2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben cuma günü bi doktoruma gideyim de sonra çanta işine geçerim artık. Senin hazırlaman çok iyi olmuş, ilki bile 36da gelmiş. Belli ki senin gebelikler son vakte kalmıyor

Bendede aynı konu var hatta iç çamaşırım sulu akıntı şeklinde ıslanır gibi oluyor bu haftada normal mi acaba
En baştan beri var o ıslanma bende hatta öyle ki bazen altıma kaçırdığımı düşünüyorum. Kokusuz renksiz diye umursamıyorum zaten doktor bir problem olmadığını söylüyor. Ama bu jöle kıvamlı akıntı bi kaç gündür gelip gidiyo peçeteye silerken geliyor genelde. İnternette son haftalarda vücudun Doğuma hazır olduğunu gösterir filan yazınca ödüm koptu bi sorayım dedim. İnşallah kötü bi şey değildir.

Geçen haftalarda oluyordu canım doktora söyledim dediğin gibi fitil verdi geçti ama o zaman böyle bi akıntım yoktu. İnşallah kötü bişey değildir
Fitil etkiside olur canım bende kullandım baya akıntım oldu mikropları sttı diye düşünüyorum ama hamilrlilte oluyormus normalde de öyle okudum

Güle güle giydir canım. Hergün başka bi tane giydir ki giyemeden büyümüş olmasın.

Benimde bu ara sıklaştı kivamli beyaz ozellikle sabah kalkinca cok oluyor

yastık bebeklere tehlıkeli imiş. 6 ay önerilmiyor. bebek bakımı ıcın bı kıtap okuyorum orda yazıyodu cnm

MaşAllah baya uğrasmışsin Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin insAllah amin inşAllah canım

İyi geceler kızlar şükür kıçım yer gördü vala bugün oğlumuz için aldığımız gardrobu monte etti babası kızımin istekleri çenesi derken iftara bı saat kala anca bitti zaten 12ydi gerçi başladığımız ama sonra ben durur muyum tabi hemen yerleştirmek istedim sil süpür yerleştir derken bı saat falan oluyor işler biteli şükür o telaseden de kurtuldum gardrop için stiker sipariş vericem bklm netten beğendim bı iki bişey yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor bahaneyle kızımın odası da temizlendi dün büyük banyomu temizlemistim kaldı geriye salon ve oturma odası ay vala şaka maka yata kalka bitirdim temizliği
Sizler napyorsunuz kızlar

Hayır yanarım yanarım doğunca cocuk rahat ve uzun uykularda uyuyamayacağız boş yere hayal kuruyoruz valla
Evet ya ben gerci alışkınım ama o zaman oyle olmuyormus yatacak yer vakit atıyormuşsun yoksa ben 40 saat falan uyumadan yaşayabilen nadir yaratiklardanim

Evet ya ben gerci alışkınım ama o zaman oyle olmuyormus yatacak yer vakit atıyormuşsun yoksa ben 40 saat falan uyumadan yaşayabilen nadir yaratiklardanim
Ay sen cok zorlamazsın o zaman ben hem kütük gibi uyurum hemde uykuyu cok severim. Nasıl becericem uykusuzluğu acaba

Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?

Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Ben henüz depend almadım nasıl bişey bilmiyorum ama normal külot da alırım yanıma sanırım

2 yaşına kadar yastıksız yatırdım. yataştan yastık aldım şuan onu kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…