2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gecmıs olsun canım, inşallah bir sorun cıkmayacaktır Daha önce ayrıntılı da felan boyle birşey gözükmüşmüydü böbrekle ilgili?

Birkaç gündür canım tatlılar, börekler , çörekler istiyor yiyemiyorum diye galiba kendime telkinde bulunuyorum, doğumdan sonra 40 çıkana kadar istedğini yiyeceksin diye sezeryan rarihim belli olunca önceki günden aklımdaki herseyi yapıp mutfağa yığınak yapıcam, geldiğimde hepsini yicem off daha çok var ama

Kızlar sizin fl yani bacak boyu ölçümleri nasıl çıkıyor benim normalde 28+5 ama bacak boyu ilk kez bu ölçümde 3 gün geri çıktı.doktor bişi demedi herşey yolunda dedi ama birden niye küçük açıktı acaba . sizin böyle farklılıklar oluyormuydu?

Uyku seti aldınız mı beşiğe dekoratif yastıklı korumalıklı olanlardan?

Bi kere olmuştum canım aynen öyleydi benim de canım acımadı ama bu çatı muayenesi ağrıyor diyorlar o farklı yapılıyor herhalde
Onu hiç bilmiyorum ne zaman yapıldığınıda bilmiyorum inşallah acımaz canimız bu arada sen benden biraz öndesin ne zaman muayene oldun yada ne zaman bir daha muayeneye gideceksin . Ben ilaćlarım bitmeden gitmek istemiyorum doktor bana şu hafta gel de demedi .

Uyku seti aldınız mı beşiğe dekoratif yastıklı korumalıklı olanlardan?
Yok almadık . Kv . Netten bakıp bana atin dedi baktık beğendik attık sonra siz ne zaman alışverişe çikcanız o zaman bakarız dedi netten nasıl olduğu anlaşılmıyor dedi

Ultrason burada cok kullanilmiyo 1 enfazla 2dk Hersey yolundami su yeteri kadar varmi bebis kimildiyomu aksilik varmi kalp atisi icin bakiliyo
Alttan bakiyo genelde benimki
Bide son haftalarda sayiliriz alttan baksin bence bilmiyorum yinede

Açıklığa üstten de bakabiliyorlar benim dr karnımdan görüyor.
Bilmiyorum canim ya her dr calismasi farkli ya hastane yada ulke olabilir
Yani aslinda hos degil alttan bakmasi ama baksin ayda bir maruz kalacam mecbur hem icim rahat olmus olur

31. haftamda gittim 3 hafta sonra tekrar gel dedi canım 34 olacam işte o zaman da

Kolay gelsin canım yavas yabas yerlestirir sin bence o da zevkli olur bende gelmesini bekliyorum dolabin işte arkadaşa dedim bende aldim cok yollamışsın lazim olur özellikle ek gıda da diyor tabi ben tecrübesiz olduğum için. Ha ama suna şahit olmuşluğum var. Arkadaşımın kızı leş gibi kıyafetle geziyordu . Üstünü başını kirletiyor ya. Insan değiştirir ama sokak cocugu gibi yapmis kızı ay bisey de denmiyor ama cocuk dedigin yumoş kokar ya bu ne arkadas ama böyleleri kendini cok övüyor. Cocugun elinde cips dahi var. 1,5 yasinda falandı iste 2 yaşındayken falan hic o çocuğun üstünü temiz görmedim neredeyse.

Kızlar bana da 32 de gel dedi. Bende 32 bitince mi dedim 3 hafta sonra dedi. Boyle hesaba kafam basmıyor 29+1 de gitmiştim
31+3 4 gibi gideyim dimi?

Günaydınlar
Akıntı durumunuz nedir kızlar
Benim cok arttı bu hafta
enfeksiyonmu yok sa normalmi artik bilemedim
Biraz var bende de yeni başladı ama normal akıntı yani ve fazla değil
95 aldım bakalım
Çok şükür hepiniz doktora gittiniz. Bi ben kaldım herhalde ben de cuma günü 32 hafta çalışabilir raporumu almaya gidiyorum
Bende gitmedim cnm. E-devletten de izin çıkmadı onaylanmadı. Kaymakamlığa gidecek eşim. Öyle halledeceğim inşallah.
kızlar süt sağma makinası alan var mı ? Hangi marka elektirikli manuel nasıl tercih ettinz?
Bende philips avent var, çok memnundum.

Bende yokum 32 yaşındayım sat 12 ekim dığum 19/07 kız ilk çocuk istanbul 55 kilo ile başladım

İnşallah izin çıkar. Zorladı bu durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…