Aynen bende öyleben eşim cips yerken tırtıklıyorum ya
Ben canbebenin hasta bezını aldım depend yerıne bedenlerı daha genıs dıye, hamile küloduda hıc almadım onun yerıne battal boy yuksek bel külotlar aldım hep cok rahatlar, hamile külotları gereksız pahalı tanesi 20 den baslıyor ben 7 tl ye alıyorum aynı işi görüyorKizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
okadar aldım saatlikte olsa giydiririm :))Güle güle giydir canım. Hergün başka bi tane giydir ki giyemeden büyümüş olmasın.
Bende bi tane hamile külodu var ama onu hastaneye götürmem. Doğum sonrası ihtiyacım olmadı benim.Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Modeli nedir? Acaba2 yaşına kadar yastıksız yatırdım. yataştan yastık aldım şuan onu kullanıyor.
Ohh valla ne güzel maşallah. Benim evde ufak bir tadilat ve boya badana olacak. Benim gözümde büyüyor her şey şuan. Mobilyaların düzenini de değiştireceğim. Çooook işim var. Ama vakit buldukça ufak ufak yapmaya çalışıyorum. Az iş yapsam kalça ağrısından mahvoluyorum.İyi geceler kızlar şükür kıçım yer gördü valabugün oğlumuz için aldığımız gardrobu monte etti babası kızımin istekleri çenesi derken iftara bı saat kala anca bitti zaten 12ydi gerçi başladığımız ama sonra ben durur muyum tabi hemen yerleştirmek istedim sil süpür yerleştir derken bı saat falan oluyor işler biteli şükür o telaseden de kurtuldum gardrop için stiker sipariş vericem bklm netten beğendim bı iki bişey yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor bahaneyle kızımın odası da temizlendi dün büyük banyomu temizlemistim kaldı geriye salon ve oturma odası ay vala şaka maka yata kalka bitirdim temizliği
Sizler napyorsunuz kızlar
Depend muhteşem bir şey. Almadım daha ama alacağım inş. İlkindeçok işimi gördü. Kilot da alırım her ihtimale karşı yanıma. Ama dependin üstüne gerek kalmıyordu sanırım. Düşük bel normal pamuk kilot almıştım geçen.Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Öyle bir becerirsin ki sen bile şaşarsınAy sen cok zorlamazsın o zamanben hem kütük gibi uyurum hemde uykuyu cok severim. Nasıl becericem uykusuzluğu acaba
bende derpend kilot alıcam yeterli 1 gün zaten heüz siperiş vermedimKizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Sen epey iş halletmişsin canımcım. Güzel günlerde kullanın dolabını. Sticker neden alıyorsun. Dolabın orijinalini bozma bence.İyi geceler kızlar şükür kıçım yer gördü valabugün oğlumuz için aldığımız gardrobu monte etti babası kızımin istekleri çenesi derken iftara bı saat kala anca bitti zaten 12ydi gerçi başladığımız ama sonra ben durur muyum tabi hemen yerleştirmek istedim sil süpür yerleştir derken bı saat falan oluyor işler biteli şükür o telaseden de kurtuldum gardrop için stiker sipariş vericem bklm netten beğendim bı iki bişey yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor bahaneyle kızımın odası da temizlendi dün büyük banyomu temizlemistim kaldı geriye salon ve oturma odası ay vala şaka maka yata kalka bitirdim temizliği
Sizler napyorsunuz kızlar
Ben 1 yaşından sonra istikbalden klasik elyaf ve yüksek olmayan bi yastık almıştım. Hala daha da onda yatıyor.Evet canim 2 yaşında başlıcam zaten kısmetse. Ama şimdiden alayim diyorum .
ya ben bu beden konusunu nasıl bilecem üzerinde yazıyor mu ki bakamadım hiç büyük marketlerde var mı illa eczaneden mi alicaz bende yüksek bel alırım külot daha rahat olurBen canbebenin hasta bezını aldım depend yerıne bedenlerı daha genıs dıye, hamile küloduda hıc almadım onun yerıne battal boy yuksek bel külotlar aldım hep cok rahatlar, hamile külotları gereksız pahalı tanesi 20 den baslıyor ben 7 tl ye alıyorum aynı işi görüyor
Tadilat boya işleri zor ya Allah kolaylık versin canım başına geçince iyi kötü yapılıyor canım da işte önemli olan niyet edip başlamakOhh valla ne güzel maşallah. Benim evde ufak bir tadilat ve boya badana olacak. Benim gözümde büyüyor her şey şuan. Mobilyaların düzenini de değiştireceğim. Çooook işim var. Ama vakit buldukça ufak ufak yapmaya çalışıyorum. Az iş yapsam kalça ağrısından mahvoluyorum.
Depend muhteşem bir şey. Almadım daha ama alacağım inş. İlkindeçok işimi gördü. Kilot da alırım her ihtimale karşı yanıma. Ama dependin üstüne gerek kalmıyordu sanırım. Düşük bel normal pamuk kilot almıştım geçen.
Çok şükür canım aynen geriye az kaldı iş amin insAllahSen epey iş halletmişsin canımcım. Güzel günlerde kullanın dolabını. Sticker neden alıyorsun. Dolabın orijinalini bozma bence.
Çocuklar ilerde soyarsa görüntü bozulur ama canımcım. Sağlam al bari.Çok şükür canım aynen geriye az kaldı iş amin insAllahben sade bı dolap aldım canım bebek mobilyası almadım hani ileriye dönük genç odası olarak da kullanabilecekleri gardroplari olsun diye kızımda da aynını yaptım bundan alicam sanırım çocukluk zamanında süslü istiyor çocuklar diye
Nasıp artık canim bklmÇocuklar ilerde soyarsa görüntü bozulur ama canımcım. Sağlam al bari.
Vallahi canım üzerinde ölçüler yazıyor bende ona göre aldım bir bebek magazasından aldım ben hasta bezini eczane şart degıl yanı yardımcı olurlar zaten sorarsın beden konusunuya ben bu beden konusunu nasıl bilecem üzerinde yazıyor mu ki bakamadım hiç büyük marketlerde var mı illa eczaneden mi alicaz bende yüksek bel alırım külot daha rahat olur
Tadilat boya işleri zor ya Allah kolaylık versin canım başına geçince iyi kötü yapılıyor canım da işte önemli olan niyet edip başlamakzorlamadan yap canım aman mobilya düzeni değiştirirken falan
Anladım canım tamam teşekkür ederimVallahi canım üzerinde ölçüler yazıyor bende ona göre aldım bir bebek magazasından aldım ben hasta bezini eczane şart degıl yanı yardımcı olurlar zaten sorarsın beden konusunu
Benim her kontrolumda dr alttanda bakiyo usttendeAlttann muayne muhabbeti nedir? Erken dogum riski açılma vs var mı diye mi? Yok anam vazgeçtim gene bu normal dogum işinden tup bebek tedavisi görürken 50 kere alttan baktılar gelen aç dedi giden aç dedibu ne laa mezarcı gibi hepsi alttan bakiyor öffff sezeryan candır gerisi heyecandir psikoloji kalmadı bende bu muayenelere
Sen yurtdışında yasıyordun degil mi?Benim her kontrolumda dr alttanda bakiyo usttendeonu konusuyoduk
Yani ben dusunki agda icin bile baskasina gitmemis biriyim ama dra gelince baktiriyorum napim
Canim ya ben su sezeryan isine hicbizamn sicak bakanlardan degilim, istek disi olup mecbur kalmak baska tabiki...
Saglik acisindan cok dezavantajlari var
Ve trnin saglik konusunda cooook ust seviyede oldugunu dusunuyorum ve gozemliyorum ama sadece ve sadece sezeryan ve antibiyotik verilmesi konusunda hemfikir olamiyorum.
Ona da bakayım canim internetten hemen teşekkür ederimBen 1 yaşından sonra istikbalden klasik elyaf ve yüksek olmayan bi yastık almıştım. Hala daha da onda yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?