- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
ben aynı gün çok nadir gözüküyorduFit mutlu anne geç de görmedim hiç sabah veriyordum öğleden sonra çıkınca bakıyordum hep.
geçmiş olsun canım insAllah geçer bı an önceBirkaç gündür var canım yanma da oluyordu doktoruma sordum fitil ve krem önerdi mantar olabilir dedi şimdi gidip alıcam eczaneden önlemimi alayım
hava aldın panoları ben stiker set olarak nette 90liraya gördümDur bakayım bende hemen ay hadi inş
Bi gelsinlerde bakıcam, belki panoları duvara asarım, dolaba ise sticker alırım. Tam karar vermedim, geldiğinde haber ederim
MaşAllah cnm az kaldı insAllah canlı canlı gorcez yüzlerini mmBugün kontrole gittik aylar sonra şükür1500 gr olmuş oğlan ve 40 cm şükür herşeyi iyi normal günüyle uyumlu dedi 30. Hafta. 2 HAFTA sonra çalışabilir raporunu alıp nstye gireceğiz. Bebek doğum pozisyonunu almış ama yine her zamanki gibi yüzünü göremedik.cocugumun hiç yüzünün göründüğü poz yok doktorumuz annesi az dürt dönsün dedi ama ne mümkün aylardır o el yüzünde bide arkasını dönmüş bu sefer .
MaşAllah canım hadi hayırlısyla güzel çıkar insAllah şeker yüklemesi sonucun da Bana yapmadı geçen gittiğimde bı sonrasında 32. Haftada olucam artık istemez sanırım29+3den selamlar
Doktordan geldim
Haftaya seker yuklemesi yapilacak, halbuki kanda degerler normaldi ama hem annemin diabet olmasindan hemde kilomdan dolayi herseye ragmen yapalim istedi doktor
79 kilo olmusum(73 ile basladim)
18 gun sonra 3. Detayli ultrasonum var (yani son)
Benim cimcime iki eliyle yuzunu kapatti bi turlu poz vermedi yaaaa
Basi asagida
Baska soylemedigim ne var
hay MasAllah barekAllah canım ya 36. Haftada o kilolarda oluyorlar sanki hazırlıklarını tamamla canım her ihtimale karşı benceBende bugün 32.hafta raporumu aldım ve kuruma teslim ettim bebek 3 hafta ilerde gorunuyo iri bı bebek dedi doktor 2700 Gr olmuş şimdiden çok fazla değil mi kizlar korkmam gerekir mi ilk çocuk benim normal doguramam sanirim bide aşırı hareketli ve sürekli hickiriyo doktor muhtemelen erken doğacak dedi bir aydır zaten baş aşağı dönmüştü hala doğum pozisyonunda değişmemiş bu saatten sonra bu arada 6 buçuk kilo almışımhiç bişi yemiyorum az bişi yesem de hepsi cikiyo artık yine de kilo almisim
Çocuk onun umrunda değil ki benim işim yok benden bişey bekleme diyo şimdiden sadece adı baba olacak sorarlarsa bı çocuğum var diyecek ne kadar çok çocuk istemişti anlatamam ben hiç istememiştim şimdi bana sen bak diyoTülay kök diye bir kadın var onun konuşmaları beni rahatlatıyor sende biraz bak istersen youtubedan falanimtihanın oldu bu durum ama gerekirse destek almalısında bu çekinilecek birşey değil.. Bebek sana yeni bir nefes olacak. Eşinle ortak bi bağ olabilir ama tek başına da senin çocuğun o..
27. haftada 1080 gr dı canım işte 4 haftada 1200 gr daha almıs işte :) doktor fazla dedı ama 3 hafta onde cıktı kılosuEn son kontrolde kaç haftada kaç kiloydu bebiş?Benim de 29 da 1500 dü kimisi cok falan dedi 32 de 2 olur diye düşündüm ben de
Tutucam içimdeben aynı gün çok nadir gözüküyordu
geçmiş olsun canım insAllah geçer bı an önce
hava aldın panoları ben stiker set olarak nette 90liraya gördüm
MaşAllah cnm az kaldı insAllah canlı canlı gorcez yüzlerini mm
MaşAllah canım hadi hayırlısyla güzel çıkar insAllah şeker yüklemesi sonucun da Bana yapmadı geçen gittiğimde bı sonrasında 32. Haftada olucam artık istemez sanırım
hay MasAllah barekAllah canım ya 36. Haftada o kilolarda oluyorlar sanki hazırlıklarını tamamla canım her ihtimale karşı bence
69.90 canım, gittigidiyordan aldım bugün.ben aynı gün çok nadir gözüküyordu
geçmiş olsun canım insAllah geçer bı an önce
hava aldın panoları ben stiker set olarak nette 90liraya gördüm
MaşAllah cnm az kaldı insAllah canlı canlı gorcez yüzlerini mm
MaşAllah canım hadi hayırlısyla güzel çıkar insAllah şeker yüklemesi sonucun da Bana yapmadı geçen gittiğimde bı sonrasında 32. Haftada olucam artık istemez sanırım
hay MasAllah barekAllah canım ya 36. Haftada o kilolarda oluyorlar sanki hazırlıklarını tamamla canım her ihtimale karşı bence
Itiraf edim ben de marketten makine temizleyici aldimAna yüreğim steril makineye atmak istedi40 derecede 35 dakikaya attım daha uzuna gerek yok ya tozu gitsin yeter
tut kız ne kadar tutacam deneyelimTutucam içimdeo inat etti yüzünü göstermedi defalarca renkli ultrasona gittik bende ona inat içimde tutcam
yaa stikera göre çok hesaplı ama işte dolaba çok ağır gelir sanki pano duvara güzel olur da stiker daha mantıklı sanki dolap için69.90 canım, gittigidiyordan aldım bugün.
Bende ara ara kazan temizleme yapıyorum makınalarımaItiraf edim ben de marketten makine temizleyici aldim
Gelince bakicam duruma gore canim, olmadi duvara asarim, dolaba sticker alirimtut kız ne kadar tutacam deneyelim
yaa stikera göre çok hesaplı ama işte dolaba çok ağır gelir sanki pano duvara güzel olur da stiker daha mantıklı sanki dolap için
Canim be im 28 . Hafta 1230 kilosu . Kilolumu normal mi kafam karisti seninkini gorunce .27. haftada 1080 gr dı canım işte 4 haftada 1200 gr daha almıs işte :) doktor fazla dedı ama 3 hafta onde cıktı kılosu
Boyu kilosu kaç canım
[/QUOTBenim 26+6 da 1260 di bir hafta önde gorunuyor demisti yani senin ki 28 e tam oluyor kilosuCanim be im 28 . Hafta 1230 kilosu . Kilolumu normal mi kafam karisti seninkini gorunce .
Bende bugün 32.hafta raporumu aldım ve kuruma teslim ettim bebek 3 hafta ilerde gorunuyo iri bı bebek dedi doktor 2700 Gr olmuş şimdiden çok fazla değil mi kizlar korkmam gerekir mi ilk çocuk benim normal doguramam sanirim bide aşırı hareketli ve sürekli hickiriyo doktor muhtemelen erken doğacak dedi bir aydır zaten baş aşağı dönmüştü hala doğum pozisyonunda değişmemiş bu saatten sonra bu arada 6 buçuk kilo almışımhiç bişi yemiyorum az bişi yesem de hepsi cikiyo artık yine de kilo almisim
Gelince haber verir misin cnm ben dhaa sipariş vermedimGelince bakicam duruma gore canim, olmadi duvara asarim, dolaba sticker alirim
Kız bişi yesem eyvallah diyorum ya tek öğün besleniyorum onda da yoğurt salata ya da süt tarzı annem zorla bı iki kaşık yediriyo nerden besleniyo anlamadımMaşallah canm... yoksa aramizda ilk dogum yapacak olan sen mi olacaksindogum pozisyonundaysa sanirim o sekilde devam eder. Demekki yediklerini bebek yemis hep
Ayda iki gün mu iki haftada bir miKızlar temizlik yaptırmayı düşünüyorum ilk kez olacak 2 gün yaparım demiş kadın 300 liraya demiş. Ne yapacaģını bilmiyorum ilk defa olacak . Gerçi halıları verecez eğer korona biterse . Ee tülleride yıkayacaz . Geçen mutfak dolaplarını sildim evi de zaten eşimle 2 haftada bir silip süpürüyoruz en önemli kisım şuan camalr gibi . Sadece yavaş yavaş iş yapa yapa iş kalmadi sankiama cidden nasıl oluyor bilen var mı fiyat normal mi ?
Güzel görünüyorlar sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsunBitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?