2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Servet harcamışım. Baya çok şey almışsın. Güzel günler de kullanın

Umarım sizin gibi olur o zaman size bir kaç soru sorsam benzer bir durum var. Ben regl olacakmış gibi gün içinde karın sertleşmeleri ile ağrı hissediyorum bel ağrısıda eşlik ediyor ve inanılmaz bir baskı ile direk tuvaletim geliyor bazende ağrısız kasılma oluyor ama hiç biri düzenli değil. Normal doğum ağrısı sancısını anlayamazsam diye cok korkuyorum. Doktor işte şu kadar ara ile kasılma olursa agrılı olursa suyun gelirse vs gel dedi ama düzenli kasılmalar olmayınca hiç birşey yapamıyorum

Bebegi 2 3 yaşına gelenler ve yastıkta yatırmaya başlayanlar hangi yastıkta yatırdınız? Çocuklar için yani bebekler icin ortopedik yastıklar yani şu boyun yastıklari olur degil mi? Ben şimdi büyük karyola da aldığım için yastığı koyup üstünü orteyim diyorum arada bir bende yatarım

Kızlar hastanede giymek için nasil bi terlik aldiniz?Öyle süslü püslü bişe istemiyorum ben.Zaten çekim falan yaptirmayacağız virüsten dolayı da.

Kızlar hastanede giymek için nasil bi terlik aldiniz?Öyle süslü püslü bişe istemiyorum ben.Zaten çekim falan yaptirmayacağız virüsten dolayı da.
Ben lcw home dan düz beyaz saten şerit geçilmiş basit bir ev terliği aldım valla. 20 TL Di hatta

Kızlar bi kaç gündür ara ara beyaz kokusuz jöle gibi akıntım var. Nette gebeliğin son haftasında olabilir yazıyor ama ben sahan 29 haftalığım. Başına böyle bişey gelen var mı?
Bendede aynı konu var hatta iç çamaşırım sulu akıntı şeklinde ıslanır gibi oluyor bu haftada normal mi acaba

Ben beyaz parmak arası terlik aldım canım valla sonrasındada gıyebılcegım bırsey olsun dıye çekım vs olmıcak zaten dedıgın gıbı süslü seylerı pek sevmıyorumda zaten rahatlık önemlı benım ıcın

Cipsi inanılmaz bende istiyprum hamilelikten sonra paket paket yemek istiyorum kolada öyle

Kızlar bi kaç gündür ara ara beyaz kokusuz jöle gibi akıntım var. Nette gebeliğin son haftasında olabilir yazıyor ama ben sahan 29 haftalığım. Başına böyle bişey gelen var mı?
Benimde oluyordu ama benim kaşıntıda vardı doktorum mantar olabilir dedi fitil ve krem verdi iyi geldi. Sende de kasıntı oluyormu

bende hazrladım kendi çantamı arabayada koydum yanımzda sürekli kızımnkinide koyarım.son bi krem eksiklerimz kalmıatı onlarıda aldım pişik kreni ve gögüs ucu kremi.
kaynnmda bi haatane cıkısı bide yeni doğan gömlek takımı oluoya ondan aldı agız mendili faln

Onlar bende de oluyor canım ama alıstım artık hemen geçiyor ve düzensiz normal bence canım

Yaş 34 sat 5 Ekim tahmini d.tarihi 11.07.2020 2. Çocuk İstanbul baş.kilo 70
Beni de eklemenizi rica ederim.

Benimde oluyordu ama benim kaşıntıda vardı doktorum mantar olabilir dedi fitil ve krem verdi iyi geldi. Sende de kasıntı oluyormu
Geçen haftalarda oluyordu canım doktora söyledim dediğin gibi fitil verdi geçti ama o zaman böyle bi akıntım yoktu. İnşallah kötü bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…