- 17 Nisan 2019
- 3.025
- 3.356
- 133
Benimde iyiydi üstelik zayıftımda o dönem az kilo almıştım çoğu ülkede zorunlu bebeğe bir zararı olsa yapmazlar diye düşünüyorum ama insanı yıpratıyor ben uyudum tüm gün meselaAma kan degerlerimde seker iyi ciktiki ne gerek vardi buna simdi
Ben de yaşıyorum o ağrıları normal diye biliyorum benmkide bi hafta önden gidiyor :) gece uyutmuyor bacak ağrısıGünaydın benim bi sorum olacak hafta olarak benden önde oldugunuz için buraya sormak istedim dün geceden berı sol bacağım bacak arasın dan itibaren agrıyor yatakta dönerken bile cok agrı cektım sizce normal mı doktor a gitmeme gerek var mı? 2 hafta önde gidiyor bebeğin gelişimi bunla alakalı olabilir mi sizde de bu tür agrı oluyor mu
Ben tamamen gereksiz oldugunu dusunuyorumBebeğe bi şey olmuyor ama sen kötü olabilirsin ertesi güne kadar kendime gelememiştim ben ama yine de arkadaşların dediği gibi tespit edilmesi gereken bi şey, 1 gün idare edeceğiz mecbur ☺
Kizim 10 yasinda suan, onda yapmamistimBenimde iyiydi üstelik zayıftımda o dönem az kilo almıştım çoğu ülkede zorunlu bebeğe bir zararı olsa yapmazlar diye düşünüyorum ama insanı yıpratıyor ben uyudum tüm gün mesela
olmamıştır cnm en fazla sen yıprandın dinlen toparlayan insAllahSimdi eve geldim Taksiyle
Ekmek zeytin salatalil yedim mideme bise insin diye
Uzanip yatacam
Insallah bebegime bise olmamistir
Olurmuki
Himmm doğrudur bilmiyorum bende içsem bende kuşlarım ya da fenalasirim kesin sağlık olsun insAllahCanım Banu Çiftçiyi dinledim bu konuda şunu diyor. Her 100 gebenin 10 tanesinde kesinlikle oluyormuş. Biz o 10 kişiyi mutlaka tespit etmemiz lazım bunu da bütün gebeleri tarayarak ancak yapabiliyoruz dedi. Çünkü fark edilemezse bebiş için ciddi sıkıntı dedi. O şekerli içecek bir bana etki etmiyor galibayazın tedavi öncesi şekerim var mı diye bakılmıştı. O zamanda üç dakika da içtim bu seferde
Canım merak etme bebek etkilenmez senin bünyen kaldırmamış ben hiç etkilenmemiştim mesela içeçek hatta hoşuma gitmiştiSimdi eve geldim Taksiyle
Uzanip yatacam
Olurmuki
Aynen canım ya valla tadını çıkaralım baricnm benimde kilom fazla normalde ama dediğin gibi fazla kilo almadm bende gayet normal bence de 6 kilo yaptrma bı dhaa çekilmez o zmn
Olabilir diyorum ben cunki öncesinde her saat başı yarım saatte uyaniyordm sabaha kadar şimdi uyuyorum baya
Bana da ilk gazoz gibi normal içecek gibi gelmişti. Yalnız içeceği bana veren mümkünse uzan falan demişti. Ben de ne bileyim uzandım arabada, midem ağzıma gelmeye başladı. Doğruldum zor toparladım hava almaya çalıştım falan. Beni sadece o kadar uzun süreli açlık fena yapmıştı. Öğlende yiyebilmiştim bişeyler. İçeceğin de etkisi vardır tabi.Canım merak etme bebek etkilenmez senin bünyen kaldırmamış ben hiç etkilenmemiştim mesela içeçek hatta hoşuma gitmiştisonradanda hafif bulantı oldu sende aşırı olmuş Buda normal herkes aynı olmuyor ama bebek iyidir merak etme
Bence de bişey olmamıştır bebişeSimdi eve geldim Taksiyle
Uzanip yatacam
Olurmuki
Benim ikinci olunca mi bilmiorum o tarz şeylere hiç para veresim yok cnm zaten kapaliyim taç falan takmam terlikle normalde giyebileceğim bişey alırım snrmKızlar hani bu lohusalık için olan kışlık terlikler gereklimi ben çok giyeceğimi sanmıyorum yaz günü bosa para vermek istemiyorum sadece taç yaptırayım diyorum sizler naptınız
Anladım canım bende sadece taç istiyorum terlik kullanabilceğim bişey alayım dedimBenim ikinci olunca mi bilmiorum o tarz şeylere hiç para veresim yok cnm zaten kapaliyim taç falan takmam terlikle normalde giyebileceğim bişey alırım snrm
Rabbim gönlüne göre almayı nasip etsin canımAnladım canım bende sadece taç istiyorum terlik kullanabilceğim bişey alayım dedim
Cnm lohusa pijamasinjn belli nasıl oluyor ki ben büyük ihtimal bol olanlarından normal pijama takımı alırımŞimdi ben doğum sonrası için günlük kapri pijama takımı bakıyorum da, beli lohusalar için olmasa normal olsa, bol olarak alsam giyebilir miyim, yoksa rahat edemez miyim? Bizim ev biraz sıcak oluyo da. Lohusa kapri olarak pek çeşit bulamadım.
Ben dantelli mantelli bişey aldım beli baya esnek hamile pijaması gibi:)) Lohusa hamile ortak da olabilir bilmiyorum ki.Rabbim gönlüne göre almayı nasip etsin canım
Cnm lohusa pijamasinjn belli nasıl oluyor ki ben büyük ihtimal bol olanlarından normal pijama takımı alırım
Sezeryan ihtimalini bilemiyorum canım bak acıtır mıBen dantelli mantelli bişey aldım beli baya esnek hamile pijaması gibi:)) Lohusa hamile ortak da olabilir bilmiyorum ki.
O zaman ben de öyle alayım. Normal olmadı da sezeryan oldu diyelim acıtır mı acaba dikiş yerini diye düşündüm.
Normal alayım ya eskiden lohusa pijaması mı varmışSezeryan ihtimalini bilemiyorum canım bak acıtır mıkızım normal doğumdu klasik pijama takımı almıştım sıkıntı çekmemiştim
Bende bu ara bu cümleyi çok kuruyorum. Eskiden bu mu varmış??Normal alayım ya eskiden lohusa pijaması mı varmış
Dimi aynenNormal alayım ya eskiden lohusa pijaması mı varmış
Açıkcası ben eski usul kurdale kullanıcam terlik içinde normal bir terlik aldım tek dikkat ettiğim pijama rengim beyazdı onunda beyaz olmasına. Zaten kimse olmayacak diye düşünüyorum doğum esnasında gereksiz harcama olacak.Kızlar hani bu lohusalık için olan kışlık terlikler gereklimi ben çok giyeceğimi sanmıyorum yaz günü bosa para vermek istemiyorum sadece taç yaptırayım diyorum sizler naptınız
Ben iki takim pijama aldım ikisi de penti nin takımları birisinde sabahlıklı beyaz hafif simli üstü askılı altı uzun bir set ikincisi penyeşort üst ve askılı elbise şeklinde. İkisinde m beden almıştım 10 kilo almış 61 kilo olarak söylüyorum bol bile şuan s alınsa da gayet rahat kullanılabilirmiş.Şimdi ben doğum sonrası için günlük kapri pijama takımı bakıyorum da, beli lohusalar için olmasa normal olsa, bol olarak alsam giyebilir miyim, yoksa rahat edemez miyim? Bizim ev biraz sıcak oluyo da. Lohusa kapri olarak pek çeşit bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?