2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de yaşıyorum o ağrıları normal diye biliyorum benmkide bi hafta önden gidiyor :) gece uyutmuyor bacak ağrısı

Bebeğe bi şey olmuyor ama sen kötü olabilirsin ertesi güne kadar kendime gelememiştim ben ama yine de arkadaşların dediği gibi tespit edilmesi gereken bi şey, 1 gün idare edeceğiz mecbur ☺
Ben tamamen gereksiz oldugunu dusunuyorum
Bugune kadar karsi degildim bu teste ama yaptikdan sonra daha iyi anladim bence baska bi yontem bulunmasi gerek
Ben iskence olarak gordum bunu
Hamileligim boyunca hic kusmadim, yani oyle herseye hassas bir yapim yok ama bunda ben kustuysam herkes kusar heralde
Kusmayanlarida tebrik ediyorum
Suan midem alt ust oldu bende oyle

Benimde iyiydi üstelik zayıftımda o dönem az kilo almıştım çoğu ülkede zorunlu bebeğe bir zararı olsa yapmazlar diye düşünüyorum ama insanı yıpratıyor ben uyudum tüm gün mesela
Kizim 10 yasinda suan, onda yapmamistim
Bilim dunyasi buna bi care bulmali baska bisekilde ogrenmeli bence

Simdi eve geldim Taksiyle
Ekmek zeytin salatalil yedim mideme bise insin diye
Uzanip yatacam
Insallah bebegime bise olmamistir
Olurmuki
olmamıştır cnm en fazla sen yıprandın dinlen toparlayan insAllah
Himmm doğrudur bilmiyorum bende içsem bende kuşlarım ya da fenalasirim kesin sağlık olsun insAllah

Uzanip yatacam
Olurmuki
Canım merak etme bebek etkilenmez senin bünyen kaldırmamış ben hiç etkilenmemiştim mesela içeçek hatta hoşuma gitmişti sonradanda hafif bulantı oldu sende aşırı olmuş Buda normal herkes aynı olmuyor ama bebek iyidir merak etme

Aynen canım ya valla tadını çıkaralım bari

Bana da ilk gazoz gibi normal içecek gibi gelmişti. Yalnız içeceği bana veren mümkünse uzan falan demişti. Ben de ne bileyim uzandım arabada, midem ağzıma gelmeye başladı. Doğruldum zor toparladım hava almaya çalıştım falan. Beni sadece o kadar uzun süreli açlık fena yapmıştı. Öğlende yiyebilmiştim bişeyler. İçeceğin de etkisi vardır tabi.
Uzanip yatacam
Olurmuki
Bence de bişey olmamıştır bebişe

Kızlar hani bu lohusalık için olan kışlık terlikler gereklimi ben çok giyeceğimi sanmıyorum yaz günü bosa para vermek istemiyorum sadece taç yaptırayım diyorum sizler naptınız
Benim ikinci olunca mi bilmiorum o tarz şeylere hiç para veresim yok cnm zaten kapaliyim taç falan takmam terlikle normalde giyebileceğim bişey alırım snrm

Şimdi ben doğum sonrası için günlük kapri pijama takımı bakıyorum da, beli lohusalar için olmasa normal olsa, bol olarak alsam giyebilir miyim, yoksa rahat edemez miyim? Bizim ev biraz sıcak oluyo da. Lohusa kapri olarak pek çeşit bulamadım.

Anladım canım bende sadece taç istiyorum terlik kullanabilceğim bişey alayım dedim
Rabbim gönlüne göre almayı nasip etsin canım
Cnm lohusa pijamasinjn belli nasıl oluyor ki ben büyük ihtimal bol olanlarından normal pijama takımı alırım

Rabbim gönlüne göre almayı nasip etsin canım

Cnm lohusa pijamasinjn belli nasıl oluyor ki ben büyük ihtimal bol olanlarından normal pijama takımı alırım
Ben dantelli mantelli bişey aldım beli baya esnek hamile pijaması gibi:)) Lohusa hamile ortak da olabilir bilmiyorum ki.
O zaman ben de öyle alayım. Normal olmadı da sezeryan oldu diyelim acıtır mı acaba dikiş yerini diye düşündüm.

Sezeryan ihtimalini bilemiyorum canım bak acıtır mı kızım normal doğumdu klasik pijama takımı almıştım sıkıntı çekmemiştim

Kızlar hani bu lohusalık için olan kışlık terlikler gereklimi ben çok giyeceğimi sanmıyorum yaz günü bosa para vermek istemiyorum sadece taç yaptırayım diyorum sizler naptınız
Açıkcası ben eski usul kurdale kullanıcam terlik içinde normal bir terlik aldım tek dikkat ettiğim pijama rengim beyazdı onunda beyaz olmasına. Zaten kimse olmayacak diye düşünüyorum doğum esnasında gereksiz harcama olacak.
Ben iki takim pijama aldım ikisi de penti nin takımları birisinde sabahlıklı beyaz hafif simli üstü askılı altı uzun bir set ikincisi penyeşort üst ve askılı elbise şeklinde. İkisinde m beden almıştım 10 kilo almış 61 kilo olarak söylüyorum bol bile şuan s alınsa da gayet rahat kullanılabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…