2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah canım dur bakalım tedirgin olmayalım. Sen bi git gel de haber ver bakalım ne diyecek doktor. Ama bence normaldir. Çünkü ben uzun zamandır aşağıda hissediyorum. Doğsa doğardı şimdiye kadar
Canım doktora gittim bugün sanada yazayimda için rahatlasın diye yazıyorum normal dedi bebek heryerde hareket edebiliyormus aşağıda yukarıda .sukurler olsun bir sıkıntı görmedi ultrasonda

Canı mcok geçmiş olsun.sinirda olan ne maşallah kilosu çok iyi değilmi ya sen hiç takma kafana

ilk aylar çabuk büyüyorlar evet fazla kıyafete gerek yok ama patikli altlar, zıbın özellikle çiş durumundan bence iyi olmuş kullaninca duruma göre bakarsın ben hiç saymadım kaç oldu ama benim hepsi altli üstlü takım zaten 17-18 takım vardır ama hepsi aynı boy değil azıcık farkları var tabi zıbın da bı 8-10 vardır dolabıni eşim şimdi monte ediyor bı an önce kursa da yerleştirsem her gün severim sanırım
Günaydınlar
Akıntı durumunuz nedir kızlar
Benim cok arttı bu hafta
enfeksiyonmu yok sa normalmi artik bilemedim
Benim de artti canım ama enfeksiyon olduğunu sanmıyorum başka hiç bir şikayetim yok çünki günlük ped değiştiriyorum günlük iki defa falan

Canı mcok geçmiş olsun.sinirda olan ne maşallah kilosu çok iyi değilmi ya sen hiç takma kafana
Allah razı olsun canım Kilosu sınırda dedi anlamadım bende diğer Dr önemli bir şey değil dedi 1 hafta ilerdedir en fazla oda önemli degil dedi

Canım doktora gittim bugün sanada yazayimda için rahatlasın diye yazıyorum normal dedi bebek heryerde hareket edebiliyormus aşağıda yukarıda .sukurler olsun bir sıkıntı görmedi ultrasonda
Çok şükür hepiniz doktora gittiniz. Bi ben kaldım herhalde ben de cuma günü 32 hafta çalışabilir raporumu almaya gidiyorum

Kızlar çalışabilir raporu almaya gittiğinizde alttan muayene etti mi doktor rahim uzunluğuna falan bakmak için. Haftaya cuma gidicem raporu almaya ama ağda işini sonraki hafta halletmeyi düşünüyorum. Umarım doktor kötü bir sürpriz yapıp bir de alttan bakalım demez

Aynı gün gidiyoruz desene ben hep hazırlıklı gidiyorum doktora. Nolur nolmaz. Bence sen de öyle yap.

Allah razı olsun canım Kilosu sınırda dedi anlamadım bende diğer Dr önemli bir şey değil dedi 1 hafta ilerdedir en fazla oda önemli degil dedi
Hiii ileride diye sınırda dedi bende geride dedi sandım.1 haftaya kadar farklılıklar önemsiz diyor doktorlar hiç takma kafana insalllah hepimiz sağlıkla hayırla zamaninda alacagiz kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…