2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün kontrole gittik aylar sonra şükür 1500 gr olmuş oğlan ve 40 cm şükür herşeyi iyi normal günüyle uyumlu dedi 30. Hafta. 2 HAFTA sonra çalışabilir raporunu alıp nstye gireceğiz. Bebek doğum pozisyonunu almış ama yine her zamanki gibi yüzünü göremedik.cocugumun hiç yüzünün göründüğü poz yok doktorumuz annesi az dürt dönsün dedi ama ne mümkün aylardır o el yüzünde bide arkasını dönmüş bu sefer .

Bana da öyle dedi, ama hemşire. Kendi dr um daha iyi bilir orda da ölçtürcem:)
Şimdi biber aldırdım. Sabah akşam katır kutur biber yiycem. C vitamini demir emilimini arttırıyomuş. Tahinli pekmez sevmem ama ondan da yemeye başlıycam. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl yükselteyim niye düşük çıktı diye düşünmekten:/

Anladım canım banada mantar olabilir dedi fitil ve krem verdi iyi gelir inşallah yanma da oluyor rahatsız ediypr insanı

Aaaa. Bende diyorum ki neden ben biber aseriyorum. Esime biber aldirip yıkayıp yiyip yiyip duruyordum. Pazartesi ölçüldü benimde değerlerim hepsi iyi cıkmış kansızlık cıkmış. Doktor ferrum ford ferdi bana da içmeye başladım. Vücut herşeyin sinyalini veriyor. Benimki sanirim süt içmekten düşük çıktı. Bıraktım süt ü. Sana da geçmiş.olsun canim yükselir insallah

29+3den selamlar
Doktordan geldim
Haftaya seker yuklemesi yapilacak, halbuki kanda degerler normaldi ama hem annemin diabet olmasindan hemde kilomdan dolayi herseye ragmen yapalim istedi doktor
79 kilo olmusum (73 ile basladim)
18 gun sonra 3. Detayli ultrasonum var (yani son)
Benim cimcime iki eliyle yuzunu kapatti bi turlu poz vermedi yaaaa
Basi asagida
Baska soylemedigim ne var

Ben oğlumda iken kan serumu almıştım. 4-5 saat sürüyor. 1 ayı geçti günde 2 tane içiyorum.

Boyu kilosu kaç canım

Bende bugün 32.hafta raporumu aldım ve kuruma teslim ettim bebek 3 hafta ilerde gorunuyo iri bı bebek dedi doktor 2700 Gr olmuş şimdiden çok fazla değil mi kizlar korkmam gerekir mi ilk çocuk benim normal doguramam sanirim bide aşırı hareketli ve sürekli hickiriyo doktor muhtemelen erken doğacak dedi bir aydır zaten baş aşağı dönmüştü hala doğum pozisyonunda değişmemiş bu saatten sonra bu arada 6 buçuk kilo almışım hiç bişi yemiyorum az bişi yesem de hepsi cikiyo artık yine de kilo almisim

Kız maşallah. Çantanı hazırladın mı sen. Hazırla kalsın kenarda. 3 kiloya az kalmış. Zaten sen hep diyordun çok hareketli, hiç durmuyor diye. 36 hafta ile uyumlusun herhalde şuanda.

Maşallah annesi çok fazla almış benim doktor 2 kiloya laf attı sana doktor bi şey demedi mi

Maşallah canım seninki tosuncuk olmuş gerçi haftan da ileri. Bir şey dedi mi doktor şunu yeme bunu yeme diye. Kendine hiç almamışın büyük ihtimal doğumdan sonra hamilelik başından daha zayıf halde dönersin eve
Öğretmenhanımı diyordum ama açılışı sen yapacaksın gibi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tekrar detaylıya giriyor muyuz ki ben bilmiyordum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…