2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Ben canbebenin hasta bezını aldım depend yerıne bedenlerı daha genıs dıye, hamile küloduda hıc almadım onun yerıne battal boy yuksek bel külotlar aldım hep cok rahatlar, hamile külotları gereksız pahalı tanesi 20 den baslıyor ben 7 tl ye alıyorum aynı işi görüyor

Kizlar depend külot dişinda hamile külodu falan da lazım olur mu hastane için ben almadim hamile külodu şimdiye kadar ama gerekliyse falan h&m de üçlülerden alicam?
Bende bi tane hamile külodu var ama onu hastaneye götürmem. Doğum sonrası ihtiyacım olmadı benim.

Ohh valla ne güzel maşallah. Benim evde ufak bir tadilat ve boya badana olacak. Benim gözümde büyüyor her şey şuan. Mobilyaların düzenini de değiştireceğim. Çooook işim var. Ama vakit buldukça ufak ufak yapmaya çalışıyorum. Az iş yapsam kalça ağrısından mahvoluyorum.
Depend muhteşem bir şey. Almadım daha ama alacağım inş. İlkindeçok işimi gördü. Kilot da alırım her ihtimale karşı yanıma. Ama dependin üstüne gerek kalmıyordu sanırım. Düşük bel normal pamuk kilot almıştım geçen.

Ay sen cok zorlamazsın o zaman ben hem kütük gibi uyurum hemde uykuyu cok severim. Nasıl becericem uykusuzluğu acaba
Öyle bir becerirsin ki sen bile şaşarsın bünye alışıyor gerçekten. Hem belli olmaz ya belki de uyursun da ilk zamanlar hariç. Kimisi cocugu 2 yaşındayken bile uyuyamıyor yani.

bende derpend kilot alıcam yeterli 1 gün zaten heüz siperiş vermedim

Sen epey iş halletmişsin canımcım. Güzel günlerde kullanın dolabını. Sticker neden alıyorsun. Dolabın orijinalini bozma bence.

ya ben bu beden konusunu nasıl bilecem üzerinde yazıyor mu ki bakamadım hiç büyük marketlerde var mı illa eczaneden mi alicaz bende yüksek bel alırım külot daha rahat olur
Tadilat boya işleri zor ya Allah kolaylık versin canım başına geçince iyi kötü yapılıyor canım da işte önemli olan niyet edip başlamak zorlamadan yap canım aman mobilya düzeni değiştirirken falan

Sen epey iş halletmişsin canımcım. Güzel günlerde kullanın dolabını. Sticker neden alıyorsun. Dolabın orijinalini bozma bence.
Çok şükür canım aynen geriye az kaldı iş amin insAllah ben sade bı dolap aldım canım bebek mobilyası almadım hani ileriye dönük genç odası olarak da kullanabilecekleri gardroplari olsun diye kızımda da aynını yaptım bundan alicam sanırım çocukluk zamanında süslü istiyor çocuklar diye

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-10-00-25-30-39.webp
    23 KB · Görüntüleme: 37
Çocuklar ilerde soyarsa görüntü bozulur ama canımcım. Sağlam al bari.

Vallahi canım üzerinde ölçüler yazıyor bende ona göre aldım bir bebek magazasından aldım ben hasta bezini eczane şart degıl yanı yardımcı olurlar zaten sorarsın beden konusunu

Benim her kontrolumda dr alttanda bakiyo usttende onu konusuyoduk
Yani ben dusunki agda icin bile baskasina gitmemis biriyim ama dra gelince baktiriyorum napim
Canim ya ben su sezeryan isine hicbizamn sicak bakanlardan degilim, istek disi olup mecbur kalmak baska tabiki...
Saglik acisindan cok dezavantajlari var
Ve trnin saglik konusunda cooook ust seviyede oldugunu dusunuyorum ve gozemliyorum ama sadece ve sadece sezeryan ve antibiyotik verilmesi konusunda hemfikir olamiyorum.

Sen yurtdışında yasıyordun degil mi?
Neden vajinal muayne yapiyor ki sana üstten baksa yeterli değil mi?
Canım türkiye de kısırlık cok yaygın çoğu kisi çeşitli tedavi yöntemleriyle hamile kalıyor. Doktorlar normal doğumla bebegi riske atmak istemiyorlar ama anneyi riske atmış oluyorlar tabi
Bana doktorum dedi ki;
40 yaş üstü
Daha önce defalarca düşük yapmis olanlar
Ve tedavi ile hamile kalanlar her bebek kıymetlidir ama tup bebek oldugu icin sezeryan öneriyorum ben normal doğumu desteklememe rahmen dedi
Var dedi tup bebek yaptırıp normal doğurmak isteyen ben o şekilde hastayı normal doguma hazırlıyorum dedi .antibiyotikben 15 senedir içmiyordum gecen sene işte rahim filmi yumurta toplama gibi işlemlerden ötürü 2 defa kullanmak zorunda K aldim artik yasakladılar oyle antibiyotik olayini kamu spotu oldu yani haklısın eskiden herkese her onu ne gelen antibiyotik verirdi.
Bu arada bende eskiden türkiye nin saglik konusunda üst seviyede olduğunu düşünürdüm ama kesinlikle oyle degil bence,hemen gel ameliyat edelim(fitik hastalarına mesela) pko rahatsızlığını göremeyen sayısız doktor var hep hastanede ölen bebekler falan. Hic güvenim yok en iyisine bile inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…