2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bence psikologa gitmelisin kendin aşamassın yasadıkların zor canım düşünüyorum da

Bende hep ölçüyorum 9/5 benim hep

Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın canım? Bu şekerin etkisine çok benziyor

Oo maşallah kuzuya erkende doğsa bişeycik olmaz

Hadi ya ilk kez duydum benimkide hareketli baya korkmalı mıyım hıçkırdıgını anlayamıyorum ben nasıl oluyo
Benim kasiklarimin oralarda çok aşağıda hissediyorum pıt pıt pıt ediyo dakikalarca sonra sinirleniyo ayaklarıyla da tekmelemeye basliyo asabi biraz biraz daha büyüyünce hissedersin bence anlarsın direk

O sen yesende yemesende depolarından tüketiyor demekki:)

Benim kasiklarimin oralarda çok aşağıda hissediyorum pıt pıt pıt ediyo dakikalarca sonra sinirleniyo ayaklarıyla da tekmelemeye basliyo asabi biraz biraz daha büyüyünce hissedersin bence anlarsın direk
Mesane de hissediyorum ben bazen hareketlerini zaten. Büyük ihtimal o pıt pıtlar hıçkırık ben hareketle karıştırıyorum bazen

Ben istemedikçe bebek erken gelmeye cabaliyo
Ya o çocuk senin çocuğun bi kere babasına kızgınlığının hatta babasının kim olduğunun şu saatten sonra önemi var mı canı cehenneme yani kim olursa olsun bu senin kocan da olsa benimki de olsa böyle düşünüyorum. Benim annem babama kızmış diye hamileyken benden soğuduğunu, istemediğini bilseydim annemi hiç sevemezdim benim ne suçum vardı ki? Ahmet gider Mehmet gelir gençsin, eminim çok da güzelsindir bebeğine de kendine de çektirme bence çocuk her zaman annenindir o adamın çocuğu olduğu için değil sen ona iyi baktığın için karnında bu kadar hareketli, kilosu yerinde

En son kontrolde kaç haftada kaç kiloydu bebiş?Benim de 29 da 1500 dü kimisi cok falan dedi 32 de 2 olur diye düşündüm ben de

Vicdanen bakiyorum dikkat ediyorum da sanırım bir geçiş süreci benim için ondan biraz ailemle konuşamıyorum uzuluyolar burdan yazabildim

Özelde psikoloğa gidebilirsin canım hangi kayıda geçecek ki? O dediğinin sıkıntısı hastaneye gidersen olur ama özel muayene tipi yerlerde bişey olmuyor
Onu deneyebilirim atlatamazsam boşanmayı değil sadece yaşadıklarım ağır geliyo

Tülay kök diye bir kadın var onun konuşmaları beni rahatlatıyor sende biraz bak istersen youtubedan falan imtihanın oldu bu durum ama gerekirse destek almalısında bu çekinilecek birşey değil.. Bebek sana yeni bir nefes olacak. Eşinle ortak bi bağ olabilir ama tek başına da senin çocuğun o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…