Daha yorgun bitkin hissediyodum ilk serum hemen etkisini gösterdi gerçekten cok iyi geldiBenim de aile hekimliğindeki ölçümde kanım düşük çıktı çok. 1 hafta sonraki hastane kontrolünde tekrar baktırcam. Şimdilik günde 2ye çıkardık demir hapını.
Belirtileriniz neydi kansızlık etkiliyo muydu sizi?
Çıkan ilk iki sonuç yeter ya. Yaptırma bence de.Ben bayilmak uzereydim diyebilirim cok kotu oldum
Simdi doktorum karar verecekmis tekrar yapip yapmicama
Bidaha yapmamki
Hayir olmayan seker cikaracaklar insanda, bunu icirerek
Bende ilk kizimda yaptirmadim istemedilerBu kadar kötü birşeyse niye ısrarla yaptırıyorlar acaba ya ne bilim neye göre istiyorlar ya da benden ilk kızımda da istemediler bu sefer de demedi
Tabi hastanede takiyorlarhastane ortamımda demir mi verdiler? Bir yan etki pldu mu?
Ay hayir yaptirmicam kararliyimÇıkan ilk iki sonuç yeter ya. Yaptırma bence de.
İnşallah yükselmiş olur tahlile kadar. Ben serumdan korkuyorumDaha yorgun bitkin hissediyodum ilk serum hemen etkisini gösterdi gerçekten cok iyi geldi
Aynen 28+5 daha sizler öndesiniz bizdenIlk kez gramı o kadar küçük bebek gördüm grupta dedim baktım gerideymiş ondan sordum
Bende öyleyim çok fazla uyuyorum ve sanki hiç uyumamıs gibiyim ilaçlar mı yapıyor acabaYa ben bu aralar acayip bı şekilde uyuyorum ya baya baya deliksiz denebilecek kadar hem devitamin ve demir ilaçlarını almaya başladığımdan beri böyle sanki
Ben zaten virüsten ötürü doktoruma gidemedim doktorumda izinliydi yğkleme falanda yaptırmadım o yuzden kan testi yaptırdım normal değerlerde çıktıKizlar size hastaneden yaziyorum
Seker yuklemesi yaptirdim
Buyuk konusmak istemem ama birdaha asla yaptirmak istemem
Ben bukadar kotu oluyosam bebek ne durumda
Ilk once kan tahlili yaptilar
75g seker 200ml sisede glukoz ictim
1 saat bekledim tekrar kan verdim
Simdi 1saat daha beklicem son kez kan vericem
Ama cok kotu oldum
Anlatilmaz yasanir
cnm benimde kilom fazla normalde ama dediğin gibi fazla kilo almadm bende gayet normal bence de 6 kilo yaptrma bı dhaa çekilmez o zmnBende ilk kizimda yaptirmadim istemediler
Bunda kandan bakalim dedi degerler gayet iyi cikti
Ama kilom fazlaymis, aslinda hamilelikte basindan beri 6kilo aldim
Baslarken zaten kilom sinirdaydi e ustune 6kiloda alinca kilom fazlaymis
Ama soyle dusunursek hamilelikte 7aylik olupda 6kilo almis olmak gayet normal
Olabilir diyorum ben cunki öncesinde her saat başı yarım saatte uyaniyordm sabaha kadar şimdi uyuyorum bayaBende öyleyim çok fazla uyuyorum ve sanki hiç uyumamıs gibiyim ilaçlar mı yapıyor acaba
Kaça düşünce takviye veriliyorhastane ortamımda demir mi verdiler? Bir yan etki pldu mu?
Banada once kan yaptirdi gayet iyi ciktiBen zaten virüsten ötürü doktoruma gidemedim doktorumda izinliydi yğkleme falanda yaptırmadım o yuzden kan testi yaptırdım normal değerlerde çıktı
Yo hayir bidaha yaptirmamcnm benimde kilom fazla normalde ama dediğin gibi fazla kilo almadm bende gayet normal bence de 6 kilo yaptrma bı dhaa çekilmez o zmn
Olabilir diyorum ben cunki öncesinde her saat başı yarım saatte uyaniyordm sabaha kadar şimdi uyuyorum baya
Bebegine de bişey olmamıştır insAllah iyi düşün şimdi naislsinYo hayir bidaha yaptirmam
Bende yaptırdığımda kötü oldum baya 75 likti benim. Ama yaptırmayıpta şeker varsa diyetsiz devam edildiğinde ani bebek ölümleri gibi çok tehlikeli şeyler oluyor baya bi araştırmıştım yaptırmadan. İçtiğimiz şeyin bir tabak baklavadan farkı yokBanada once kan yaptirdi gayet iyi cikti
Ama sonra kilom fazlaymis ondan dolayi yapmami istedi
Ama kesinlikle bir sacmalik
Asla yapmam bidaha
Ben bukadar kotu olduysam bebegim nasil oldu acaba
Simdi eve geldim TaksiyleBebegine de bişey olmamıştır insAllah iyi düşün şimdi naislsin
Canım Banu Çiftçiyi dinledim bu konuda şunu diyor. Her 100 gebenin 10 tanesinde kesinlikle oluyormuş. Biz o 10 kişiyi mutlaka tespit etmemiz lazım bunu da bütün gebeleri tarayarak ancak yapabiliyoruz dedi. Çünkü fark edilemezse bebiş için ciddi sıkıntı dedi. O şekerli içecek bir bana etki etmiyor galibaBu kadar kötü birşeyse niye ısrarla yaptırıyorlar acaba ya ne bilim neye göre istiyorlar ya da benden ilk kızımda da istemediler bu sefer de demedi
Ama kan degerlerimde seker iyi ciktiki ne gerek vardi buna simdiBende yaptırdığımda kötü oldum baya 75 likti benim. Ama yaptırmayıpta şeker varsa diyetsiz devam edildiğinde ani bebek ölümleri gibi çok tehlikeli şeyler oluyor baya bi araştırmıştım yaptırmadan. İçtiğimiz şeyin bir tabak baklavadan farkı yok
İlac icmekten daha iyi geldi bana zevkle gidip tekrar takilacmİnşallah yükselmiş olur tahlile kadar. Ben serumdan korkuyorumSerum yemedim hiç
Bebeğe bi şey olmuyor ama sen kötü olabilirsin ertesi güne kadar kendime gelememiştim ben ama yine de arkadaşların dediği gibi tespit edilmesi gereken bi şey, 1 gün idare edeceğiz mecburSimdi eve geldim Taksiyle
Ekmek zeytin salatalil yedim mideme bise insin diye
Uzanip yatacam
Insallah bebegime bise olmamistir
Olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?