2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla bi arkadaşım dedi ki başlarda hevesle böyle hep utuleniyor doğduktan sonra zor alıp yıkayıp giydiriyorsunn demisti

Benim evim dubleks ve 4+1 ona rağmen 200 liraya geliyorlar. Bence fazla söylemiş anladı heralde hamile mecbur çağıracak diye ama bence armuttan falan bak olmadı bana fazla geldi

Ben sürekli her şeyi ütülemem ya ağız mendillerini ütülerim devamlı gerisi kalsın yazık değil mi vücudumuza da

Valla bi arkadaşım dedi ki başlarda hevesle böyle hep utuleniyor doğduktan sonra zor alıp yıkayıp giydiriyorsunn demisti
Vala bı ara çarşaf vs ne bulursam ütülüyordum ama artık gözüm yemiyor benim de hatta geçen hafta bebeğin çamaşırları yıkadım bi kac ütüledim sonra vazgeçtim güzelce katladım kaldirdm doğumdan sonra sürekli utuleyebilcegimi de sanmıyorum utuleyenlere de helal olsun

Bugün kontrole gittim 29 haftalık olmuş bebek kalbinde parlak bi nokta vardı o geçmiş çok şükür boyu 38 cm dedi kilosuda 1400 dedi boyu kilosu çok önemli değil gelişimi haftasıyla uyumlu dedi bebek dönmüş doğum pozisyonundaymış değişir mi sizce pozisyonu bir de benim karnım fiziki olarak aşağıda gibiydi onu da sordum o yapısal bişey erken doğum vs olacak anlamına gelmez dedi

Aynı böyle düşünüyorum cnm, tecrübe yaşadığımız için fikirler ister istemez tutuyor gardrobunuz da çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah
Çok doğru İlk bebeğimde sadece ilk kez her şeyini ütüledim sonra hiç ütülemedim, yine aynı yaparım diye düşünüyorum. Güzelce yıkayıp güzelce durulamak bana yeterli geliyor sonraki süreçte.

Valla ben hala eşimin benim iç çamaşırlarına varana kadar ütülüyorum bende ütüsüz giyememe durumu var hastalık olmuş .

kızlar süt sağma makinası alan var mı ? Hangi marka elektirikli manuel nasıl tercih ettinz?

Canım senin haftanla uyumlu gıbı sankı ben 27.haftada gıttıgımde haftanla uyumlu demıstı bu ay one gecmıs ıste fazla kılo almıs
Bazen değişgenlik gösteriyor demekki. Ilk duyduģumda bir liste var haftalaık benim tarihime göre ona göre ilk defa biraz ilerde olmuştu . Dpktor bana haftasima gore iyi demisti

Kızlar benim cocugun saka maka bir sürü kıyafeti oldu hangi birini giyecek acaba. Arkadaşım 1 valiz eşya yollamış saydım 20 tane patikli alt 15 tane normal alt 17 tane mi ne zıbın bide tulum eldiven bere bir sürü napcam bunlari bide bana sandıktan çıktı sen yine de yika demez mi
Bide beğenmez sen başkasına ver diyor kime vercem çevremdeki en genç insan 50 yaşında
Yok ben yandım
Daha mobilya yok ortada ne güzel siz hallettiniz masallah
hepsi kaka çiş olacak zaten bence en iyisi çıplak gezsin annesini de ugrastirmasin

geçmiş olsun canım büyüyen beşik nasol oluyor

kızlar size bir soru,

ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
ben kızımda aptamil kullandım ama fiyatlara bakıorumda ateş pahası.İnşallah gerek kalmaz ben sütüm olsada ilk bi kaç gün emzrdıkten snra mama verecem sarılık olmasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…