2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İyiki arkadaş sormuş ben fazla olmaz diye düşündüm ama belli de olmaz. Kan sulandırıcı kullandım ben aylarca hem iğne hem aspirin. Fazlada gelebilir ben iki paket alayım lazım olursa yine alırız.
1 paket bile yeterli olur bence ama dediğim gibi kişiden kişiye göre değişiyor.

Kizlar benim görumcem de yazin dogum yapanlardan..Depend cok terletiyor dedi 2 tane kullanabilmis pisik oldum dedi ..bana alma normal gece pedlerinden kullan diyor ..tabiki siz bilirsiniz ama aklinizda bulunsun cok almayin

Ilk gebeligimde de 2 3 hafta ondeydi kafa buyuklugu.simdi de ayni.dr um normal oldugumu soyledi ve normal dogdu oglum.simdi de normal oldugunu soyluyor.dr un seni bosuna endişelenirmiş hic dert etme

Kizlar benim görumcem de yazin dogum yapanlardan..Depend cok terletiyor dedi 2 tane kullanabilmis pisik oldum dedi ..bana alma normal gece pedlerinden kullan diyor ..tabiki siz bilirsiniz ama aklinizda bulunsun cok almayin
Uzun pedler yeterli olurmuki bilemedim valla

Bu kilodlar normal doğum için mi geçerli kızlar
Nette okuduktan sonra bütün hayallerim alt üst oldu
Benim ilkinde 20 gün sürdü kanamam. Sezaryende de kullanılıyor kullanılmaz mı sonuçta doğum ikisi de. Bebeğin vücuttan dışarı doğumla çıkması.
İlkinde ağustosta doğum yaptım. Hiç pişik vs olmadı. Çok iyi işimi gördü. Hatta kanamam azaldığında bile paket bitene kadar kullandım, aşırı rahatlık olduğu için. Kişiden kişiye değişiyor demek ki

Ya beden M den başlıyor bunlarda sanki. Ben S bedenim 54 kg im hangisini alcam ki M alcam sanirim özellikle baktim S yok

Hee beden 70 105 arası diyor benim minik bel çevrem zaten 80 bile degil sanırım 77 ydi bana M olur

Ya beden M den başlıyor bunlarda sanki. Ben S bedenim 54 kg im hangisini alcam ki M alcam sanirim özellikle baktim S yok
İlk doğum hazırlığımda epey düşündürtmüştü beni bu şimdi henüz almadım. Markete gidince kilo çizelgesine göre bakıcam. M olur sana. Zaten çok bol bi şey değil. Kenarlarından yırtılıp atılan bir şey. Sıkıntı yapmaz. Bende 55 im sanırım. En küçük oysa onu alırım

Kızlar ben yakışıklı mi yakışıklı karizmatik mi karizmatik tatli mi tatlı oglusummmma kapı süsü aldim da masallah takoz gibi taşırken elim yoruldu esim bu kapıya olmaz ama soyleyim sana dedi ve duvara astı onu cidden olmaz mı ki baya ağır niye kapı süsü diye satıyorlar o zaman
Bu sekilde

Aaaa benim gibi birilerinin olduğunu görmek cok guzel. En küçük o canım zaten 2 tane var M L büyük ve orta. Market derken? Markette demi satılıyor ki bundan kız internetten alışveriş yapmaktan beynim durmuş benim.

Çok güzelmiş canım nerden yaptırdın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…