2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah canım. Hareketli olmasının erken doğmasıyla ne alakası var ki anlayamadım ben

Sizin ikizdi gerçi , saglikla dogsunlar da ruyalarimiz hulyalarimiz hep onlar

Hahahahahaha simdi yasaklar var ya çalışmalar kısıtlı oluyor onlara da hak veriyorum sana haziran başı dediler se eğer önümüzdeki haftadan sonra yaz sor bakalim ne alemde
Evet evet fabrikalardaki işçi sayısı az olduğu için dediler. Bekleyelim bakalım accık daha sonra başlarız aramaya

Kız maşallah. Çantanı hazırladın mı sen. Hazırla kalsın kenarda. 3 kiloya az kalmış. Zaten sen hep diyordun çok hareketli, hiç durmuyor diye. 36 hafta ile uyumlusun herhalde şuanda.
Hiç biseyi daha hazır değil gelse ikimizde kalırız öyle

Ben de normalde çiğ biber sevmezdim ama güzel geliyo hamileliğimden beri Sık yemiyodum sıklaştırcam şimdi. Baktım neyde c vitamini var onu gözüme kestirdim bugün

Maşallah annesi çok fazla almış benim doktor 2 kiloya laf attı sana doktor bi şey demedi mi
Annesi de iri kemikli dedi bana da tuhaf geldi 32 hafta raporu için geldim dedim ultrasona gidelim dedi sen çok kalmışsın dedi neden dedim 36 ya yakın dedi sonra son adet tarihinden bakınca ilerde bebek dedi önceden hep bir haftayı şimdi 3 haftaya çıkmış ama işin tuhafı ben bir öğünü bile yiyemiyorum ve o da cikiyo direk midemden rahatsızım sadece sütle gün geçirdiğim çok oldu saçma geldi o yüzden

Hayırlısıyla inşallah valla bende o gün gelmesin diye dua ediyorum hiç hazır hissetmiyorum

Maşallah canım. Hareketli olmasının erken doğmasıyla ne alakası var ki anlayamadım ben
Öyle diyolar hep annem ananem de derdi doktor da muhtemel dedi hickirmasi ciğer gelişimi içinmiş ve bir aydır hickiriyo her gün bı iki defa mutlaka kendini erken hazirliyo bebek hala oğlum diye sevemiyorum bebek diye hitap ediyorum

Allah Allah çok tuhaf, neyse sen de bir an önce hazırlığını yap bari

Kizlar yaa bosanma psikolojisi mi yaşadıklarım mi desem hiç iyi geçmeyen ve yanlız geçen hamilelik falan çocuğa karşı bir sevgim de hevesim de yok ona haksızlık olduğu içinde çok üzülüyorum ama nasıl asicam bu durumu bilmiyorum ve doğum da yaklasiyo kacari yok... Doğar doğmaz ayrı ailelerde yasiycak ve çocuk var diye o adam sürekli rahatsız etmeye devam edecek bunları düşündükçe hamileligime kızgınım nasıl asılır bu

Benim de tansiyonum 14 e 9.5 dayandi hmn dr.u aradim, acil bir tansiyon hapi yazdı gunde 4 tane iciyorum. Ertesi gun acil gel dedi gittim yorulma sol tarafina yat tuzsuz beslen, gunde 4-5 kere yaz tansiyonunu haftaya gel dedi ozellikle küçük tansiyonun 9 u gecmemesi gerekiyormuş dikkat et sen de biraz yükselince hmn 2 limon sık direk iç ayaklarini yuksege koy snr dr.uns hbr ver

Ben valiz organizeri aldım internetten hepsine ayrı ayrı koyucam içeriye verecekleri takım foto için olan hep ayrı koyucam bavulun ırzına geçmesinler birde eve gelmesi var temizi pisi karışıyor
Kucuk boy mu orta boy valiz mi sizin ki ben de organizer siparisi verdim, valiz alicam orta boy büyük ama sonrasi icin kullanisli, cok büyük olup bize gülmezler heralde

Hadi ya ilk kez duydum benimkide hareketli baya korkmalı mıyım hıçkırdıgını anlayamıyorum ben nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…