2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynı gün gidiyoruz desene ben hep hazırlıklı gidiyorum doktora. Nolur nolmaz. Bence sen de öyle yap.
Jiletle alayım olmadı zaten 1 haftaya yine ağdalık hale gelir o zaman da ağdaya giderim. Ayy bir de sürekli gittiğim doktor değil huyunu suyunu da bilmiyorum kesin aklıma gelen başıma gelir

Jiletle alayım olmadı zaten 1 haftaya yine ağdalık hale gelir o zaman da ağdaya giderim. Ayy bir de sürekli gittiğim doktor değil huyunu suyunu da bilmiyorum kesin aklıma gelen başıma gelir
Benimki bu saate kadar hiç alttan bakmadı ama 2 buçuk aydır gitmiyorum ben zaten. Doktor yüzümü unuttu. İlk gebeliğimde doktor alttan hiç bakmamıştı. Bakması gerekiyorsa bakacak

Yok canım benimki ultrasonla görüyor biraz aşağı tutup

Bilmiyorum ki canım ama yapılacak olsaydı doktorum bana şu tarihte kesin gel alsatma şeker yüklemesi yapıcaz derdi niye 3 saat orada kalıyorsun
Cunku yukleme yapiliyo 1saat sonra sonuca gore tekrar farkli dozajda yapiliyo
Son kezde kan tahlili yapiliyo sanirim
Yapinca detaylari anlatirim
Bende tam olarak bilmiyorum ilk kez yapicam

32. Hafta giden arkadaşlar, tekrar kan idrar tahlili filan da istiyo mu doktor yoksa sadece ultrasonla mi bakiyor

Bebegin kafasi bugun asagida olur 3gun sonra doner
2ay once benimki asagidaydi gecen ay soldaydi dun gittim yine asagidaydi
Bizimki kafasina gore takiliyo takla falan atiyo icerde

Günaydınlar
Akıntı durumunuz nedir kızlar
Benim cok arttı bu hafta
enfeksiyonmu yok sa normalmi artik bilemedim
Bende de oluyordu canım kaşıntı da oluyordu doktor mantar olabilir dedi fitil verdi kullandım gece akıntım daha da arttı pislikleri atıyor herhalde ama genel akıntı da olabilir diyorlar hamilelikte

Sen bu çocuğu çok rahatsız ediyorsun bak çıkıp gelecek en sonunda
Ahaha seviyorum napim
Canim bebek surekli doner
2 ay once kafasi asagidaydi gecen ay soldaydi dun gittim yine asagidaydi
Benimkinin meskeni sabit öyle yapmıyor işte hep aynı tarafta sadece sırtını karnıma verir ya da içeri verir kafa sabit ayaklar sabit

Benim doktor rahim uzunluğuna normal kasıktan bakıyor sadece bundan sonraki kontrollerde sıkışık gel daha net ölçeriz dedi tabi sizin haftalar ilerde o yüzden bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…