza bakıyorum bakıyorum yok sağlık ocağını aradım çıkmış ama bende gözükmüyordu eşim dışarı çıkacaktı uğrayıp aldı sonuçları siz de bi arayın istersiniz

Maşallah canım baya iyimiş kilodu valla ya

Saglık ocagındaki testler e nabızdan görünmüyor cnm bildiğim kadarı bende gittin şifre istedim saglıkbakanlığının sayfasından bakmıştım galiba

Ee kizlar beşiğin içine koymaya yatak ne aldiniz benim kraft in visko yatağında gözüm ama siz ne yapacaksınız?
canım bunu aldık bız. bı tarafı 3 yaşa kadar sert taraflı, diğer tarafı 3 yas sonrası kullanılıyormuş daha yumuşakmış.

Linki varsa bana da atar mısın canım fikir olsun, ben dolap almadım taşınacağız diye
Vivense Sıla Dört Kapaklı Askılıklı Raflı Gardırop HI3-112 | Trendyol bu canim benimkisi

Ay ben de anlamadim bir ay once de iki gun sonra enabizda gormustum. Simdi baktim hal yok
Oylemi acaba ya tuh hic aklima gelmediki, pazartesiye kaldi artik
Ölçümleri sıkıntılı bulmadı şeker yüklemesinde yüksek çıktığı için hemoglobine bakmak istedi bilmiyorum ki vardır bir bildiği
aman aman cok guzel tabi vardir illaki de acikladiysa diye merak ettimdi buarada sabah acliklarin kac cikiyor?
Saglık ocagındaki testler e nabızdan görünmüyor cnm bildiğim kadarı bende gittin şifre istedim saglıkbakanlığının sayfasından bakmıştım galiba
Gorunuyor enabizda ama galiba pandemiden dolayi girisleri yapmiyorlar buara

Bebegi onden gidenler muzu tahin pekmezi kaşarı falan gunde ne kadar yiyo. benim oglus biraz sıska da bir hafta geriden geliyo, yükleneyim bunalra da kilo alsin
Canım ben hergün 1 muz mutlaka yıyorum tahın pekmezde aynı sekılde her kahvaltıda ekmek banıp banıp yıyorum cok sevdıgım ıcın, kaşarı fazla yemedım sanırım muzla tahın pekmez baya yaradı benımkıne

Dolabi suslemek icin de bu mdf panolardan aldim kizlar, fikir olur belki size. Babamiz denizci oldugundan oglusun odayi da denizci yapiciz Dolabin alt raflara kutular alicam bezlerini felan doldururum Zaten 6. Aydan sonra odasina gecince yazliktaki kizimdan kalan park yatagi getiricem oda boyle marin tonlarda renkli bisey simdilik odasi sade kalicak, biara yazliktan getiririz dedik park yatagida. Dolabi aldim kafam rahat artik , bir de hastane cikisi takimini alirsam baya yol almis olacagim. Geriyede depodakileri cikarip silip yerlestirmek kalacak. Tabi birde kiyafet yikama utuleme felan. Valizi sanirim 34. Haftalarda hazirlarim bir ay sonra felan

Eklentiler

• C8C7EF8E-3487-4C90-BD14-E6FE204FC44E.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
  • 53B6806F-45C4-4B60-A642-D18AB88FA733.webp
    11 KB · Görüntüleme: 38
pazartesi saglik ocaginda kan vermistim, hala sonuclarim cikmadi Pes yani diyorum Normalde ertesi gun cikiyordu, hadi yogunluk var anladikta yani 4 gun gecti
Hayret biseyler gerçekten. Yoğunluk mu var? Millet gitmiyor diye biliyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…