- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Hiç bi fikrim yok canım ya ben hep e nabızdsm takip ederimAllah
Allah allah ben hiç görmedim devlette yaptırdıklarımı hatta özeldekileri bile görüyodum mesela ama saglık ocagındakilerini hiç e nabızdan görmedim
Beşikte bu canim ama boyatiyorum krem eGaliba bizim mobilyalar aynıydı Alessi mi canım seninki de? Benimki de Allah bilir ne zaman gelecek
Ben hiç görmedim zaten görmek lazım ne saçma diye düşünüyodumVivense Sıla Dört Kapaklı Askılıklı Raflı Gardırop HI3-112 | Trendyol bu canim benimkisi☺
Ay ben de anlamadim bir ay once de iki gun sonra enabizda gormustum. Simdi baktim hal yok
Oylemi acaba ya tuh hic aklima gelmediki, pazartesiye kaldi artik
aman aman cok guzeltabi vardir illaki de acikladiysa diye merak ettimdi buarada sabah acliklarin kac cikiyor?
Gorunuyor enabizda ama galiba pandemiden dolayi girisleri yapmiyorlar buara
Googleden mi giriş yapıyosun cnm yoksa programını indirdin mesela edevlette googleden giriş yapınca olanlar programında yokHiç bi fikrim yok canım ya ben hep e nabızdsm takip ederim
amin insAllah canımGeride olmasınlarda haftalarıyla uyumlu olsunlar oda yeter canım, amin inşallah sagsalım alalım hepimiz kucagımıza
ben e nabizda hep geç göruyorum sağlık ocağında verdiğim sonuçlarıBen de dün verdim e nabıza bakıyorum bakıyorum yok sağlık ocağını aradım çıkmış ama bende gözükmüyordu eşim dışarı çıkacaktı uğrayıp aldı sonuçları siz de bi arayın istersiniz
nemli tut cnm kurulduktan kaynaklıdır belkiKızlar bende biraz kaşıntı durumu var ne yapmak gerek
çok güzelmiş cnm güle güle kullanınVivense Sıla Dört Kapaklı Askılıklı Raflı Gardırop HI3-112 | Trendyol bu canim benimkisi☺
Ay ben de anlamadim bir ay once de iki gun sonra enabizda gormustum. Simdi baktim hal yok
Oylemi acaba ya tuh hic aklima gelmediki, pazartesiye kaldi artik
aman aman cok guzeltabi vardir illaki de acikladiysa diye merak ettimdi buarada sabah acliklarin kac cikiyor?
Gorunuyor enabizda ama galiba pandemiden dolayi girisleri yapmiyorlar buara
cnm dolaba MDF panolarj yapıştırarak misin kaça aldın bende denizci stiker almayı düşünüyorum dolabı süslemek içinDolabi suslemek icin de bu mdf panolardan aldim kizlar, fikir olur belki size. Babamiz denizci oldugundan oglusun odayi da denizci yapiciz☺ Dolabin alt raflara kutular alicam bezlerini felan doldururum❤ Zaten 6. Aydan sonra odasina gecince yazliktaki kizimdan kalan park yatagi getiricem oda boyle marin tonlarda renkli biseysimdilik odasi sade kalicak, biara yazliktan getiririz dedik park yatagida. Dolabi aldim kafam rahat artik , bir de hastane cikisi takimini alirsam baya yol almis olacagim. Geriyede depodakileri cikarip silip yerlestirmek kalacak. Tabi birde kiyafet yikama utuleme felan. Valizi sanirim 34. Haftalarda hazirlarim bir ay sonra felan ❤
Hepsi çok güzel cnm ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin insAllah Rabb'im
Uygulamdan bakıyorum ben. Sabah verdiğim tahlili öğlen görüyordum normalde
Googleden mi giriş yapıyosun cnm yoksa programını indirdin mesela edevlette googleden giriş yapınca olanlar programında yok
Evet vallaAdıyla yaşasın masallahhep A dan gidiyoruz arkadaşta Asil koyacakmis A güzeldir:)
1 km uzaklıktan anlaşılan ilk doğumunu yapacak anneBugün çamaşır yıkamaya geçecektim içime sinmedi makineye limon, karnonat, sirke ne bulursam attım boş çalıştırma yaptım temizlensin diye resmen ders çalışmamak için kendine iş çıkaran öğrenci gibi oldum
Hadi insallahKorkma canım benim etrafımda okadar çok örnek varki doğuma 2 gün kala bile dönen olmuş dönmedi diye sezeryana karar verenlerin sezaryan günü dönenler olmuş Allah onun yerini yapıyor korkma sen
İlk vuruldum bende öyle oldu acımıcak galiba bu kez dedim ama korkma da sonradan bir başladı sğrısı bu doz daha da ağrıttı beni herkeste aynı olmayabilir gerçiBugün tetanozun 2.dozunu oldum. Hiçbi şey anlamadım hiçbi his olmadı. İnşallah sonradan çıkmaz acısı:)
Bi de aile hekimliğindeki hemşire parmaktan kan alarak demirime baktı. 7 küsür çıktı. Yanındakiye, doğru ölçmüyo bu diyerek tekrar ölçtü 8 küsür çıktı. Kendi dr uma sordum böyle oldu diye. O da günde 2 sefer iç dedi. Ben düzenli içiyorum. Yemekle beraber de içmiyorum ya da süte yoğurda yakın içmiyorum neden böyle oldu ki? Güvenemiyorum o hemşireye. Dr a gidişimde test istiycem.
Hamilelikte kansızlık belirtileri nelerdir ki?
Ya ben de diyodum kanım taşıyo burnum kanıyo arada falan
Birkaç gündür var canım yanma da oluyordu doktoruma sordum fitil ve krem önerdi mantar olabilir dedi şimdi gidip alıcam eczaneden önlemimi alayımamin insAllah canım
ben e nabizda hep geç göruyorum sağlık ocağında verdiğim sonuçları
nemli tut cnm kurulduktan kaynaklıdır belki
çok güzelmiş cnm güle güle kullanın ☺
cnm dolaba MDF panolarj yapıştırarak misin kaça aldın bende denizci stiker almayı düşünüyorum dolabı süslemek için
Benim de Defne olcakBenimki Elif Defne olcak inşallah
O kaşıntı bende de var ama biraz değil. Pazertesi günü doktorum rahatlamam için krem ve hap verdi. Arada sakinliyor ama genelde can sıkıcı derece kaşıntı var. Salı günü dermatoloji doktoruna randevu aldım gideceğim.Kızlar bende biraz kaşıntı durumu var ne yapmak gerek
Kız yok bununki huydan. :)1 km uzaklıktan anlaşılan ilk doğumunu yapacak anneben sadece sirke koyup çalıştıracam
Cnm yazar mısın nasıl görüyosun bende bakıyım ögreniyimUygulamdan bakıyorum ben. Sabah verdiğim tahlili öğlen görüyordum normalde
Böyle böyle ilk doğurtacaksınız beni1 km uzaklıktan anlaşılan ilk doğumunu yapacak anneben sadece sirke koyup çalıştıracam
Yok kız ne alakası var o benim işsizliğimKız yok bununki huydan. :)Karusel benimkide ilk çocukta Ben sanırım üşengeç anne oluyom :)
Dur bakayım bende hemen ay hadi inşPetisko bi daha bakayım dedim şimdi görünüyor e nabızda
Bi gelsinlerde bakıcam, belki panoları duvara asarım, dolaba ise sticker alırım. Tam karar vermedim, geldiğinde haber ederimamin insAllah canım
ben e nabizda hep geç göruyorum sağlık ocağında verdiğim sonuçları
nemli tut cnm kurulduktan kaynaklıdır belki
çok güzelmiş cnm güle güle kullanın ☺
cnm dolaba MDF panolarj yapıştırarak misin kaça aldın bende denizci stiker almayı düşünüyorum dolabı süslemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?