2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Alttann muayne muhabbeti nedir? Erken dogum riski açılma vs var mı diye mi? Yok anam vazgeçtim gene bu normal dogum işinden tup bebek tedavisi görürken 50 kere alttan baktılar gelen aç dedi giden aç dedi bu ne laa mezarcı gibi hepsi alttan bakiyor öffff sezeryan candır gerisi heyecandir psikoloji kalmadı bende bu muayenelere

Benimki de öyle doktorum sık karşılaştığımız bir durum sorun olarak algılamayın dedi ve 4 hafta sonra gelin kontrole dedi. Bir de kafası yukardaydı benimkinin genelde bu pozisyonda daha çok gördüğümüz birşey dedi. Ben endişelenmedim açıkçası, güven verici konuştu. Bence siz de rahat olun

Ne güzel alışkınsın işte alttan bakmalara

bende doğumdan gelip 2 tabak pirinç pilavı yemeyi düşünüyorum üstüne 2 kase tatlı
Benim sezeryan ya ilk bikaç gün iştah olmuyor narkozdan dolayı ama sonra 40 gün basacam gaza vuracam kırbacı tum karbonhidrat ve şekerlere
Kizlar bu uyku seti nasil sizce?beyazdan sıkılanlara
Bence çok güzel
Bende rahat rahat sıcak çay içmek istiyorum mide yanmasından dolayı sıcak bişey içemiyorum
Ben çay da içemiyorum, tadını alamıyorum ağzımda zehir gibi bir tad oldugundan mütevellit
Hayır canım görünmedi herşey normal görünüyor du
Ozaman bence o anli uag ile alakalıdır ya bi sonraki kpntrole bişicik kalmaz gönlünü ferah tut

Benim artık psikolojim bozuldu gerçekten bitmek bilmeyen bir hamilelik karantina üstüne de erken doğum riski eklendi yatmaktan bir taraflarım düzleşti. az daha zorlarsa hayat huniyi takıcam

Kızlar benimde yıkama işi bitti şükür kısmetse sıra ütülerde inşallah . Ben evlenirken bile bu kadar heyecan yapmamıştım. Okadar güzel ki küçücük şeylerle tek tek uğraşması. Rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu inşallah

Eklentiler

• 65AC3D0E-491F-4765-9596-5C6ED1EA23A5.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 7858BC23-B09A-45D4-823F-B0E0EB419934.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 78
  • B2D234F3-A0BC-460C-853C-E58BD29D4401.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 5B610DE4-3F13-4FDF-AE73-0AC6B6E5CDA9.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 78
güle güle giyinsin minnoş çok tatlı renkler

ben eşim cips yerken tırtıklıyorum ya
Ay ne güzel ya benimki gereksiz sağlıklı beslenen bir tip olduğu için ben öyle şeyler yapamıyorum hamileliğim başladığından beri ne cips ne asitli içecek hasret kaldım. Hayır normalde cılgınlar gibi tükettiğin ürünler de değil ama işte yasak ya insanın canı çekiyor

asıl seninki güzelmiş benim eşim ne sucuğa ara verdi ne kolaya ne cipse nefsimi sınıyor resmen bazen tırtıklıyorum bende ne yapayım nefis bu da

Sen bilmiyor musun 32. Haftada da bakıyorlar sezeryan isteyenlere 2 defa bakıyorlar hatta

Kızlar bi kaç gündür ara ara beyaz kokusuz jöle gibi akıntım var. Nette gebeliğin son haftasında olabilir yazıyor ama ben sahan 29 haftalığım. Başına böyle bişey gelen var mı?

canını hiç sıkma canım bol bol yat zaten 32 haftalık olmuşsun 36 haftadan sonra doğumda sıkıntı olmaz Allahın izniyle.bende 36 haftalık doğum yaptım kızım küvezde bile kalmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…