2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebegi onden gidenler muzu tahin pekmezi kaşarı falan gunde ne kadar yiyo. benim oglus biraz sıska da bir hafta geriden geliyo, yükleneyim bunalra da kilo alsin
Ben her gün ara öğün olarak 1 bardak süt, 4-5 ceviz, 1 tane büyük muz yiyorum hergün yumurta ve kaşar kahvaltımda kesin var

Benim de dusuk geldi ilaclari içtiğim halde. Hatta dr sen napmissin kendine falan dedi :) duzenli kullanıyorum halbuki. Ama bende talesemi tasiyiciligi vardı ondan mi dedim yukselmiyo. Olabilir dedi simdi ac karnina ve pekmezle falan iciyorum baya sonra kahvalti ve yemek yiyorum gunde 2 defa. Ins yukselir. En son artik yukselmezse damardan alacakmisim

Güle güle kullansın yavrun aynı değilmiş canım, sanki seninle aynıydı gibi hatırladımda
Teşekkür ederim canım seninki de gule gule kullansın guzel günlerde insallah. haftaya gelcek dediler ama ben başlıcam pazartesinden itibaren tacize

teşekkürler canım inşaallah ben Nisanın 8inde aldım o yüzden Haziranı bulur dediler ben de mi arayıp arayıp rahatsız etsem
Hahahahahaha simdi yasaklar var ya çalışmalar kısıtlı oluyor onlara da hak veriyorum sana haziran başı dediler se eğer önümüzdeki haftadan sonra yaz sor bakalim ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…