2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hamileliğin seyrine göre değişir o canım çünki ben 36 haftalık dgm yaptım oyuzden doktr istemese bile ben ısrarcı olup erken başlarm nst ye zaten 32. haftmda bi giderim duruma göre sonrada 36 da faln giderim

İlerleyen zamanlarda oyuncak kalabalığından kaçamayacaksın gerisini verirsin birilerine ya. Ben kıyafetleri hep sakladım. Şimdi bi dünya kıyafetim var.
ayy o oyuncak meselesini hiç söyleme evin heryeri oyuncak resmen ya tek die sıkılıo die alınıo sagolsun büyüklerde alıo derken birikiyor.

hamileliğin seyrine göre değişir o canım çünki ben 36 haftalık dgm yaptım oyuzden doktr istemese bile ben ısrarcı olup erken başlarm nst ye zaten 32. haftmda bi giderim duruma göre sonrada 36 da faln giderim
Neden 36 haftalık dogum yaptın? Rahmin mi küçük? Bazı rahimler bebegi taşıyamıyor yani belirli kiloya kadar taşıyor ve biraz erken doğuruyor diye biliyorum. Hic belli olmuyor tabi bu isler. 36 da gerçi gelişimini tamamlamış olur ama merak ettim.

Selam güzel anneler günaydın uzun zaman oldu yazamadım bu arada anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler artık doğuma yavaş yavaş yaklaşıyoruz bebişler nasıl nasıl gidiyor hamilelik uykusuz geceler başladı siyatik ağrılar var bende kalçadan ayak ucuna kadar kasılmalar doktorum magnezyum verdi onları kullanıyorum biz alış verişi bayramdan sonra başlayacağız benim bir oğlum daha olucak nasip olursa 3 erkek annesi olucam RABBİM hepimize sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kız 36da doğsa yaşıyor, 33de de doğsa yaşıyor. Rabbim isterse herşey oluyor. Ne büyük bir mucize. Sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah bi avazda Aminn

Benimki de tam tersi 40 haftada gelmedi. Bende de ne rahim varmış maşallah

Günaydınlar
Akıntı durumunuz nedir kızlar
Benim cok arttı bu hafta
enfeksiyonmu yok sa normalmi artik bilemedim
Günaydın canım benim de acayip artmıştı hatta günde iki günlük pes kullanmak zorunda kaldım. Ama enfeksiyonun tek belirtisi değil yanında başka semptom olmayınca önemsemedim açıkçası

İnternetten al al bitmiyor.Bugün de ıslak mendil, ağız silme bezi, emzik, kendime gecelik sabahlık aldım ama başima ağrılar giriyo artık gidip bi mağazadan hepsini alip cıkmak istiyorum:) Kizlar bu göğüs kremi pedi gümüş kapağın hastane çantasinda olmasi elzem mi ki hele 1 gece kalacağimiz şu günlerde?

Ben ped ve gümüş kapakları alacağım çünkü hergun düzenli kullanmak gerekiyor. Pedde süt akabilir diye 4 tane falan alırım. Ama krem zaten almadım kullanmayacağım çünkü gümüş yetiyormuş

gümüş kapak alıcaksan kreme ihtiyaç yok diye biliyorum ama öncesinde kullanmaya başlamak gerekiyormuş. Ben gümüş kapakları aldım birde ped alacağım. Maalesef hepimiz aynı durumdayız gönül isterdiki gidip mağazadan rahat rahat bakarak alalım

Kızlar emzirme atletleri s/m m/l l/xl beden olarak geçiyor bazı sitelerde. Ben 85 numara südyen taktığıma göre normal zamanlarda, 90 yada 95 numara südyenin emzirme atleti hangisine denk gelir? M/L mi alayım L/xl mi??

Kızlar emzirme atletleri s/m m/l l/xl beden olarak geçiyor bazı sitelerde. Ben 85 numara südyen taktığıma göre normal zamanlarda, 90 yada 95 numara südyenin emzirme atleti hangisine denk gelir? M/L mi alayım L/xl mi??
M/L olur herhalde benim aldığım atlet numaralıydı 90 takıyorum sütyeni 95 aldım atleti evde denedim sütyenle bile öyle sıkı sıkı durmadı rahattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…