2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Fit mutlu anne geç de görmedim hiç sabah veriyordum öğleden sonra çıkınca bakıyordum hep.
ben aynı gün çok nadir gözüküyordu
Birkaç gündür var canım yanma da oluyordu doktoruma sordum fitil ve krem önerdi mantar olabilir dedi şimdi gidip alıcam eczaneden önlemimi alayım
geçmiş olsun canım insAllah geçer bı an önce
Dur bakayım bende hemen ay hadi inş

Bi gelsinlerde bakıcam, belki panoları duvara asarım, dolaba ise sticker alırım. Tam karar vermedim, geldiğinde haber ederim
hava aldın panoları ben stiker set olarak nette 90liraya gördüm
MaşAllah cnm az kaldı insAllah canlı canlı gorcez yüzlerini mm
MaşAllah canım hadi hayırlısyla güzel çıkar insAllah şeker yüklemesi sonucun da Bana yapmadı geçen gittiğimde bı sonrasında 32. Haftada olucam artık istemez sanırım
hay MasAllah barekAllah canım ya 36. Haftada o kilolarda oluyorlar sanki hazırlıklarını tamamla canım her ihtimale karşı bence

Çocuk onun umrunda değil ki benim işim yok benden bişey bekleme diyo şimdiden sadece adı baba olacak sorarlarsa bı çocuğum var diyecek ne kadar çok çocuk istemişti anlatamam ben hiç istememiştim şimdi bana sen bak diyo

Tutucam içimde o inat etti yüzünü göstermedi defalarca renkli ultrasona gittik bende ona inat içimde tutcam

69.90 canım, gittigidiyordan aldım bugün.

Benim bildiğim kadarıyla benişlerin gelişimi için kilodan ziyade haftası önemli. Yani kilosu önde olunca erken doğması vs. Gibi durumları istemez doktorlar. Ciğer ve diğer organ gelişimleri için 36 haftayı doldurması sağlıklı olan. Ayrıca ultrasonlar 30. Haftalardan sonra +- 300gr ölçüyor. Yani iri bebek denilen bazen notmal bebek çıkabiliyor, terside mümkün o sebeple kiloya boya çok takışmayın, ben hiç sormuyorum bile doktorum bakıp haftasıyla uyumlu felan deyip geçiyor kızıma yaklasık 3,5 doğar desi doktorum, 3180 doğdu ki bende gebelik şekeri olmasına rağmenbu da böyle bir bilgiydi

Tutucam içimde o inat etti yüzünü göstermedi defalarca renkli ultrasona gittik bende ona inat içimde tutcam
tut kız ne kadar tutacam deneyelim
69.90 canım, gittigidiyordan aldım bugün.
yaa stikera göre çok hesaplı ama işte dolaba çok ağır gelir sanki pano duvara güzel olur da stiker daha mantıklı sanki dolap için

Maşallah canm... yoksa aramizda ilk dogum yapacak olan sen mi olacaksin dogum pozisyonundaysa sanirim o sekilde devam eder. Demekki yediklerini bebek yemis hep

Kızlar temizlik yaptırmayı düşünüyorum ilk kez olacak 2 gün yaparım demiş kadın 300 liraya demiş. Ne yapacaģını bilmiyorum ilk defa olacak . Gerçi halıları verecez eğer korona biterse . Ee tülleride yıkayacaz . Geçen mutfak dolaplarını sildim evi de zaten eşimle 2 haftada bir silip süpürüyoruz en önemli kisım şuan camalr gibi . Sadece yavaş yavaş iş yapa yapa iş kalmadi sanki ama cidden nasıl oluyor bilen var mı fiyat normal mi ?

Maşallah canm... yoksa aramizda ilk dogum yapacak olan sen mi olacaksin dogum pozisyonundaysa sanirim o sekilde devam eder. Demekki yediklerini bebek yemis hep
Kız bişi yesem eyvallah diyorum ya tek öğün besleniyorum onda da yoğurt salata ya da süt tarzı annem zorla bı iki kaşık yediriyo nerden besleniyo anlamadım

Ayda iki gün mu iki haftada bir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…