2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben hiç görmedim zaten görmek lazım ne saçma diye düşünüyodum

Bugün tetanozun 2.dozunu oldum. Hiçbi şey anlamadım hiçbi his olmadı. İnşallah sonradan çıkmaz acısı:)
Bi de aile hekimliğindeki hemşire parmaktan kan alarak demirime baktı. 7 küsür çıktı. Yanındakiye, doğru ölçmüyo bu diyerek tekrar ölçtü 8 küsür çıktı. Kendi dr uma sordum böyle oldu diye. O da günde 2 sefer iç dedi. Ben düzenli içiyorum. Yemekle beraber de içmiyorum ya da süte yoğurda yakın içmiyorum neden böyle oldu ki? Güvenemiyorum o hemşireye. Dr a gidişimde test istiycem.
Hamilelikte kansızlık belirtileri nelerdir ki?
Ya ben de diyodum kanım taşıyo burnum kanıyo arada falan

Geride olmasınlarda haftalarıyla uyumlu olsunlar oda yeter canım, amin inşallah sagsalım alalım hepimiz kucagımıza
amin insAllah canım
ben e nabizda hep geç göruyorum sağlık ocağında verdiğim sonuçları
Kızlar bende biraz kaşıntı durumu var ne yapmak gerek
nemli tut cnm kurulduktan kaynaklıdır belki
çok güzelmiş cnm güle güle kullanın
cnm dolaba MDF panolarj yapıştırarak misin kaça aldın bende denizci stiker almayı düşünüyorum dolabı süslemek için
Hepsi çok güzel cnm ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin insAllah Rabb'im

1 km uzaklıktan anlaşılan ilk doğumunu yapacak anne ben sadece sirke koyup çalıştıracam

İlk vuruldum bende öyle oldu acımıcak galiba bu kez dedim ama korkma da sonradan bir başladı sğrısı bu doz daha da ağrıttı beni herkeste aynı olmayabilir gerçi

Birkaç gündür var canım yanma da oluyordu doktoruma sordum fitil ve krem önerdi mantar olabilir dedi şimdi gidip alıcam eczaneden önlemimi alayım

Kızlar bende biraz kaşıntı durumu var ne yapmak gerek
O kaşıntı bende de var ama biraz değil. Pazertesi günü doktorum rahatlamam için krem ve hap verdi. Arada sakinliyor ama genelde can sıkıcı derece kaşıntı var. Salı günü dermatoloji doktoruna randevu aldım gideceğim.

Petisko bi daha bakayım dedim şimdi görünüyor e nabızda
Dur bakayım bende hemen ay hadi inş
Bi gelsinlerde bakıcam, belki panoları duvara asarım, dolaba ise sticker alırım. Tam karar vermedim, geldiğinde haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…