2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bebeğimizin elini ayağını nerde hangi pozisyonda durduğunu hangi haftadan sonra anlamaya başlarız ben hala çözebilmiş değilim :)

Bende emzirme atleti alacağım. Sütyeni ben kullanamadım. Atletsiz duramadığım için sütyen rahat olmadı.

Bazen değişgenlik gösteriyor demekki. Ilk duyduģumda bir liste var haftalaık benim tarihime göre ona göre ilk defa biraz ilerde olmuştu . Dpktor bana haftasima gore iyi demisti
Aynen canım değişkenlık gösterır ıllaki, eğer doktor hersey yolunda dıyorsa cok takma kıloya falan geride olmasın tam gununde olsun oda yeter

Kızlar emzirme atletleri s/m m/l l/xl beden olarak geçiyor bazı sitelerde. Ben 85 numara südyen taktığıma göre normal zamanlarda, 90 yada 95 numara südyenin emzirme atleti hangisine denk gelir? M/L mi alayım L/xl mi??
Bende 85 takıyordum. Desteksiz 100 aldım çok rahat. Tamamen şişip dolmadı gögüslerim hafif bol gibi kalıyor ama ben doğum zamanı payını bıraktım. Normalim 85 ti emzirme atletini 100 aldım.

Kızlar 2 gün kasilmalarim çok oldu bende açılma oldumu diye telaş yaptim Dr gittim Dr beni çok korkuttu bebeğimin sol böbreğinde büyüme çıktı ve bendede kist çıktı seni burda ameliyat edemeyiz üniversite hastanesine gitmen gerek acil dedi acilman varsa ambulansla göndericem seni dedi..ben ağla ağla kötü oldum bir yanimda abartıyor gibi geldi Dr ya insan kendi evladı olunca en kötüsünu düşünüyor bazen...gittik üni Hastanesi'ne güzel ilgilendiler sancı çıkmadı açılma çıkmadi ama erken doğum riskim var ve bebek kontrolü için haftada 1 gidicem artık mecbur ..ama bebeğimin suyu vs normalmiş çok şükür ben inanıyorum dogurana kadar böbrek sorunuda kalmayacak inşallah ...

31+1 günlük 2057 gram 45 cm boyu ..devletteki Dr sınır da dedi baya korkuttu ama üniversitesi hastanesindeki Dr rahatlattı sıkıntı yok dedi hayırlısı olsun haftada 1 gidicez artık dr

Seninki tam oturur. Ben oldum olası sütyen den nefret ediyorum. Nefesimi kesiyor onun için 100 aldım.
Valla emzirme südyeni almadım. Doğum sonrası bakarım, bi yere gidince takmak için bi tana alabilirim. Ben zaten evde südyen takmıyorum. Ben de senin gibi darlanıyorum

Canım ya tedbirli davranmakta hayr vardır. Ama devlet hastanesinde ben bir şüpheye düşüyorum aletleri falan ne kadar iyi diye. Tabi bulunduğun bölgeye bağlı. Mesela ben özelde takibim oluyor. Cinsiyeti erken öğrenelim diye devlete gittim bir hafta on gün kadar ilerde söyledi minikleri. Üniversite hastanesindeki doktorlar daha tecrübeli oluyor. İçini sıkma bebişin maşallah 2 kiloyu geçmiş. Açılma yok bir şey yok bekler annesi gününü.

Ay bu devletteki doktorlar neden hep en kötü senaryoyu yazarlar ya. İnşallah iyi olur herşey canım açılma falan yok sonuçta. İnşallah böbreği de düzelir. Nasıl gördü böbreğini, ayrıntılı mı baktı

Valla emzirme südyeni almadım. Doğum sonrası bakarım, bi yere gidince takmak için bi tana alabilirim. Ben zaten evde südyen takmıyorum. Ben de senin gibi darlanıyorum
Bende iki tane aldım zaten iki de atlet aldımmı yeter.

hay Allah çok geçmiş olsun inşallah günü gününe gelir annesi stres de çok büyük etken stres yapmamaya çalış. Artık bebeklerimiz hayati sınıra ulaştı Allah'ın izniye doğsa bile küvezde bir süre kalıp bize geri gelir. Ama buna gerek bile kalmaz inşallah

Çok geçmiş olsun cnm bozma morelini Rabbim şifa versin dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…