Kızlar doktorum yoktu başka bir doktora gittim bebeğimin kafası iki hafta önden gidiyormuş ikili test yapmışmıydın dedi evet dedim bir sorun varmıydı diye sordu normal demişti dedim o zaman genetik faktörler de olabilir dedi takip etmemiz gerek dedi ama 3 hafta sonra gel dedi geç gibi geldi yakın zamanda gitsem daha doğru olur değil mi birde başı önden gidiyor size de dendi mi
Canım böyle önden gitmeler yaşanabiliyor. Benimde hem kilosu hem kafa yapısı önden gidiyor. Doktorum yapısal dedi. Testlerim temizdi. Tam tersi bir arkadaşımında bebeğin kafası çok küçük olarak ölçülüyor. Eşinin kafası herçekten küçük hem kendi hem eşi minyon
Ohh valla ne güzel maşallah. Benim evde ufak bir tadilat ve boya badana olacak. Benim gözümde büyüyor her şey şuan. Mobilyaların düzenini de değiştireceğim. Çooook işim var. Ama vakit buldukça ufak ufak yapmaya çalışıyorum. Az iş yapsam kalça ağrısından mahvoluyorum.
Depend muhteşem bir şey. Almadım daha ama alacağım inş. İlkindeçok işimi gördü. Kilot da alırım her ihtimale karşı yanıma. Ama dependin üstüne gerek kalmıyordu sanırım. Düşük bel normal pamuk kilot almıştım geçen.
Canım daha fazla olduğu yazıyor nette normal doğumda kasılma tam sağlandığı için doğum anında atılıyormuş zaten çoğu. Sezeryan da ıkınma zorlama tam kasılma yapılmadığı için ve Rahim içi yerinden oynandığından sonrasında vajinal kanama fazla olabiliyor yazıyor. Nette bunlar yazıyor alalım biz lazım olacak
Sezeryanda da kullanılıyor. Kanama kişiden kişiye değişiyor bende çok aşırı olmamıştı yani hastanenin verdiği kilottan geçecek kadar. Depend e gerek kalmamıştı bende ihtiyaç oldukça istemiştim.
Sezeryanda da kullanılıyor. Kanama kişiden kişiye değişiyor bende çok aşırı olmamıştı yani hastanenin verdiği kilottan geçecek kadar. Depend e gerek kalmamıştı bende ihtiyaç oldukça istemiştim.
İyiki arkadaş sormuş ben fazla olmaz diye düşündüm ama belli de olmaz. Kan sulandırıcı kullandım ben aylarca hem iğne hem aspirin. Fazlada gelebilir ben iki paket alayım lazım olursa yine alırız.
Canım daha fazla olduğu yazıyor nette normal doğumda kasılma tam sağlandığı için doğum anında atılıyormuş zaten çoğu. Sezeryan da ıkınma zorlama tam kasılma yapılmadığı için ve Rahim içi yerinden oynandığından sonrasında vajinal kanama fazla olabiliyor yazıyor. Nette bunlar yazıyor alalım biz lazım olacak