2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de normalde çiğ biber sevmezdim ama güzel geliyo hamileliğimden beri Sık yemiyodum sıklaştırcam şimdi. Baktım neyde c vitamini var onu gözüme kestirdim bugün
Normalde de C vitamini içeren seyler iste portakal limon mandalina hic guzel seyler degil aslinda yani bence güzel degil biber i unutmusum bende bakayım nelerde varmis başka

Boyu kilosu kaç canım
Canim buranin kontrolleriyle turkiyeninki ayni olmuyo soyle soyleyim
Her 4 haftada bir kontrol oluyo, o kontrolde:
- idrar tahliliyle herhangi bir enfeksiyon varmi diye bakilir
-annenin kilosuna bakilir
- rahim agzina bakilir (yani aciklik varmi diye)
- rahim olculur
- yaklasik 1bucuk dakikayla ultrasonda bebegin sivisi yeterlimi herhangibir sorun varmi diye bakilir

Bunun haricinde 3 buyuk ultrason vardir
45 dk surer herseyine bakilir

Yani normal kontrolde bebegin kilosu boyu pek dile getirilmez, bakilmaz.

Kizlar zibindir kiyafettir toplu olarak nerden aldınız bide kaç takım aldınız

Tekrar detaylıya giriyor muyuz ki ben bilmiyordum onu
Arkadasa yazdigim cvbi kopyalicam canim

Canım gayet normal 2 gün demiş benim tanıdıgım 1 güne 180 falan alıyprdu bazen 200 uygun bile demiş bence

Seker yuklemesi kacinci haftaya kadar oluyor, ben haftaya 30da olucam
Labaratuarda yapicam
3 saat orada kalmam gerek

Bende kontrol edicem ölçüyorum devamlı normale döndüya bakalım artık eğer birdaha olursa arıycam bende doktoru

Dip köşe onunla girebiliyoruz iki haftada 1 . Normalde ben yapabildiklerimi yapıyorum zaten
Canim 300 lira cok istemiş senden ben her hafta evime kadin alıyorum.
Her gelmesine yerleri süpürüyor,siliyor,toz alıyor. Balkon yıkıyor. Mutfak dolapları beyaz eşyaların dışını siliyor. Tuvalet banyo yıkıyor. Oturma odasında oturuyoruz hep o koltukları siliyor eğer ogun örnek vereyim yatak odasının camını sil dersem siliyor. Ve her gelmesine hen söylemeden hep ama mutfak camını siliyor çünkü o hep göze batiyor

Ben 100 TL+10 110 TL veriyorum.
Eğer ütü yapacaksa saati 20 TL 130 Tl veriyorum saat 3 3.30 da gidiyor

Tüm gün ise geldiğinde bu ücret 200 lira
Mesela gecen gun büyük temizlik yaptırdım perde yıkadım astı cam sildi. Bütün dolap içlerini yaptırdım. Portmanto,mutfak,banyo,gömme dolap giysi dolabı. Ama ogun salon ve mutfak cami perdesi yetişmedi haliyle. 210 lira para verdim
Ertesi hafta yani geçen hafta da onları tamamladı ayni ücreti verdim 110
Yani 3 artı 1 normal bir ev icin 300 lira cok para o işleri yetistiremicegi icin 2 güne bölecek . Ha evin dubleks vs büyükse dediği fiyat normal tabi

Kucuk boy mu orta boy valiz mi sizin ki ben de organizer siparisi verdim, valiz alicam orta boy büyük ama sonrasi icin kullanisli, cok büyük olup bize gülmezler heralde
Valla benim 3 boyda var valizim ama orta boya hazırlayıp tek bavul birde puset olsun istiyorum bakalım kabin boy küçük gelir çünkü

Ahaha ben direkt burdan alıp alıp kullanayım o zaman
Kız çok fena valla oturarak yapıyorum ama yok belim bacağım tutmuyo eşime diyorum kimse gelemezse doğumdan sonra bunları kim ütüleyecek o da zavallım sanıyomuş ki güzel görünsüm diye ütülüyoruz ütülemeyiz evde kim görcek ki diyo

Seker yuklemesi kacinci haftaya kadar oluyor, ben haftaya 30da olucam
Labaratuarda yapicam
3 saat orada kalmam gerek
Bilmiyorum ki canım ama yapılacak olsaydı doktorum bana şu tarihte kesin gel alsatma şeker yüklemesi yapıcaz derdi niye 3 saat orada kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…