2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kaymakamlıktan izin almaya sadece eş giderse izin alınabiliyor mu? Bende mi gitmeliyim? Bir arkadaşın eşi mi gitmişti? Kimdi bilemedim

bende doğumdan gelip 2 tabak pirinç pilavı yemeyi düşünüyorum üstüne 2 kase tatlı

merhaba kizlar. bende temmuz sonunda kucagima alacagim insallah. bisey sorsam? bebekte karin cevresinde gerilik var dedi doktorum 1 hafta-10 gun kadar. takip edicez dedi. boyle bi sknti ile karsilasan oldumu acaba?

Benim yaş 27 sat 15 ekim t.d. 21 temmuz kız ilk çocuk istanbul baslangic kilo 57

aynen cnm bugün dolabı kurmayla vakit geçti resmen daha ayar gecemedik kapaklar tam oturmadı
Aynen cnm oluyor açıkçası her daim değiştirmek zorunda kalıyoruz benim eltide aynı çok pis pis gezdirir çocukları ben kızımda da her gün gün aşırı yıkar mis gibi giydiririm dolayısıyla çok kıyafet iyi oluyor bazı insan öyle desende anlamıyor
Kızlar bana da 32 de gel dedi. Bende 32 bitince mi dedim 3 hafta sonra dedi. Boyle hesaba kafam basmıyor 29+1 de gitmiştim
31+3 4 gibi gideyim dimi?
şu an düşününce benimde kafam basmadı kız ama sanki 32+1 de gitmen gerekir
yaz bilgilerini hemen canım ekleyim seni de
tamam cnm yazıyorum hemen
Kizlar bu uyku seti nasil sizce?beyazdan sıkılanlara
Güzel bence ben beğeniyorum bu tonları

Tam 30 haftalık hamisim ya doktor 32 de gel dedi rapor için 31+6 mi 32+1 mi 32+6 mi ne zaman gitmem gerekiyor giden arkadaşlarım bana da bilgi verin lütfen

Tam 30 haftalık hamisim ya doktor 32 de gel dedi rapor için 31+6 mi 32+1 mi 32+6 mi ne zaman gitmem gerekiyor giden arkadaşlarım bana da bilgi verin lütfen

valla bana bugun tam 32 de gonderdi canim. hatta sey hosuma gitti ben 27 nisanda gidecektim, bir daha 32. hafta icin bugün gidecektim. doktor dediki sen 30 nisanda gel daha kontrol süren bitmemiş oluyor 32. hafta raporunu sana gonderelim gelme. bugün gönderdiler. ben de demek ki tam 32 de rapor alınıyor diye düşündüm. hatta suan sisteme yükledim ik nin.

Kızlar doktorum yoktu başka bir doktora gittim bebeğimin kafası iki hafta önden gidiyormuş ikili test yapmışmıydın dedi evet dedim bir sorun varmıydı diye sordu normal demişti dedim o zaman genetik faktörler de olabilir dedi takip etmemiz gerek dedi ama 3 hafta sonra gel dedi geç gibi geldi yakın zamanda gitsem daha doğru olur değil mi birde başı önden gidiyor size de dendi mi

Gecmıs olsun canım, inşallah bir sorun cıkmayacaktır Daha önce ayrıntılı da felan boyle birşey gözükmüşmüydü böbrekle ilgili?
Hayır canım görünmedi herşey normal görünüyor du

Çok saol canım ya varya öyle korkuttu ki Dr anlatamam aceleyle çantaları hazırladım yıkayıp utuledigim şeyleri hızlıca çantama koydum hastaneye gittik hala cikarmadim eşyaları baştan çıkarıp düzenlicem ama çok agirlastim artık hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…