2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Daha yorgun bitkin hissediyodum ilk serum hemen etkisini gösterdi gerçekten cok iyi geldi

Bu kadar kötü birşeyse niye ısrarla yaptırıyorlar acaba ya ne bilim neye göre istiyorlar ya da benden ilk kızımda da istemediler bu sefer de demedi
Bende ilk kizimda yaptirmadim istemediler
Bunda kandan bakalim dedi degerler gayet iyi cikti
Ama kilom fazlaymis, aslinda hamilelikte basindan beri 6kilo aldim
Baslarken zaten kilom sinirdaydi e ustune 6kiloda alinca kilom fazlaymis
Ama soyle dusunursek hamilelikte 7aylik olupda 6kilo almis olmak gayet normal

Ben zaten virüsten ötürü doktoruma gidemedim doktorumda izinliydi yğkleme falanda yaptırmadım o yuzden kan testi yaptırdım normal değerlerde çıktı

cnm benimde kilom fazla normalde ama dediğin gibi fazla kilo almadm bende gayet normal bence de 6 kilo yaptrma bı dhaa çekilmez o zmn
Bende öyleyim çok fazla uyuyorum ve sanki hiç uyumamıs gibiyim ilaçlar mı yapıyor acaba
Olabilir diyorum ben cunki öncesinde her saat başı yarım saatte uyaniyordm sabaha kadar şimdi uyuyorum baya

Ben zaten virüsten ötürü doktoruma gidemedim doktorumda izinliydi yğkleme falanda yaptırmadım o yuzden kan testi yaptırdım normal değerlerde çıktı
Banada once kan yaptirdi gayet iyi cikti
Ama sonra kilom fazlaymis ondan dolayi yapmami istedi
Ama kesinlikle bir sacmalik
Asla yapmam bidaha
Ben bukadar kotu olduysam bebegim nasil oldu acaba

Banada once kan yaptirdi gayet iyi cikti
Ama sonra kilom fazlaymis ondan dolayi yapmami istedi
Ama kesinlikle bir sacmalik
Asla yapmam bidaha
Ben bukadar kotu olduysam bebegim nasil oldu acaba
Bende yaptırdığımda kötü oldum baya 75 likti benim. Ama yaptırmayıpta şeker varsa diyetsiz devam edildiğinde ani bebek ölümleri gibi çok tehlikeli şeyler oluyor baya bi araştırmıştım yaptırmadan. İçtiğimiz şeyin bir tabak baklavadan farkı yok

Bu kadar kötü birşeyse niye ısrarla yaptırıyorlar acaba ya ne bilim neye göre istiyorlar ya da benden ilk kızımda da istemediler bu sefer de demedi
Canım Banu Çiftçiyi dinledim bu konuda şunu diyor. Her 100 gebenin 10 tanesinde kesinlikle oluyormuş. Biz o 10 kişiyi mutlaka tespit etmemiz lazım bunu da bütün gebeleri tarayarak ancak yapabiliyoruz dedi. Çünkü fark edilemezse bebiş için ciddi sıkıntı dedi. O şekerli içecek bir bana etki etmiyor galiba yazın tedavi öncesi şekerim var mı diye bakılmıştı. O zamanda üç dakika da içtim bu seferde

Ama kan degerlerimde seker iyi ciktiki ne gerek vardi buna simdi

Simdi eve geldim Taksiyle
Ekmek zeytin salatalil yedim mideme bise insin diye
Uzanip yatacam
Insallah bebegime bise olmamistir
Olurmuki
Bebeğe bi şey olmuyor ama sen kötü olabilirsin ertesi güne kadar kendime gelememiştim ben ama yine de arkadaşların dediği gibi tespit edilmesi gereken bi şey, 1 gün idare edeceğiz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…